Hidasta elämää -mediat

Hidasta elämää on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka sisällön tuottajina toimivat asiantuntijat ja bloggarit.

Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä Facebook-sivuamme on tykännyt yli 177 000 oman elämänrytmin etsijää, Instagramissa on yli 124 000 fiilistelijää (@hidasta) ja sivustolla vierailee keskimäärin 130 000 eri lukijaa viikossa. Me, Hidasta elämää -sivuston perustajat, olemme omalta osaltamme mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

Artikkeleiden, blogien ja muiden tekstien lisäksi Hidasta elämää -mediassa voi nauttia netti-TV -sisällöstä ja hyvinvoinnin verkkokursseista. Hidasta elämää -klubin klubikirje ilmestyy viikottain tilaajille ilmaiseksi meilillä. Hidasta elämää tuottaa myös hyvinvointia lisääviä tuotteita, joita voi shoppailla Hidasta elämää -puodista. Suositun Hidasta elämää -kirjaperheen kirjat löydät täältä.

Terveisin,

sivuston perustajat Pequ Nieminen & Sanna Wikström
sekä koko Hidasta elämää -tiimi

Facebook: @hidastaelamaa ♥ @hidastarakkautta ♥ @hidastaviisautta ♥ @hidastahyvinvointia
Instagram: @hidasta
Twitter: @HidasElama
Pinterest: Hidasta elämää

Rekisteriseloste

Tekijät:

sannaHESANNA WIKSTRÖM

päätoimittaja/sivuston toinen perustaja

Sanna vastaa kanavan sisällöstä sekä verkkokurssien markkinoinnista, kirjoittaa Sannan kynästä -blogia sekä vetää hyvinvoinnin verkkokursseja.
Sanna rakastaa kieltä, kauneutta ja auringonvaloa.
Yhteys: sanna(at)hidastaelamaa.fi (usein myös telepaattisesti tavoittaa)

 

PEKKA ”PEQU” NIEMINEN

toimitusjohtaja/sivuston toinen perustaja

Pequ vastaa yhteistyökumppanuuksista, verkkokaupasta ja muusta kanavan liiketoiminnasta.
Pequn kiinnostuksen kohteita ovat luonnollinen elämäntapa, luontaislääkintä, ravitsemus sekä ihmisenä olemisen ja kehittymisen kaikki tasot.
Yhteys: pekka(at)hidastaelamaa.fi

 

VALTTERI HEISKANEN

it-vastaava

Valtteri vastaa sivuston kehityksestä ja teknisestä toimivuudesta.
Valtteri nauttii mökkeilystä ja laadukkaiden mallasjuomien kehittämisestä.
Yhteys: valtteri(at)hidastaelamaa.fi

 

EMMI OHRANIEMI

yhteisömanageri

Emmi ylläpitää Hidasta elämää -keskustelupalstaa ja lisää valoa Hidasta elämää -somekanaviin.
Emmi nauttii luonnossa oleilusta, joogasta ja pitkistä, hitaista aamuista.
Yhteys: emmi(at)hidastaelamaa.fi

 

SUSANNA JUSSILA

verkkopuodin hengetär

Susanna vastaa Hidasta elämää -verkkopuodin pyörittämisestä, kehittämisestä ja Hidasta elämää -tuotteiden markkinoinnista.
Susanna rakastaa puita, runoja, nopeaa juoksua ja hidasta joogaa.
Yhteys: susanna(at)hidastaelamaa.fi

 

 

SANNA KAILANTO

tuottaja

Sanna työskentelee Hidasta elämää -sivuston tuottajana.
Sanna rakastaa koirien kanssa touhuamista, kielellä leikittelyä ja arjen komiikkaa.
Yhteys: sanna.kailanto(at)hidastaelamaa.fi

 

 

HELI HEISKANEN on kokonaisvaltainen psykologi, jonka erityisaloja ovat erityisherkkyys (HSP), henkinen hyvinvointi ja stressinsäätely. Heli kirjoittaa HERKKYYTESI VOIMA -sarjaa.

KARITA PALOMÄKI on psykofyysinen fysioterapeutti ja NLP-työnohjaaja, joka kirjoittaa sivustolle artikkelisarjaa TERVEYS JA TUNTEET. Karitan mielenkiinnon kohteena on pohtia tunteiden, stressin ja terveyden välistä suhdetta.

