Luopuminen voi aiheuttaa valtavasti surua, vaikka sen tietäisi olevan ainoa oikea ratkaisu – 6 ajatusta luopumisesta

Luopuminen voi herättää monenlaisia tunteita. Toisaalta halutaan pitää kiinni vanhasta, mutta toisaalta nähdään muutos mahdollisuutena johonkin aivan uuteen, uskomattomaan ja tuntemattomaan. Luopuminen on tietynlainen muutosprosessi, jokaisella omanlaisensa. Tässä muutamia ajatuksia luopumisen keskelle.

♥ Luopuminen voi aiheuttaa valtavasti surua, vaikka tietäisi, että luopuminen on ainoa oikea ratkaisu pitkällä tähtäimellä. Suru helpottaa ajallaan.

♥ Sinun täytyy uskaltaa luopua, jotta voit saada jotain uuttaa ja uskomatonta tilalle. Vaikka nyt tuntuisi, ettei mitään hyvää ole tulossa ja ettet selviä, usko pois, joku päivä huomaat hymyileväsi ajatukselle, että kaikki on taas hyvin.

♥ Luopuminen voi aiheuttaa paljon erilaisia tuntemuksia, koemme asiat eri tavoin. Reagoimme muutoksiin eri tavoin. Voit tuntea helpotusta, hämmennystä, vihaa. Voit tuntea pelkoa, iloa, surua. Tärkeästä asiasta luopuminen voi aiheuttaa masentuneisuutta ja ahdistuneisuutta, mutta yhtä lailla jollekin se voi herättää iloa ja toivoa tulevaan. Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa tuntea. Ei ole myöskään oikeaa tai väärää aikaa tuntea.

♥ Luopumisen hetkellä pinnalle nousevat ajatusmöykyt voivat yllättää. Ne voi ja saa ottaa vastaan sellaisenaan.

♥ Kun olet valmis, voit palata muistoihin ja huomata, että kauniit muistot voivat säilyä, voit edelleen saada niistä iloa, vaikka jokin merkityksellinen polku on tullut päätökseensä.

♥ Luopuminen ei ole luovuttamista. Luopuminen on mahdollisuus avata sydämesi jollekin uudelle: uusille tuntemuksille, oppimiselle ja oman maailmankuvan avartamiselle.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image