Hidasta elämää -sivuston, somekanavien ja yhteisön arvot

Vuonna 2010 määriteltyjä Hidasta elämää -arvoja: palveleminen, lempeys, kohtaaminen, välittäminen, monimuotoisuus, tasapaino, lämpö, rakkaus, kohti valoa, inhimillisyys, aitous.

Tässä muutama ajatus arvojen pohjalta:

1. Ihmisten kohtaaminen on tärkeintä 

Netissä on paljon ihmisiä, joilla on erilaisia mielipiteitä erilaisista asioista. Joskus se, että on eri mieltä asioista, voi aiheuttaa tunnekuohuja. Tunnekuohussa on vaikeaa nähdä toista ihmistä eikä kohtaamista tapahdu. Hidasta elämää on kohtaamispaikka – ei riitely- vääntö- tai väittelyalusta.

2. Hidastaminen auttaa kuulemaan, näkemään ja tuntemaan

Hidastaminen tarkoittaa meille sitä, että välillä muistaa pysähtyä kysymään itseltään: mitä minulle kuuluu oikeasti? Kun ei aina vain suorita niin kovilla kierroksilla, pystyy myös kokemaan tämän hetken, eli elämän, syvemmin.

3. Elämä kantaa, vaikka ottaisimme vähän iisimmin

Hidasta elämää -sivusto ja sen kanavat ovat paikkoja netissä, joissa on lupa hengähtää ja ottaa hetki iisisti. Rauhoittumisen ja itsetuntemuksen kautta on helpompi luottaa siihen, että elämä kantaa.

4. Haluamme jakaa vain ja ainoastaan hyvää energiaa

Sisältömme ovat ratkaisukeskeisiä, tukevia, toivoa tuovia ja niiden tarkoitus on jättää lukijalle parempi mieli kuin ennen sisällön lukemista/katsomista. Samaa edellytämme kaikissa Hidasta elämää -kanavien keskusteluissa.

5. Kuljemme valossa, sillä ympäröivä maailma syöttää synkkyyttä tarpeeksi

Käsittelemme tsemppaamisen ja positiivisten teemojen lisäksi ihmisenä olemisen rankkoja ja vaikeitakin aiheita, mutta meidän tavoitteemme on tuoda niissäkin teemoissa valoa synkkyyden keskelle. Hidasta elämää -kanavissa ei luoda uhkakuvia tai lisätä vastakkainasettelua, vaan pyrimme olemaan majakka, joka luo valoa silloinkin, kun ympärillä on pimeää ja suunta on hukassa.

6. Kiitollisuus on voimavaramme

Kaiken tekemisemme pohjalla on kiitollisuus, joka on voimavaramme. Se auttaa näkemään ratkaisuja ja hyvää silloinkin, kun vaikeaa – ja nauttimaan elämän iloista silloin, kun tapahtuu hyviä asioita. Kiitollinen asenne tuo myös hyvää energiaa ympärille: kommunikaatioon ja yhdessä olemiseen (netissäkin).

7. Jokainen takaisin elämään palannut sielu on menestystarina

Meille jokainen ihminen on tärkeä. Haluamme olla tukena sisällöillämme juuri siinä kohtaa elämää, missä kukin on. Jokainen meistä tulee erilaisista taustoista, on kokenut erilaisia asioita ja katsoo maailmaa eri tavoin. Meille on tärkeää, että kaikille näille kokemuksille on tilaa, jotta jokainen voi tehdä tärkeitä oivalluksia juuri siinä, missä nyt on.

8. Olemme jo perillä, sillä elämä on nyt

Pidämme tärkeänä sitä, että osaisimme sitku-elämän ja tulevaisuuden tavoitteiden äärellä pysähtyä yksin tai yhdessä elämän äärelle: katsoa kaikkea sitä, mitä on.

Alla olevalla videolla Hidasta elämää -median toinen perustaja Pequ Nieminen kertoo Hidasta elämää -mediasta ja sen arvoista.

Hidasta elämää -arvokartta:

Hidasta elämää arvokartta

 

HUOM! Jotta Hidasta elämää -somekanavat voivat säilyttää Hidasta elämää -nettisivun arvomaailman, ylläpito voi omaan arvioonsa perustuen poistaa kommentit, jotka eivät ole arvoihin sopivia. Sillä kuten Tommy Tabermann on kirjoittanut runossaan viisaasti: värisevää sielua ei saa tallata.

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image