MARIKA ROSENBORG on helsinkiläinen kouluttaja, toimittaja ja Fisher-ohjaaja, joka käsittelee UUDEN ELÄMÄN VÄRIT -artikkelisarjassaan rakkaussuhteen päättymiseen liittyvää tunneprosessia logoterapeuttisesta viitekehyksestä.

DENIS VINOKUR on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, joka kääntelee KEHON SÄIKEITÄ -artikkelisarjassa ihmisen terveyteen liittyviä kysymyksiä ja pyrkii tavoittamaan sitä, mikä on oleellista.

MERI MORT on joogaohjaaja, kuvittaja ja taidekasvattaja, joka jakaa VAPAUDEN JOOGAA -artikkelisarjassaan joka toinen viikko helpon joogavinkin arkeesi.

Kestävän kehityksen tutkijan (KT) ARTO O. SALOSEN TARKENTAVAT KYSYMYKSET tarkastelee paikallista ja globaalia maailmanmenoa kysymällä kysymyksiä, joita tehdään liian harvoin.

REIJA KÖNÖNEN on ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja NLP-valmentaja. Hän käsittele artikkeleissaan MYÖTÄMIELI-otsikon alla myötätuntoa ja itsemyötätuntoa eri näkökulmista.

KRISTIAN EKSTRÖM on tietokirjailija, luennoitsija, elintapavalmentaja ja kiropraktikko. VARAPÄREITÄ-otsikolla julkaistavissa asiantuntija-artikkeleissaan hän kirjoittaa stressistä sekä siihen liittyvistä ilmiöistä.

EVELIINA SALONEN on varatuomari ja teologian maisteri, jonka sydän palaa työelämän ja johtamisen kehittämiselle. AVARRUS-otsikon alla kirjoittava Eveliina tunnistaa inspiraatiokseen elämän monimuotoisuuden sekä rajattoman muutoksen.


TEEMU SYRJÄLÄ on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. LUONNOLLISIN VERSIO MINUSTA -blogi kertoo luonnollisesta elämäntavasta, terveellisestä ravinnosta sekä kehon, mielen ja sielun yhteydestä.

PEQU NIEMISEN VALON PISAROITA pohtii ihmisenä olemisen monia ulottuvuuksia sivuston perustajan omiin kokemuksiin ja havaintoihin pohjautuen.

PÄIVI KASKIMÄEN AJATUKSIA AJASTA -blogissa pohditaan aikaa ja sen uudistuvaa luonnetta. Päivi on muistinvirkistäjä ja näkymättömien maailmojen tulkki, joka työssään toimii tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla.

KEIJU VIHREÄSALON KEIJUMAISTA-blogissa Keiju kasvaa ja ihmettelee, avautuu elämälle ja pohtii elämälle avautumista omakohtaisesti, yleisesti, teoreettisesti ja käytännössä.

LAURA JANGNER-LAITION INTUITIIVINEN ELÄMÄ-blogi kertoo Lauran ajatuksista, oivalluksista ja kokemuksista intuition johdattamasta elämästä ilolla, aidolla rehellisyydellä ja täydellä sydämellä.

SANNA WIKSTRÖMIN SANNAN KYNÄSTÄ -blogissa Sanna havainnoi maailmaa sekä ammattilaisen että ihmisen näkökulmasta ja tiivistää havainnot oivallustentäyteisiksi teksteiksi.

KATRI SYVÄRINEN kirjoittaa ELÄMÄN FLOW -blogissaan kuinka vapautua liiasta suorittamisesta ja rajoittavista uskomuksista sekä olla oma aito itsensä.

TARA LANGEN PEILIKUVANA PERHE -blogin aiheita ovat lasten kasvatus ”joutilaat vanhemmat” -periaatteella, parisuhteen kiemurat ja perheen arjesta tulleet oivallukset, lapsilta saadut opetukset ja niiden peilaus omaan henkiseen kasvuun.

AARO LÖF kirjailee INHIMILLINEN HENKISYYS -blogissaan ajatuksia ja kokemuksia elämästä miehen silmin.

PETRI HIISSA on intohimoinen yrittäjä, joka pohtii TIETOINEN LUOMINEN -blogissaan sisäisen ja ulkoisen maailman luomista.

NOORA LINTUKANGAS opettaa kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin mukaan. ARKIELÄMÄN JOOGAA -blogissa hän kirjoittaa siitä, kuinka suurimmat joogaharjoitukset tapahtuvat joogamaton ulkopuolella.

