Ale!

Hyvästit narsistille

(5 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 19,92 €. (sis. alv)

Jenni Kiviniemen esikoiskirja Hyvästit narsistille – Tervetuloa oma elämä (Kirjapaja 2020). Jenni on Hidasta elämää -bloggari, ratkaisukeskeinen terapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja, joka on perehtynyt lähisuhdeväkivaltaan ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden auttamiseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): hyvastitnarsistille Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Haitallinen narsismi kuormittaa ja vammauttaa ihmissuhteita helposti. Uhrin osaan joutuneen asema on tukala – oma elämä typistyy, ja vaikka ongelmat uskaltaisikin tunnustaa itselleen, keinoja kipeän tilanteen muuttamiseen voi olla vaikea löytää.

Jenni Kiviniemi avaa teoksessaan läheisen narsismin kuormittavuutta ja tarjoaa välineitä oman tilanteen tunnistamiseen ja vapauttavaan muutokseen. Kiviniemi, joka on törmännyt asiaan myös omassa elämässään, auttaa nyt ammattilaisena asian kanssa kamppailevia.

Toista ihmistä ei voi muuttaa, mutta rehellisyys itseä kohtaan johdattaa eteenpäin. Elämänilo ja mielekkyys saavat jälleen tilaa, kun astumme narsismin varjosta itse oman elämämme ohjaksiin.

Jenni Kiviniemi on ratkaisukeskeinen terapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Hän on perehtynyt lähisuhdeväkivaltaan ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden auttamiseen. Kiviniemi asuu Helsingissä. Jennin blogikirjoituksia löydät täältä.

Kirjan on kustantanut Kirjapaja 2020.

5 arviota tuotteelle Hyvästit narsistille

 1. Leila (varmistettu kirjoittaja)

  Kirjassa kuvailtiin täysin henkilöä jonka käyttäytymisestä tyttäreni kärsii. Hyviä ohjeita, persoonallisuus häiriöstä kärsivän ihmisen käsittelyyn.

 2. HELENA (varmistettu kirjoittaja)

  Niin tutulta tuntuvaa tekstiä lähipiirini ihmisestä.Luettava useaan kertaan ohjeita,että saan auttavia voimia

 3. Kirsi Heikkilä (varmistettu kirjoittaja)

  Kirjasta saa voimaa ja neuvoja narsistista eroon pääsemiseksi. Suosittelen ehdottomasti. Kirjan ansiosta tulee olo,että on tullut kuulluksi,nähdyksi ja ymmärretyksi.

 4. Sissi (varmistettu kirjoittaja)

  Kirja kertoi sen mitä pitikin hyvin ymmärrettävästi ja hyvin. Antoi ymmärrystä siitä minkä kanssa ollaan tekemisissä kun narsistinen ihminen on tai on ollut elämässä.

 5. Rauha (varmistettu kirjoittaja)

  Kirjassa kuvataan aivan täysin naista, jonka käyttäytyminen on aiheuttanut murhetta poikani ja koko meidän perheen elämään, myös parin yhteisiin lapsiin. Äiti ei kaihda mitään keinoja olipa kyse lapsista tai aikuisista. Oma etu aina edellä, syy aina muissa, lapsissakin. Eronkaan jälkeen kiusaaminen ei ole loppunut. Kirjasta sai tukea omaan elämään ja opastusta, miten selviytyä ja suojella omaa elämää. Suosittelen aivan ehdottomasti lukenaan kirjan

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...