Hidasta elämää -äänikirjat ja muut audiojulkaisut

Kaikki Hidasta elämää -kirjat löytyvät myös äänikirjapalveluista (poislukien tehtäväkirjat). Tältä sivulta löydät linkit eri palveluihin. Olemme tuottaneet myös suuren joukon lyhyempiä audiosisältöjä kuten meditaatioita, rentoutusäänitteitä, artikkeleita ja iltasatuja.

Hetki itselle – Rauhoittava äänipalvelu

Hidasta elämää -median oma äänipalvelu on luotu rakkaudella kaikille unettomille, levottomille, huolestuneille, stressaantuneille, kiireisille, ahdistuneille, tunteiden kanssa kamppaileville sekä levollisuutta, keveyttä, rentoutusta ja rauhoittumista kaipaaville.

Suomenkielinen rauhoittava äänipalvelu sisältää yli 100 meditaatioharjoitusta. Äänipalvelu on tilauspohjainen eli se jatkuu ensimmäisen kuukauden jälkeen automaattisesti. Voit halutessasi peruuttaa palvelun, jolloin tilaus katkeaa seuraavan kuukauden alusta. Löydät äänipalvelun Hidasta elämää –sovelluksesta.

Hidasta elämää -kirjaperhe

Hidasta elämää -kirjat käsittelevät meitä kaikkia ihmisiä koskettavia aiheita, mm.: rakkaus, masennus, kriisit, muutos, parisuhde, itsetunto, naiseus, mies ja tunteet, hyvä arki, itsemyötätunto, unelmat, mielenrauha, riittämättömyys, häpeä, stressi, onnellisuus, lempeys, erityisherkkyys. Hidasta elämää -kirjaperheen kirjoissa on kauniisti paketoituna sitä samaa iloa, valoa, viisautta ja inspiraatiota, jota olemme saaneet jakaa tällä sivustolla vuodesta 2010 saakka. Ääni- ja e-kirjat löydät näiden linkkien takaa:

Hidasta elämää -meditaatiot ja rentoutusäänitteet

Eri mittaisia meditaatioita ja rentoutusäänitteitä mm. stressinhallintaan, kehorentoutukseen, unelmointiin ja kiitollisuuteen. Tutustu valikoimaan omassa äänikirjapalvelussasi:

Hidasta elämää -artikkeleita luettuna

Luimme sinulle 40 sivuston suosituinta artikkelia audiomuotoon. Lukijana Satu Silvo.

Hyödynnä Bookbeatin lukijaetu Hidasta elämää -sivuston seuraajille -> Bookbeat & Hidasta elämää

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image