MAIJA PERÄLAMPI on Keski-Pohjanmaalla, 1800-luvun hirsitalossa asuva äiti ja vaimo. KELTAISESSA TALOSSA -blogissa Maija kirjoittaa aivan tavallisesta elämästä.

LIISA TURPEINEN on 70-vuotias pohjois-karjalaisella maaseudulla asuva eläkeläinen, jonka MUMMON MAAILMA -blogin tarinat kertovat arjen rauhasta ja välillä vauhdistakin, monista muistoista ja nykypäivästä.

SARI LAINE on työhyvinvoinnin ammattilainen, joka kokoaa SAMAN TAIVAAN ALLA -blogissaan mielen ja kehon yhteyksiin ja henkiseen kasvuun liittyviä asioita kirjoituksiksi ja esittelee erilaisia hyvinvoinnin trendejä ja tutkimusta.

Onnellisuusvalmentaja AULI MALIMAA käsittelee AULIISTI ONNELLINEN -blogissaan onnellisuuteen liittyviä asioita, seuraa oman mielensä tempauksia ja jakaa mahdollisia onnellisuusoivalluksiaan.

SUVI BOWELLAN, kouluttaja ja luontaishoitaja, kirjoittaa PINTAA SYVEMMÄLTÄ -blogissaan kohtaamisistaan ihmisten kanssa ja siitä, miten voimme saada yhteyden sisäiseen kauneuteemme ja voimaamme.

KATRI MÄKINEN on Hidasta elämää -sivuston tuottaja, yrittäjä ja rakkauden polun kulkija. KOMPASSINA SYDÄN -blogissaan hän kertoo, miltä tuntuu opetella elämään sydämen ja intuition johdattamana älyn ja järkeilyn sijasta.

EIJA HINKKALA on sanoittaja, tiimivalmentaja ja elämäntyyliyrittäjä. ROHKEASTI RIKKAAKSI -blogi on matka ihmisen itsensä näköiseen, omalta ja hyvältä tuntuvaan, rikkaseen elämään.

HANNA-LEENA TURPEINEN on pitkänlinjan liikunta-alan ammattilainen, jolle on tärkeää, että makuelämyksen lisäksi ruoka myös hoitaa kehoa. HANNAN TERVEYSHERKUT -blogissa hän jakaa lempireseptinsä sinulle.

SUSANNA ERÄTULI on kirjoittaja, valmentaja, retriitinohjaaja ja neljän lapsen äiti, joka syttyy arjen ja ajattoman vuoropuhelusta. Susannan blogi ELÄMÄN ALTTARILLA käsittelee jokapäiväisiä ja ikiaikaisia asioita – syntymää, kuolemaa ja rakkauden mystiikkaa.

MARIKA VEPSÄLÄINEN on henkisen kasvun ja hyvinvoinnin valmentaja, yrittäjä ja kirjoittaja. HERKKÄ JA ÖVERIEMPAATTINEN -blogissaan hän pohtii, miten vapauttaa herkkyys ja myötäelämisen kyky palvelemaan omaa JA muiden hyvinvointia.

ELINA JAAKKOLA on työskennellyt sisustustoimittajana yli 10 vuotta tehden erilaisia visuaalisia kokonaisuuksia ja lehden kansia lukuisiin eri sisustuslehtiin. IHANA PIENI KOTI -blogi käsittelee asumisen eri teemoja hieman syväluotaavammin.

MAICCU KOSTIAINEN on suomalainen eläinkommunikoija, joka luennoi ja pitää kursseja intuitiivisesta lajienvälisestä kommunikoinnista. Blogissaan HILJAISEN VIISAUDEN VOIMA Maiccu kertoo elämästään ja välittää eläinten viestejä.

EEVI MINKKINEN on itsetuntemusohjaaja, kouluttaja, vaimo, ystävä ja tuore äitikin. Eevin ROSOISTA JA PEHMEÄÄ -blogissa käsitellään elämää, ihmissuhteita ja suhdetta omaan itseen.

ANNA TAIPALE on kirjoittaja, valmentaja, näkijä ja hyvinvointisisältöjen tuottaja. SYDÄNJUTTU-blogissaan hän peilaa hyväksyvää, lempeää suhdetta itseesi ja omaan viisaaseen sydämeesi.

