Pimeydessä kajastava valo

25,90  (sis. alv)

Miten muuttaa elämä paremmaksi kovien kokemusten jälkeen?

Johanna Huhtamäen Pimeydessä kajastava valo tarjoaa trauman kokeneille toivoa ja käytännöllisiä tapoja auttaa itseään tai muita.

Kirja ilmestyy arviolta 20.11.24.

Varasto loppu

Kuvaus

Pimeydessä kajastava valo – Trauman jälkeinen kasvu

Johanna Huhtamäen Pimeydessä kajastava valo tarjoaa trauman kokeneille toivoa ja käytännöllisiä tapoja auttaa itseään tai muita.

Elämä on parhaimmillaankin arvaamatonta ja epävarmaa, ja jokainen kohtaa sen aikana erilaisia haasteita. Onnellisuus ja hyvä elämä ovat kuitenkin mahdollisia jokaisessa elämän vaiheessa ja kaikissa olosuhteissa.

Positiivisen psykologian asiantuntija Johanna Huhtamäki avaa posttraumaattista kasvua käsitteenä ja ilmiönä Hidasta elämää -kirjassaan Pimeydessä kajastava valo. Hän summaa aiheesta tehtyjä tutkimuksia ja konkretisoi aihetta tosielämän tarinoilla. Huhtamäki korostaa, että posttraumaattinen kasvu ei tarkoita vain selviytymistä tai toipumista vaan keskeistä on kehittyminen menetysten ja vaikeuksien jälkeen. Surut ja kriisit voivat muovata ihmistä ja avata mahdollisuuksia lisätä toiveikkuutta ja myönteisyyttä sekä kokea elämän hyvyyttä.

Johanna Huhtamäki on kangasalalainen väitöstutkija, positiivisen psykologian maisteri (MAPPCP), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, diplomi-insinööri ja kouluttaja. Hänen aiemmat teoksensa ovat Pakkopositiivisuudesta tasapainoon sekä yhdessä Vappu Pimiän kanssa kirjoitetut Valon antajat ja Valon antajat tehtäväkirja.

Kustantaja: Bazar / Hidasta elämää -kirjaperhe

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pimeydessä kajastava valo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...