Minun luontoseikkailuni

23,90  (sis. alv)

Anna lapsesi nähdä luonnon ihmeellisyys

Täytettävä tehtäväkirja Minun luontoseikkailuni auttaa rakentamaan merkityksellistä luontosuhdetta jo lapsuudesta alkaen.

Kirja ilmestyy arviolta 8.5.2024.

Varasto loppu

Kuvaus

Minun luontoseikkailuni

Kokenut perhepäivähoitaja Hilkka Heikkala ja hänen tyttärensä Hannele Heikkala haluavat rohkaista lapsia tutustumaan luontoon mielekkäällä ja innostavalla tavalla. Minun luontoseikkailuni -kirjan tehtävät johdattavat lasta tarkkailemaan luontoa ja keskittymään hetkeen: Miltä sammal tuntuu? Tuoksuuko männyn kaarna? Tuntuuko tuuli erilaiselta silmät kiinni tai silmät auki?

Kirja on jaoteltu vuodenaikojen mukaan, ja sen havainnointitehtäviin liittyy muun muassa askartelemista, piirtämistä, kirjoitustehtäviä ja leikkejä. Lapsi voi täyttää kirjaa aikuisen kanssa tai itsekseen. Kirja kulkee mukana puistoissa, metsissä ja kesämökillä – kaikkialla, missä on luontoa.

 

Kustantaja: Bazar & HE-kirjaperhe

 

Hilkka Heikkala on kempeleläinen äiti ja perhepäivähoitaja, jolla on vuosikymmenten kokemus lasten kasvatustyöstä. Hänelle luonto on aina ollut tärkeä ja erottamaton osa elämää ja työtä.

Hannele Heikkala opiskelee suomen kieltä ja kirjallisuudentutkimusta Oulun yliopistossa. Hän on saanut kotonaan luonnonläheisen kasvatuksen, jonka hän on kokenut arvokkaana voimavarana elämän eri vaiheissa. Vapaa-ajallaan hän meneekin mieluiten metsään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minun luontoseikkailuni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...