Hidasta elämää -festivaali Ruovedellä 14.-15.6.2024

Syvällistä kesän kepeydellä – Hyvinvointiluentoja, Hidasta elämää -kirjailijoita, musiikkia ja rentoa kesätunnelmaa

Ensimmäinen Hidasta elämää -yhteisön oma festivaali järjestetään Ruovedellä, 120-vuotiaan Vinhan kirjakaupan ja sen puutarhan ihastuttavassa miljöössä 14.–15.6.2024.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Laskeudu kiireiden ja velvollisuuksien keskeltä huolettomien hetkien halaukseen. levollisuuden ja ilon ympäristöön nauttimaan hyvästä seurasta, laadukkaasta ohjelmasta, musiikista ja tanssista. Koko ohjelman löydät TÄÄLTÄ.

Festivaalimme on rauhallinen ja sielua ravitseva tapahtuma keskellä pienen kylän nostalgista idylliä ja kesälumousta. Se toimii mainiosti ihanana lomanaloituksena tai hetken rauhoittumisena kesän kiireiden keskelle. Festivaali sopii ystäväporukoille, työporukoille (esim. työhyvinvointiohjelmaksi!), pariskunnille sekä yksin matkustaville. Näillä festareilla pääset tutustumaan halutessasi myös muihin <3

Tule nauttimaan huolettomista kesäpäivistä hitaasti Vinhaan!

Hidasta elämää -kävijäinfo

Saapuminen

Hidasta elämää -festivaali on helposti saavutettavissa.

Jos saavut omalla autolla, suosittelemme parkkeerausta joko Vinhan viereisen OP:n talon taakse tai läheisen kirkon parkkipaikalle. Parkkeeraus on ilmaista.

Olemme järjestäneet Tampereelta bussiyhteyden, sen aikataulun päivitämme tänne kevään kuluessa. Tarkoitus on, että siihen ehtii myös Helsingistä saapuvalla junalla.

Ruovedelle voit matkustaa myös höyrylaiva Tarjanteella (perjantaina Tampereelta ja lauantaina Virrolta). Aikataulut löydät täältä.

Majoittuminen

Ruoveden kunta organisoi yhdessä partiolaisten kanssa edullisen ja helpon koulumajoitusvaihtoehdon festivaalivieraille. Hinta alk. 40€ sis. suihkumahdollisuuden ja aamiaisen. Lue lisää täältä -> Laksus-majoitus.

Vinkkejä majoittumiseen voit kysyä myös sähköpostilla osoitteesta vinha@vinhankirjakauppa.fi

Suosittelemme myös näitä:

Haapasaaren leirintäalue ei ole käytettävissä festivaalin aikana.

Liput

Liput tapahtumaan myy Tiketti.

Lippujen hinnat: 25€/päivälippu, 40€/kahden päivän yhteislippu.

Festivaalin aikana Vinhan kirjakauppaan, galleriaan, kahvilaan ja sen terassille on vapaa pääsy.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Tapahtumapaikat

Festivaali sijoittuu Vinhan kirjakauppan puutarhaan ja viereisen navetan ylisille. Lauantaina osa ohjelmasta tapahtuu läheisessä Sofia Magdalenan kirkossa.

Varustautuminen

Jos osallistut joogaan tai workshoppiin tai haluat vain istuskella nurmikolla, ota mukaan oma joogamatto ja / tai pyyhe ja viltti. Sadevarustukseksi suosittelemme sadetakkeja sateensuojien sijaan. Uimaranta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, joten myös uimapuku voi olla mukava lisä matkassa.

Avustajat

Mikäli tarvitset festivaalivierailuusi avustajan, esim. pyörätuolilla liikkumista varten, hän osallistuu tapahtumaan ilmaiseksi.

Koirat

Koirakaverin saa ottaa mukaan tapahtumaan, mutta huomioithan, että osallistuminen tapahtuu omistajan vastuulla.

Narikka

Festivaalialueella ei ole narikkapalvelua.

Ruoka ja juoma

Festivaalialueella myydään ruoka-annoksia. Festivaalialue on osittain anniskelualuetta. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua vanhempiensa seurassa. Omien alkoholijuomien tuonti tapahtuma-alueelle on kiellettyä.

OHJELMA

Tapahtuman tavoitteena on lisätä henkistä hyvinvointia ja tarjota sekä mielen että kehon lepoa.

Upeat esiintyjämme tarjoavat tietopaketteja ja lempeää osaamistaan hyvinvoinnin eri aloilta. Tutustu ohjelmatarjontaan täällä.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image