Hidasta elämää -äänikirjat ja muut audiojulkaisut

Kaikki Hidasta elämää -kirjat löytyvät myös äänikirjapalveluista (poislukien tehtäväkirjat). Tältä sivulta löydät linkit eri palveluihin. Olemme tuottaneet myös suuren joukon lyhyempiä audiosisältöjä kuten meditaatioita, rentoutusäänitteitä, artikkeleita ja iltasatuja.

LUKIJAETU: Hidasta elämää -lukijana saat Storytelin kautta ilmaisen 30 päivän kokeilujakson täältä.

Hidasta elämää -kirjaperhe.

Hidasta elämää -kirjat käsittelevät meitä kaikkia ihmisiä koskettavia aiheita, mm.: rakkaus, masennus, kriisit, muutos, parisuhde, itsetunto, naiseus, mies ja tunteet, hyvä arki, itsemyötätunto, unelmat, mielenrauha, riittämättömyys, häpeä, stressi, onnellisuus, lempeys, erityisherkkyys. Hidasta elämää -kirjaperheen kirjoissa on kauniisti paketoituna sitä samaa iloa, valoa, viisautta ja inspiraatiota, jota olemme saaneet jakaa tällä sivustolla vuodesta 2010 saakka. Ääni- ja e-kirjat löydät näiden linkkien takaa:

Hidasta elämää -meditaatiot ja rentoutusäänitteet

Eri mittaisia meditaatioita ja rentoutusäänitteitä mm. stressinhallintaan, kehorentoutukseen, unelmointiin ja kiitollisuuteen. Tutustu valikoimaan omassa äänikirjapalvelussasi:

Hidasta elämää -artikkeleita luettuna

Luimme sinulle 40 sivuston suosituinta artikkelia audiomuotoon. Lukijana Satu Silvo.

LUKIJAETU: Hidasta elämää -lukijana saat Storytelin kautta ilmaisen 30 päivän kokeilujakson täältä.

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image