Lasten omat kiitollisuuskortit

(1 tuotearvio)

24,90  (sis. alv)

Lasten omat kiitollisuuskortit opettavat elämässä tärkeää kiitollisuuden taitoa ja auttavat huomaamaan hyvän silloinkin, kun asiat eivät ole toivotulla tolalla. Ikäsuositus n. 4-12v.

Varastossa

Kuvaus

Lasten omat kiitollisuuskortit

Miten opettaa lapselle kiitollisuutta, joka tutkitusti lisää onnellisuudenkokemusta? Miten opetella kohtaamaan myös hankalia tunteita? Miten opetella kiitollisuutta myös silloin, kun asiat ei ole hyvin? Lasten omien kiitollisuuskorttien avulla lapsi voi saada harjoitusta muun muassa edellä mainittuihin kysymyksiin.

Kiitollisuus on taito, jonka voi oppia ja joka auttaa huomaamaan hyvän silloinkin, kun asiat eivät ole toivotulla tolalla. Mitä enemmän kiitollisuutta harjoittelee, sitä onnellisemmaksi luultavasti tulee. Kun harjoittelun aloittaa jo lapsena, taito on käytössä läpi elämän.

Lasten omat kiitollisuuskortit -pakka sisältää 45 korttia ja 5 erilaista korttityyppiä. Korttityypit ovat jaoiteltu väreittäin: Sininen = toiminta, vihreä = kysymys, oranssi = tunteet, keltainen = tuo mieleen ja vaaleanpunainen = täydennä.

Lasten omissa kiitollisuuskorteissa on kiitollisuusharjoituksia, joita voi tehdä yhdessä lapsen kanssa.

Ikäsuositus n. 4-12v.

– 4-7-vuotiaat lapset voivat pohtia kortteja yhdessä aikuisen kanssa.

– 8-12-vuotiaan osaavat lukea jo itse, ja voivat käyttää kortteja itsenäisesti. Huomioi lapsen yksilöllinen taso!

Korttien käyttöohjeet: 

Sekoita kortit ja valitse satunnaisesti yksi kortti: pohdi kortin teemaa yksin tai yhdessä. Voit myös valita korteista lempparit – tai vaikka haastavimmat – ja pohtia teemaa. Katso lisää vinkkejä alla olevasta videosta.

Korteilla on FSC® -merkki

 

Korttien tekijä:

Sanna Wikström on Hidasta elämää -median perustaja, mindfulness-ohjaaja ja henkisen hyvinvoinnin edistäjä. Sannalla on kaksi lasta, joiden kautta (ja avulla) hän on pohtinut paljon hyvinvointitaitojen lisäämistä lasten elämässä. Kiitollisuus on teema, joka on Sannan mielestä yksi elämän merkittävimmistä taidoista lapsille – ja myös aikuisille.

Sanna on tehnyt muun muassa myös Lasten supersankari -kortitLasten omat voimakortitRauhoittumiskortit, Voimauttavat kysymykset, UnikortitUnelmakortitStressinhallintakortitHyvän elämän reseptejä -kortit ja Kun tuntuu pahalta – Lohtukortit ahdistuneelle.

 

#lastenomatkiitollisuuskortit

1 arvio tuotteelle Lasten omat kiitollisuuskortit

  1. Aila Ojala (varmistettu kirjoittaja)

    Työssä välineenä hyviksi todetut

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...