Puhutaan tunteista -kortit

(6 tuotearviota)

24,90  (sis. alv)

Näiden korttien avulla voit sanoittaa tunnekokemuksiasi, olosi tulee jäseentyneemmäksi ja pystyt ilmaisemaan itseäsi ja tarpeitasi selkeämmin.

Joskus tunteiden tarkastelu vie voimia ja nostaa pintaan suuria kokemuksia. Anna niille aikaa ja tilaa.

Kun opit antamaan sanoja tunnekokemuksillesi, olosi tulee jäseentyneemmäksi ja pystyt ilmaisemaan itseäsi ja tarpeitasi selkeämmin ❤️

Varastossa

Kuvaus

Puhutaan tunteista -kortit

Mistä tunteesta et kehtaa puhua? Kuinka helposti aistit muiden tunnetiloja? Millaisia vaikeita tunteita sinä olet kokenut elämäsi varrella?

 

Puhutaan tunteista -kortit auttavat löytämään sanoja omille kokemuksille, keskustelemaan tunteista ja lisäämään tunnetaitoja.

Pakka sisältää 42 kysymyskorttia, jotka herättävät pohtimaan omaa tunne-elämää aina lapsuudesta nykyisyyteen.

Kun oppii antamaan sanoja tunnekokemuksille ja omille tarpeille, se auttaa elämään tasapainossa itsensä, muiden sekä vaikeidenkin tunteiden kanssa.

Kortteja voi käyttää yksin, jonkun luotettavan ihmisen kanssa tai ryhmässä. Kortit sopivat terapiatyöhön ja ryhmien kanssa työskentelyyn sekä puheeksioton välineenä nuorten kanssa.

Pakka sisältää lisäksi 3 apukorttia syventämään pohdintoja ja keskusteluja.

 

Nämä kortit ovat sinulle, joka…

…haluat tulla läheisemmäksi itsesi ja muiden ihmisten kanssa.

…haluat parantaa vuorovaikutustaitojasi.

…haluat haastaa itsesi tärkeiden kysymysten äärellä.

…haluat jutella tunteista läheistesi kanssa.

 

Korttien käyttöohjeet:

Voit käyttää kortteja yksin, jonkun luotettavan ihmisen kanssa tai ryhmässä.

Aluksi ota erilleen 3 apukorttia: TUNNEKORTTI, KERRO LISÄÄ -KORTTI sekä MYÖTÄTUNTOKORTTI. Käytä niitä tukena korttien ohjeiden mukaisesti.

Sekoita loput kortit. Ala nostaa kortteja satunnaisesti. Jos käytät kortteja toisen ihmisen kanssa, sopikaa vastaatteko molemmat samaan kysymykseen vai nostatteko vuorotellen oman kortin. Jos käytät kortteja yksin, voit esimerkiksi kirjoittaa vastauksia ylös.

Käy kortteja läpi itsellesi sopiva määrä. Joskus tunteiden tarkastelu vie voimia ja nostaa pintaan suuria kokemuksia. Anna niille aikaa ja tilaa.

Kun opit antamaan sanoja tunnekokemuksillesi, olosi tulee jäseentyneemmäksi ja pystyt ilmaisemaan itseäsi ja tarpeitasi selkeämmin.

Oliko ajatuksenasi ostaa useampi pakka? Kurkkaa meidän edulliset monipakkaukset, joissa yksi pakkaus sisältää 10 samanlaista korttipakkaa.

 

Korteilla on FSC® –merkki

 

Korttien tekijät: 

Marika Rosenborg on helsinkiläinen terapeutti, eroasiantuntija, mindfulness-ohjaaja ja tietokirjailija. Marika on työskennellyt eron keskellä olevien ihmisten kanssa kahdenkymmenen vuoden ajan. Marikan aiemmat julkaisut: Erohehku-kortit, Parisuhteen keskustelukortit (2021), Te selviätte kyllä -kirja (2020), Uusperheen käsikirja (2019), Sinä selviät kyllä (2018), Lasten oppeja äideille (2018).

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja, kirjailija, mindfulness-ohjaaja ja kahden lapsen äiti. Sanna on tehnyt muun muassa myös Kun tuntuu pahalta – Lohtukortit ahdistuneelleLasten supersankari -kortitLasten omat voimakortitRauhoittumiskortitVoimauttavat kysymyksetUnikortitUnelmakortitStressinhallintakortitHyvän elämän reseptejä -kortit ja Lasten omat kiitollisuuskortit.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström

Katso Sannan Mitä tunnetaidot ovat? -haastattelu MTV-Katsomosta klikkaamalla kuvaa:

6 arviota tuotteelle Puhutaan tunteista -kortit

 1. Tuula Loppukaarre-Tikkanen (varmistettu kirjoittaja)

  En ole kerennyt vielä kuin vähän tutustua, mutta hyviltä vaikuttavat.Hankin ne tulevaisuutta ajatellen käytettäviksi mahdollisissa tulevissa opiskeluissa ja tietysti omassa elämässä.

 2. Eija Moksinsalo (varmistettu kirjoittaja)

  Puhutaan tunteista- korteissa on mielenkiintoisia ajatuksia ja kysymyksiä, joita hyödynnän kirjoittamisen lähteenä. Kortit toimivat hyvin myös keskustelujen virittämiseen tunteista.

 3. Maarit

  En osaa vielä sanoa mielipidettä, koska en ole kerennyt/päässyt näihin niin hyvin tutustumaan tai näitä kortteja käyttämään.

 4. Sari Heikkilä (varmistettu kirjoittaja)

  keskustelun avaajina ryhmässä käyttökelpoiset. ratkaisukeskeisyyttä.

 5. Heini (varmistettu kirjoittaja)

  Olen ehtinyt vasta hiukan tutustua kortteihin, mutta olemme saaneet jo monta mielenkiintoista keskustelua niiden pohjalta aikaiseksi

 6. Nina Hägglund (varmistettu kirjoittaja)

  Ensivaikutelma on hyvä ja kortit vaikuttavat hyvin omiin tarpeisiini sopivilta. Hankin ne käytettäviksi tulevissa asiakas- sekä lyhytterapiatapaamisissa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...