Ymmärrä tunteitasi -kortit

(11 tuotearviota)

24,90  (sis. alv)

Terapeuttiset tunnetaitokortit auttavat tutustumaan tunteisiin – tuttuihin, toistuviin, vieraileviin ja myös niihin itselle tuntemattomimpiin. Pakka sisältää 45 tunnetta kuvailuineen ja avaavine kysymyksineen.

Varastossa

Kuvaus

Ymmärrä tunteitasi – Terapeuttiset tunnetaitokortit

Miten tunnistan tunteeni? Miten syventää yhteyttä tunteisiin? Miten tunnetaitoja voi harjoitella?

Ymmärrä tunteitasi -kortit auttavat tutustumaan ja syventämään yhteyttä tunteisiin – tuttuihin, toistuviin, vieraileviin ja myös niihin itselle tuntemattomimpiin. Korttipakka sisältää 45 tunnetta kuvailuineen ja avaavine kysymyksineen. Korttien avulla voi oppia tutkimaan uteliaasti ihmisen kiehtovia ja joskus rankastikin ravisuttelevia tunteita myötätuntoisin silmin. Tunnetaitokortit sopivat niin aikuisille kuin tunnetaidoista kiinnostuneille nuorille.

Ymmärrä tunteitasi -kortit toimii hyvin yhdessä Ymmärrä itseäsi -korttien kanssa.

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

…haluat olla syvemmin yhteydessä tunteisiisi
…haluat oppia terveitä tunnetaitoja
…haluat lisätä itseymmärrystä ja myötätuntoa niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

Ymmärrä tunteitasi -kortit on suunniteltu hyvinvoinnin tukemiseen. Ne ei korvaa terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa.

 

Näin käytät kortteja

Voit levittää tunnetaitokortit ja valita tunteen nimen mukaan kortin tarkasteltavaksi. Voit esimerkiksi poimia tunteita, jotka ovat ennalta tuttuja, sinun on vaikea kohdata tai välttelet niitä tai sellaisia, joita sinun on vaikea sallia itsellesi.

Voit myös sekoittaa kortipakan ja valita silmät suljettuina sattuman varaisen kortin tutkailtavaksi. Voit tutkia tunteita seuraavin apukysymysten: Onko tunne sinulle ennalta tuttu? Millaisesta tilanteesta tuttu? Millaisia ajatuksia tunne sinussa herättää? Miltä tunne tuntuu kehossasi?

Kortit sopivat myös terapeuttiseen käyttöön asiakkaiden kanssa. Lue lisää korttien käyttötavoista täältä.

 

Oliko ajatuksenasi ostaa useampi pakka? Kurkkaa meidän edulliset monipakkaukset, joissa yksi pakkaus sisältää 10 samanlaista korttipakkaa.

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijä:

Eevi Vuoristo (ent. Minkkinen) on menestyskirjailija, Hidasta elämää -bloggari ja rakastettu itsetuntemusohjaaja. Eevin muut julkaisut: Ole itsellesi armollinen -kirja , Ole itsellesi armollinen -kortit , Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi -kirja , Ymmärrä itseäsi -kortit sekä Marika Rosenborgin kanssa yhteistyössä syntyneet Parisuhteen keskustelu -kortit.

11 arviota tuotteelle Ymmärrä tunteitasi -kortit

 1. Saara Keinonen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä työväline omaan työhön sekä omia pohdintoja tukemaan.

 2. Paula (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä pysähtyä näiden korttien äärelle tunnistamaan ja ennenkaikkea hyväksymään omat tunteet. Olen rohkaissut myös teinejä tutustumaan omassa tahdissa kortteihin.

 3. Meri (varmistettu kirjoittaja)

  Paketti on aika tiukka, voisi olla vähän väljempi niin kortteja olisi helpompi käyttää jatkuvasti. Läppä on tosi vaikea saada auki, pelkään joka kerta, että menee rikki.
  Sisällöstä ei moitteita

 4. Linnea (varmistettu kirjoittaja)

  Korttien ulkoasu on todella kaunis. Ja mikä tärkeintä, kortit auttavat pohdiskelemaan omia, myös negatiivisiksikin miellettyjä tunteita armollisesti. Ainoa miinus pakkauksen tiukkuudesta ja avaamisen haastavuudesta.

 5. Tuula Loppukaarre-Tikkanen (varmistettu kirjoittaja)

  En ole vielä pahemmin kokeillut kortteja, hankin ne tulevia opiskeluja silmällä pitäen mahdollisesti niissä ja muutenkin omassa elämässä tarpeen tullen käytän ,vaikuttavat hyviltä

 6. Elina (varmistettu kirjoittaja)

  Kortit auttavat pääsemään lähemmäs omia tunteita, myös niitä joita on vaikea tunnistaa. Yhdistän kortit kehollisuusharjoituksiin, jolloin pystyn paikantamaan tunteet kehossani paremmin. Kortit on kauniita ja niitä on miellyttävä pidellä kädessä.

 7. Marju (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii! Näiden korttien avulla ooettelen sanottamaan tunteitani. Ja toisaalta ne kyssärit on ihan pathaita! Suosittelen

 8. Kaisa (varmistettu kirjoittaja)

  Kaunis ulkoasu korteissa kutsuu käyttämään niitä. Vaikuttavat mukavalta työvälineeltä. Miinusta tiukasta pakkauksesta, joka hankaloittaa käyttöä.

 9. I (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä työkalu jäsentelyyn

 10. Sami Siirola (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä apu käsittää ja ymmärtää tunteita ja selvittää itselle miten elää erilaisten tunteiden kanssa.Suosittelen vahvasti!!

 11. Taru (varmistettu kirjoittaja)

  Ovat oikein hyvät, hyödylliset!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...