MIIA MOISIO on aikuiseen ikään ehtinyt nainen ja kahden koululaisen äiti. Blogissaan MAAN JA TAIVAAN VÄLILTÄ Miia käsittelee inhimillisiä aiheita, joita elämä hänen eteensä tarjoaa.

JUKKA SUUNIITTY, kehittämiskonsultti ja valmentaja, tekee tilaa miehelle sisällään. Jukka kirjoittaa blogiaan TÄSSÄ JA NYT hahmottaakseen  maailmaa ja ihmisen elämää

TEPPO ALI-MATTILA on mm. isä, viulisti, sovittaja, äänimaljahieroja ja NLP Associate Trainer. Tepon blogi kantaa nimeä MIELEKKÄÄMPÄÄN ELÄMÄÄN.

JUULIA NIEMI on dipl. ravintoneuvoja, jonka oppien perusteet löytyvät funktionaalisesta lääketieteestä. JUULIAN RESEPTIT -blogissaan hän jakaa herkullisia ja terveellisiä ruokareseptejä.

Hyvinvointivalmentaja JUTTA GUSTAFSBERG ja luonnosta energiaa ammentava seikkailija JUHA ROUVINEN kirjoittavat yhteistä LÖYDÄ OMA LUONTOSI -blogia, jossa käsitellään luontoa, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Henkisen kasvun ohjaaja KAISA PELTOLA pohtii HERÄÄMINEN TÄYTEEN IHMISYYTEEN -blogissaan, mistä henkisessä heräämisessä oikein on kyse.

JARKO TAIVASMAA on chi kung -opettaja, valmentaja ja toimintaterapeutti AMK. ELÄMÄÄN UPPOUTUMINEN -blogissa uppoudutaan metsiin, läsnäoloon ja elämään.

RIIKKA PAJUNEN on onnellisen työelämän rakentaja ja unelmatyön puolestapuhuja. ELÄMÄNTEHTÄVÄÄ ETSIMÄSSÄ -blogissa hän johdattaa lempeän jämäkästi kohti elämäntehtävää.

SATU VÄISÄNEN on freelance-toimittaja, kirjailija, LCF Life Coach ja sinkku. VAPAALLA JALALLA -blogissa hän kirjoittaa vapaudesta olla oma itsensä niin henkisesti, sielullisesti kuin kehollisesti.

MITRA VASARA on kirjailija, puhuja, laulaja & lauluntekijä sekä muotoilija – ja onnellista kyllä hän on myös vaimo ja äiti. RAUHAA JA RAKKAUTTA -blogi sisältää kirjoituksia, jotka innostavat sinua nauttimaan sisäisestä rauhasta ja parisuhteestasi.


Sivuston visuaalinen suunnittelu ja toteutus

Pekka Vesala ja Meri Mort


Yhteistyökumppaniksi?

Jos olet kiinnostunut mainosyhteistyöstä, tutustu mediakorttiimme täällä.


Vastuulauseke

Hidasta elämää Suomi Oy ei vastaa bloggareiden, asiantuntijoiden, vieraskynäkirjoittajien tai muiden ulkopuolisten tekstintuottajien sisällöstä. Hidasta elämää toimii sisältöjen jakelukanavana.


Hidasta elämää® on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.

Sivuston omistaa Hidasta elämää Suomi Oy


Rekisteriseloste

Hidasta elämää Suomi Oy:n ylläpitämällä hidastaelamaa.fi sivustolla kerätään seuraavia rekistereitä:

•               Sähköpostilistan rekisteriseloste (Infokirje + verkkolehti + verkkopuoti)

Rekisterin ylläpitäjä

Hidasta elämää Suomi Oy
Y-tunnus 2634850-7
Pohjoisranta 12D
00170 Helsinki

Hidasta elämää Suomi Oy:n sähköpostilistan rekisteri koostuu hidastaelamaa.fi -sivuston kautta listalle liittyneistä henkilöistä.

Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista, tarjouksista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Sähköpostit voivat sisältää toimituksellisen sisällön lisäksi myös markkinointiviestejä.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Sähköpostiosoite

Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin listalle lähetetyssä postissa mainitun linkin avulla.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta Hidasta elämää Suomi Oy:n ulkopuolelle.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info@hidastaelamaa.fi

Verkkokaupan logistiikka on ulkoistettu Logitrail Oy:lle ja heidän tietosuojaselosteen löydät täältä.


Hidasta_elamaa_suomi_oy_logo-03

Hidasta elämää® on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.