Ale!

Ymmärrä itseäsi – Terapeuttiset itsetuntemuskortit

(10 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 17,43 €. (sis. alv)

Ymmärrä itseäsi -kortit auttavat sinua tutustumaan itseesi: omiin elämänvaiheisiisi, sisäiseen maailmaasi ja siihen, miten kohtaat maailman.

Varastossa

Kuvaus

Ymmärrä itseäsi – Terapeuttiset itsetuntemuskortit

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että olet vähän hukassa itsesi kanssa? Koetko helposti olevasi jotenkin ”vääränlainen” – liikaa jotain tai liian vähän jotain? Haluatko oppia tuntemaan itsesi paremmin?

Ymmärrä itseäsi -kortit auttavat sinua tutustumaan itseesi: omiin elämänvaiheisiisi, sisäiseen maailmaasi ja siihen, miten kohtaat maailman. Kortit auttavat ymmärtämään, tukevat ja myös kysyvät tärkeitä kysymyksiä, jotta sinun on helpompi löytää oma äänesi – ja itsesi. Ymmärrä itseäsi -kortit sopivat niin aikuisille kuin nuorille.

Pakka sisältää 44 kaksipuolista korttia: toisella puolella on teema ja toisella puolella pieni tukiteksti aiheeseen sekä pohdittavia kysymyksiä. Korttien tuella voit käsitellä teemoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja hyväksymään itsesi syvemmin. Kortit auttavat ymmärtämään, että me olemme ihmisinä kaikki erilaisia ja ainutlaatuisia ihan omana itsenämme, vaikka helposti olemme taipuvaisia vertailemaan itseämme muihin. Itsetuntemuksesta on hyötyä oman tunne-elämän parantamiseen.

Ymmärrä itseäsi -kortit toimii hyvin yhdessä Ymmärrä tunteitasi-korttien kanssa.

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

… haluat lisätä itsetuntemustasi
… koet olevasi hämmentynyt suunnastasi ja haluat selkeyttää ajatuksiasi
… haluat helposti lähestyttävän keinon tutkia asioita jotka nousevat usein terapiassa esiin

 

Näin käytät kortteja

Valitse puhuttelevin teema tai nosta satunnaisesti. Jokainen pohdinta vie sinua kohti itseäsi! Ymmärrä itseäsi -kortit  sopivat hyvin myös terapia- ja ryhmäkäyttöön!

Ymmärrä itseäsi -kortit on suunniteltu hyvinvoinnin tukemiseen. Ne ei korvaa terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa.

 

Oliko ajatuksenasi ostaa useampi pakka? Kurkkaa meidän edulliset monipakkaukset, joissa yksi pakkaus sisältää 10 samanlaista korttipakkaa.

Korteilla on FSC® –merkki

Korttien tekijä:
Eevi Vuoristo (ent. Minkkinen) on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja. Eevin suosittu esikoisteos Ole itsellesi armollinen ilmestyi vuonna 2018. Lisäksi häneltä on ilmestynyt Ole itsellesi armollinen -kortit, Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi -kirja, Ymmärrä tunteitasi -kortit sekä Tunne itsesi parisuhteessa -kirja.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström

Kannen kuva: Mia Sumell

10 arviota tuotteelle Ymmärrä itseäsi – Terapeuttiset itsetuntemuskortit

 1. Satu Keskitalo (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä on viidennet Hidasta elämää kortit jotka ostin. Erityisesti pidän näistä terapeuttista korteista,joissa tunne selitetään. Erittäin hyvät kortit myötätunnon lisäämiseen.

 2. Saku Tauru (varmistettu kirjoittaja)

  Sen lisäksi että asiakaspalvelu oli ihan äärimmäisen loistavaa, nämä kortit saapuivat perille nopeasti ja niiden sisältö tuo rauhaa ja ymmärrystä omaan arkeen. Ymmärrä itseäsi-kortit todellakin auttavat ymmärtämään itseä ja omaa sielunmaisemaa paremmin, hyvin kokonaisvaltaisesti. Niiden avulla pääsee myös tutustumaan itseensä kehittävien kysymysten kautta, jotka auttavat herättämään sisimmästä omaa elämää tukevia ajatuksia ja toimintamalleja. Näiden avulla voi tarkastella omaa elämäänsä ja itseään lempeästi ja hoivaten.

 3. Tuula (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvältä vaikuttaa. Voi käyttää monella eri tavalla

 4. Jaana (varmistettu kirjoittaja)

  Itsetuntemuksen kehittämisestä hyötyy jokainen! Kortit ovat melko täynnä tekstiä, mikä voi häiritä keskittymistä ja esteetikkoja. Korttien sanoma on kuitenkin täyttä asiaa.

 5. Anu (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät kortit, auttavat jäsentämään, erottelemaan ja sanoittamaan tunteita.

 6. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Olen oikein tyytyväinen pakkaan. Se on juuri sopivan runsas ja yksityiskohtainen.

 7. Marju (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkään kovasti! Useamman kerran viikossa nostan pakasta kortin ja kuulostelen ja tunnustelen mitä kortti ja aihe mulle merkkaa!! Auttaa mua kyllä itseeni tutustumismatkalla!

 8. Tuula Loppukaarre-Tikkanen (varmistettu kirjoittaja)

  En ole vielä käyttänyt ,vaikuttavat mielenkiintoisilta

 9. I (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä väline

 10. Enni (varmistettu kirjoittaja)

  Olen vasta aika alkutaipaleella tämän pakan kanssa. Jokainen kortti laittaa miettimään aika pitkäksi aikaa ja en pysty niitä ihan päivittäin käymään läpi. Olen silti pitänyt niistä ja ne ovat kyllä antaneet aihetta pohdiskeluun.
  Terapeuttini pyysi minua ottamaan kortit mukaan sinne, että voisimme niitä käydä yhdessä läpi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...