Ale!

Rohkeasti rehellinen

(1 tuotearvio)

22,02  (sis. alv)

Miten lopettaa muiden myötäily?

Rohkeasti rehellinen esittelee malleja, joiden avulla voit opetella kommunikoimaan sisintäsi rohkeasti ja läsnäolevasti.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): rohkeastirehellinen Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Rohkeasti rehellinen

Jos myötäilee aina muita, voi käydä niin, ettei tiedä enää, mitä ihan oikeasti tuntee, ajattelee ja haluaa. Sopeutumisen vuoksi ikään kuin kaventaa ja typistää itsensä, oli kyse sitten töistä, parisuhteesta, vanhemmuudesta, suvusta tai ystävyydestä.

Rohkean rehellisyyden malli auttaa kommunikoimaan omaa ydintään. Rohkea rehellisyys on viestimistä ilman syyttelyä, painetta ja pelkoa. Samalla se on myös läsnäolevaa kuuntelemista, mitä muut ajattelevat, tuntevat ja haluavat. Näin kaikki saavat tilaa olla oma itsensä, sillä jokaisella on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Rohkean rehellisiksi aikuisiällä opetelleet Reija Könönen ja Sanna Laakkio ovat laatineet kirjaan myös harjoituksia, joiden avulla tutustut rohkeampaan itseesi ja opit sietämään epävarmuutta. Opit lisäksi keinoja, miten uskallat sanoittaa ajatuksesi ja tunteesi etkä enää piilottele tai vähättele niitä.

 

Tämä kirja on sinulle, joka…

…välttelet konflikteja

…kuvittelet, että sinun ajatuksesi ja tunteesi olisivat jotenkin vähemmän kiinnostavia tai oikeita kuin muiden

…pelkäät nolaavasi itsesi jos sanot jotain ääneen isossa porukassa

…yrität aina mukautua, myötäillä ja miellyttää

…haluat, että elämäsi olisi täydempää ja kevyempää

…haluat luoda syvempää yhteyttä itseesi ja muihin

…olet väsynyt elämän roolileikkeihin

Lataa kirjan lukunäyte tästä.

 

Kustantaja: Bazar & HE-kirjaperhe

 

Reija Könönen on helsinkiläinen henkilöstökouluttaja, valmentaja ja luennoitsija. Reija on suorittanut maisterin tutkinnon mindfulnessista Aberdeenin yliopistossa Skotlannissa. Hän on entinen mielipiteensä piilottaja ja ajatustensa vähättelijä, joka on opetellut olemaan myötäilemättä ja mielistelemättä. Rohkea rehellisyys on tuonut hänen elämäänsä uudenlaista vapautta ja voimaa. Lempeämmin -nimistä blogia Hidasta elämää -sivustolle hän on kirjoittanut vuodesta 2016 lähtien. Reijalta on ilmestynyt Sanna Wikströmin kanssa Lempeyden kirja (saatavilla äänikirjana) sekä Lempeästi eroon murehtimisesta -tehtäväkirja. 

Sanna Laakkio on tehnyt yli kymmenen vuoden ajan systemaattista syväsukellusta omaan ytimeensä. 30 vuoden kokemus työelämässä on kuljettanut ihmisläheistä ja uteliasta eri aloilla aina ylimpiin johtotehtäviin asti. Hän on myös kahden tytön äiti, jonka polttoaine on tavallinen arki Espoossa. Hänen tavoitteenaan on, että jokainen löytäisi itsestään kaiken mahdollisen potentiaalin sekä rohkeutta sen käyttöön. Tätä työtä hän tekee jokaisessa kohtaamisessa arjessa, myös luennoilla ja valmennuksissa. Hän on kirjoittanut Rohkeasti rehellinen -nimistä blogia Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2022. Kirja on Sannan ensimmäinen HE-kirjaperheessä.

Katso Reijan ja Sannan haastattelu MTV-Katsomosta klikkaamalla kuvaa:

1 arvio tuotteelle Rohkeasti rehellinen

  1. Elsi Hanni (varmistettu kirjoittaja)

    Olen vasta päässyt alkuun kirjan lukemisessa mutta erittäin koukuttavaa luettavaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...