Häpeästä valoon

(3 tuotearviota)

22,90  (sis. alv)

Toivoa häpeätaakan kantajalle 💜

Rankasta ja satuttavasta häpeästä on mahdollista vapautua. On vain opittava katsomaan sinne, missä todellinen rakkaus asuu.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): hapeastavaloon Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

HÄPEÄSTÄ VALOON

Rohkaiseva kirja antaa toivoa häpeätaakan kantajalle.

Häpeän tunne herää, kun jokin osuu sielun sopukoissa asustavaan arvottomuuden, kelpaamattomuuden ja vääränlaisuuden kokemukseen. Osuma saattaa tulla toisen ihmisen katseesta tai omista vaatimuksista, se saa olon hankalaksi ja vaikuttaa monella tavalla häpeästä kärsivän elämään. Miten voi oppia kohtaamaan tunteen, joka on niin äärimmäisen vaikea?

Tämä kirja on Sinulle, joka:
💜 tunnet olevasti jatkuvasti liikaa tai liian vähän jotakin
💜 koitat suorittaa häpeää piiloon
💜 pienennät herkästi itseäsi
💜 pelkäät näkyväksi tulemista
💜 haluaisit oppia hyväksymään itsesi kaikkine puolinesi.

Rankasta ja satuttavasta häpeästä on mahdollista vapautua. On vain opittava katsomaan sinne, missä todellinen rakkaus asuu.

Ps. Tekstin joukosta voit bongata myös Susanna Jussilan suosittuja Sielun sopukoita -runoja.

Miia Moisio on sielunhoitoon erikoistunut pappi, tunnelukkoterapeutti ja hyvinvointialan yrittäjä. Miia on kirjoittanut Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2011 sekä kirjoittanut kirjat Häpeästä valoon, Toivon kirja masennuksesta ja Lupa surra. Häneltä on myös ilmestynyt Toivon kortit.

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

3 arviota tuotteelle Häpeästä valoon

  1. AJ (varmistettu kirjoittaja)

    Erinomainen, inhimillinen ja vapauttava kirja häpeän syntymisestä, häpeän ilmenemismuodoista ja häpeästä vapautumisesta. Suosittelen.

  2. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

    Häpeästä lukeminen auttaa vasta kun ihminen on valmis rehellisesti kohtaamaan tuon tunteen itsessään. Lämmin suositus kaikille traumaa nahoissaan kantaville, tämä voikin olla elämäsi käänteentekevin kohtaaminen. Oman häpeänsä tunnistaminen ja siitä luopuminen on luultavasti yksi suurimpia rakkauden tekoja itseäsi ja muita kohtaan. Silmiä avaava teos.

  3. Tuula (varmistettu kirjoittaja)

    Erinomainen kirja häpeästä, josta monet psykoterapia-asiakkaat kärsivät tiedostamattaan. Aion suositella asiakkailleni kirjaa terapian loppupuolella, kun eheytyminen on riittävän pitkällä. Kirja lyhyydessään nopea lukea ja kiva, kun löytyy äänikirjakin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...