Varmistelusta vapauteen

25,90  (sis. alv)

Hellitä henkinen mailanpuristus.

Marika Rosenborgin Varmistelusta vapauteen antaa keinoja kontrolloimisen tarpeesta luopumiseen.

Kirja ilmestyy arviolta 14.8.24

Varasto loppu

Kuvaus

Varmistelusta vapauteen

Marika Rosenborgin Varmistelusta vapauteen antaa keinoja kontrolloimisen tarpeesta luopumiseen. Tavoitteletko täydellisyyttä, oletko ylivastuullinen tai yritätkö helpottaa ahdistusta välttelemällä asioita? Tällainen sisäisen ja ulkoisen maailman kontrollointi kumpuaa pelosta. Ihminen on riippuvainen varmistelusta, jolla hän pyrkii hakemaan helpotusta mutta pahimmillaan vain vahvistaa murehtimistaan.

Kokenut terapeutti Marika Rosenborg tarjoaa tietoa ja kannustusta kaikille varmistelusta kärsiville. Tarvitaan omien rajojen selkeyttämistä ja rohkeutta kohdata elämän epävarmuus. Hankalien tunteiden käsittely voi olla pelottavaa, mutta lopputulos palkitsee. Hidasta elämää -kirjaperheeseen kuuluvan teoksen tehtävien avulla sinulla on mahdollisuus löytää elämääsi rennompi ote ja nähdä todellisuus sellaisena kuin se on: epätäydellisenä, rosoisena ja kauniina.

 

Marika Rosenborg on terapeutti ja eroasiantuntija. Hän on erikoistunut erityisherkkyyteen ja ahdistuneisuushäiriöihin. Marikan aiemmat julkaisut: Parisuhteen keskustelukortit – Läheisyys ja seksi, Tunnekarttakirja, Puhutaan tunteista -kortit, Luopumisen kauneus -kirjaErohehku-kortitParisuhteen keskustelukortitTe selviätte kyllä -kirja, Uusperheen käsikirja, Sinä selviät kyllä -kirjaLasten oppeja äideille-kirja.

Kustantaja: Bazar / Hidasta elämää -kirjaperhe

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Varmistelusta vapauteen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...