Toivon kirja narsistin haavoittamalle

25,90  (sis. alv)

Kohti vahvistumista ❤️

Miia Moision Toivon kirja narsistin haavoittamalle kuvaa, millaista on olla parisuhteessa narsistin kanssa, ja antaa keinoja siitä toipumiseen.

Kirja ilmestyy arviolta 11.9.24.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Toivon kirja narsistin haavoittamalle

Miia Moision Toivon kirja narsistin haavoittamalle kuvaa, millaista on olla parisuhteessa narsistin kanssa, ja antaa keinoja siitä toipumiseen.

Narsisti rakkauspommittaa kumppaniaan ja sekoittaa hänen päänsä, kun ihana rakkaus ja kaltoinkohtelu vuorottelevat. Hän voi kohdistaa puolisoonsa henkistä, taloudellista, seksuaalista ja fyysistä väkivaltaa. Kun suhde päättyy, uhri alkaa usein ihmetellä, mitä tapahtui. Miksi valitsin tuollaisen puolison, miksi jäin?

Tunnelukkoterapeutti Miia Moisio muistuttaa Hidasta elämää -kirjassaan Toivon kirja narsistin haavoittamalle, että narsistiin lankeaminen ei ole tyhmyyttä vaan manipulointi on kuin henkinen koukku. Erityisesti herkän ja empaattisen ihmisen on helppo tarttua siihen, mutta siitä on vaikea päästä irti.

Suhde narsistin kanssa paljastaa työstämättömät lapsuuden haavat sekä tunnelukot. Uhrin rooliin ei tarvitse kuitenkaan jäädä ikuisesti, sillä aina on mahdollista toipua. Kun alistumisen rajat tulevat vastaan, piilossa olleiden voimavarojen on aika nousta esiin ja tunnelukkojen avaaminen voi alkaa.

Miia Moisio on tunnelukkoterapeutti, pappi ja tietokirjailija. Hän on kahden teinipojan äiti ja toimii hyvinvointialan yrittäjänä. Miia on kirjoittanut Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2011 sekä kirjoittanut kirjat Masennus ja tunnelukot, Häpeästä valoonToivon kirja masennuksesta ja Lupa surra.  Häneltä on myös ilmestynyt Toivon kortit.

Kustantaja: Bazar / Hidasta elämää -kirjaperhe

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toivon kirja narsistin haavoittamalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...