Toivon kirja masennuksesta

(1 tuotearvio)

27,90  (sis. alv)

Kirja antaa vertaistukea masennuksesta kärsivälle, läheiselle mutta myös ammattilaisille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): toivonkirja Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Toivon kirja masennuksesta

Kohti rakkautta, iloa ja vapautta.

Meistä suomalaisista noin miljoona sairastuu masennukseen elämänsä aikana. Harva meistä on siis yksin 💜Toivon kirja masennuksesta antaa vertaistukea masennuksesta kärsiville, läheisille mutta myös ammattilaisille. Kirja näkee masentuneen ja katsoo hyväksyvästi, tietää, miltä masennus tuntuu ja houkuttelee masennuspeiton alta pois.

Toivon kirja masennuksesta on lempeä matkakertomus itsestä etääntymisestä ja häpeästä sekä takaisinpaluusta oman ydinolemuksen äärelle.

Miia Moisio on sielunhoitoon erikoistunut pappi, tunnelukkoterapeutti ja hyvinvointialan yrittäjä. Miia on kirjoittanut Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2011 sekä kirjoittanut kirjat Häpeästä valoon, Toivon kirja masennuksesta ja Lupa surra. Häneltä on myös ilmestynyt Toivon kortit.

#toivonkirjamasennuksesta

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa klikkaamalla alla oleva video käyntiin:

Palautteita kirjasta:

Toivon kirja masennuksesta on yllättänyt ihanasti.

Älä pelkää tarttua kirjaan! En minäkään ole esimerkiksi masentunut, vaikka tämän kirjan hankin. Koen silti, että lukeminen tulee varmasti hyödyttämään mua vaikeissa elämäntilanteissa. Eli päivän neuvo on se, että tartu kirjaan.

Kiitokset aivan ihanasta kirjasta! Olen lukenut sitä ihmetellen, itkien, ihastuen. Välillä en halunnut lukea kirjaa eteenpäin,  vaikka olisin itse asiassa halunnutkin, koska toivoin että se ei lopu.

Jo kirjan nimi ‘toivon kirja masennuksesta’ on valoisa. Kirja on kuin taideteos kuvineen kaikkineen. Uskon, että kirja auttaa montaa masennuksen kanssa painivaa.

1 arvio tuotteelle Toivon kirja masennuksesta

  1. Ritva Sinijärvi (varmistettu kirjoittaja)

    Kirja oli niin hyvä etten malttanut lopettaa sen lukemista vaan luin sen heti. Helppolukuinen, rohkaiseva ja voimaannuttava. Olen kiitollinen, että tämä kirja on kirjoitettu!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...