Suurin virhe elämässä on jättää asioita tekemättä virheiden pelosta

Jokainen haluaa olla hyvä asioissa, jotka ovat itselle tärkeitä, mutta mitä tärkeämpiä nuo asiat ovat meille, sen enemmän pelkäämme tehdä niissä virheitä.

”Miksi jättää mitään sellaista tekemättä, mikä rikastuttaa elämää?”

On helpompi lykätä itselle tärkeiden asioiden aloittamista ja keksiä muuta ajateltavaa, kuin tehdä niitä asioita, joilla on itselle oikeasti eniten merkitystä. Jos jättää jotakin tekemättä virheen tekemisen pelosta, jättää pois itseltään myös mahdollisuuden onnistua ja tuoda elämään asioita, jotka ovat itselle kaikkein antoisimpia. Ja miksi jättää mitään sellaista tekemättä, mikä rikastuttaa elämää?

”Virheiden kautta voi löytää täysin uusia tapoja tehdä ja ajatella.”

Onko maailmassa ketään, joka olisi oppinut pyöräilemään kaatumatta kertaakaan, tai montako virhettä ja uutta yritystä tarvittiin, ennen kuin ensimmäinen lentokone teki ensimmäisen onnistuneen matkansa?

Mieli toivoo asioiden menevän tietyllä, tutulla ja helpolla tavalla, mutta toimii jo ennalta opitun pohjalta, kun taas virheiden kautta voi löytää täysin uusia tapoja tehdä ja ajatella. Jos asian ajattelee tästä näkökulmasta, niin yksikään epäonnistuminen ei ole umpikuja, vaan mahdollisuus löytää jotain sellaista, mikä ei olisi muuten ollut mahdollista.

”On vain yksi tapa välttyä virheiltä ja se on olla tekemättä yhtään mitään.”

Yrittäminen, lopputuloksesta huolimatta on jo onnistuminen itsessään. Suurin virhe jonka voi tehdä, on jättää asioita tekemättä virheiden tekemisen pelosta.

On vain yksi tapa välttyä virheiltä ja se on olla tekemättä yhtään mitään. Sitä, että kaikki ei aina mene putkeen, ei voi muuttaa, mutta sen, miten siihen suhtautuu, voi. Virheet voi nähdä joko epäonnistumisina tai mahdollisuuksina.

Se, että aloittaa jonkun asian, josta ei ole varmuutta ja jatkaa epäonnistumisista huolimatta, ei kerro huonoudesta tai heikkoudesta, vaan sinnikkyydestä ja rohkeudesta.

 

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image