Avaudu rakastamaan itseäsi

25,90  (sis. alv)

Löydä rakkaus sisältäsi ❤️

Onnellisuusvalmentaja Auli Malimaan Avaudu rakastamaan itseäsi auttaa antamaan mahdollisuuden sinussa virtaavalle rakkaudelle.

Kirja ilmestyy arviolta 28.8.24

Varasto loppu

Kuvaus

Avaudu rakastamaan itseäsi

Onnellisuusvalmentaja Auli Malimaan Avaudu rakastamaan itseäsi auttaa antamaan mahdollisuuden sinussa virtaavalle rakkaudelle.

Kun katsot itseäsi aamulla peilistä, näetkö silmissäsi lempeän ja rakastavan katseen vai kuuletko sisäisen äänesi arvostelevan ulkonäköäsi? Kun illalla lopetat päivän aherruksen, täyttyykö mielesi kiittävistä ja kannustavista kommenteista vai listaatko epäonnistumisia? Oletko kokouksen tai ryhmäkeskustelun jälkeen tyytyväinen itseesi vai jäätkö miettimään, miten typerästi vastasit toisen kommenttiin?

Onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa korostaa Hidasta elämää -kirjassaan Avaudu rakastamaan itseäsi, että me kaikki olemme ytimemme eli todellisen minuutemme tasolla aina rakkauden arvoisia. Rakkautta ei siis tarvitse ansaita, löytää tai voittaa. Joskus saattaa tuntua vaikealta rakastaa itseään, mutta kun tiedostaa sisällään olevan rakkauden, voi oppia purkamaan esteitä sen tieltä. Miten päivääsi vaikuttaisi, jos ainoa tehtäväsi tänään olisi vain rakastaa?

Tämä kirja on sinulle, joka…
…kärsit itsesi arvostelemisesta, vähättelystä ja epäilemisestä.
…etsit tapoja olla lempeämpi ja armollisempi itsellesi.
…yrität oppia rakastamaan itseäsi.
…et vielä tiedä olevasi rakkautta ja kaiken rakkauden arvoinen.

 

Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja ja vuorovaikutuskouluttaja, joka valmentaa ihmisille onnellisempaa oloa ja vaivattomampaa vuorovaikutusta. Hidasta elämää -sivustolla Auliisti onnellinen -blogissaan hän pohtii onnellisuuteen liittyviä asioita ja omia onnellisuusoivalluksiaan.  Aulin edelliset teokset ovat Onni asuu jo sinussa ja Olet kaiken hyvän arvoinen (saatavilla äänikirjoina).

Kustantaja: Bazar / Hidasta elämää -kirjaperhe

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avaudu rakastamaan itseäsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...