Ale!

Tunne pelkosi, vapaudu elämään

22,02  (sis. alv)

Kohti sitä, mikä pelottaa

Harri-Pekka Pietikäisen Tunne pelkosi, vapaudu elämään tarjoaa vertaistukea sisimpien pelkojen tunnistamiseen ja siihen, miten peloista ja niiden aiheuttamasta häpeästä voi selviytyä.

Varastossa

Kuvaus

Tunne pelkosi, vapaudu elämään

Syvällä sisimmässä olevat pelot ohjaavat usein käyttäytymistämme, mutta niitä voi olla vaikea edes tunnistaa. Tällaisia pelkoja ovat muun muassa menettämisen pelko, huijarisyndrooma ja hylätyksi tulemisen pelko. Usein pelätessämme uskomme tarinaa, jota itse itsellemme sepitämme. Samat kehon ja mielen mekanismit, jotka tuottavat pelkoa, mahdollistavat kuitenkin myös uteliaisuuden.

Tietokirjailija Harri-Pekka Pietikäinen kertoo tässä kirjassa tarinoita eletystä elämästä. Hän käsittelee tarinoissa avoimesti omia pelkojaan mutta myös sukupolvelta toiselle periytyviä pelkoja sekä pelkoja, jotka leimaavat koko yhteiskuntaa.

 

Tämä kirja on sinulle, joka…

…haluat tunnistaa ja ymmärtää niitä pelkoja, jotka rajoittavat elämääsi, jotta voisit kohdata ne ja päästää niistä irti

…puntaroit usein mielessäsi erilaisia riskejä tai uhkakuvia

…pelkäät pimeää, hämähäkkejä, käärmeitä, ahtaita paikkoja, korkeita paikkoja, tummaa vettä, kuolemaa, elämää, ihmisiä, jotain tiettyä ihmistä…

…et uskalla kertoa tunteistasi ihastuksellesi, sillä et halua tulla torjutuksi

…et kerro todellisista toiveistasi ja unelmistasi lähipiirillesi, sillä ajattelet heidän ehkä pettyvän

 

Lataa kirjan lukunäyte tästä.

 

Kustantaja: Bazar & HE-kirjaperhe

Harri-Pekka Pietikäinen on helsinkiläinen tietokirjailija ja toimittaja. Hän kirjoittaa Hidasta elämää -sivustolla ilmestyvää Toipuva arkajalka -blogia, joka käsittelee ihmisen pelkoja ja tarvetta tulla nähdyksi ja kuulluksi kokonaisena. Hän uskoo, että loppupeleissä pelko on uteliaisuutta, joka unohtaa hengittää. Pelon ymmärtäminen ja sitä kohti kulkeminen mahdollistaa rohkeuden elää oman näköistä elämää. Hänen aiempia teoksiaan ovat Pinnan alla – Elämäni valkohain kanssa ja Luolatarinoita – Suomalaisen luolan filosofia ja muotokuva.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunne pelkosi, vapaudu elämään”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...