Hyvän elämän reseptejä -kortit (täytettävät)

(2 tuotearviota)

19,90  (sis. alv)

Ensimmäiset täytettävät kortit Hidasta elämää korttiperheessä! Hyvän elämän reseptejä -korttipakka sisältää 38 kuvitettua korttia: 19 korttia sisältää teeman ja 19 on kokonaan avoimia omille teksteille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): herkortit Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hyvän elämän reseptejä -kortit on ensimmäiset täytettävät kortit Hidasta elämää korttiperheessä!

Hyvän elämän reseptejä on korttipakka, josta voit tehdä sellaisen kuin itse haluat.

Kirjoita kortteihin itsellesi ne sanat, jotka haluaisit kuulla – sanat, jotka innostavat, lohduttavat, rauhoittavat, tasapainottavat ja auttavat kohti sellaista olotilaa, jota itsellesi toivot.

Kaunis, vesivärityyliin koristeltu korttipakka sisältää 38 kuvitettua korttia: 19 korttia sisältää teeman ja 19 on kokonaan avoimia omille teksteille. Kortteihin voit kerätä voimalauseita esimerkiksi kirjoista tai netistä. Voit kirjoittaa niihin omia oivalluksiasi tai sinulle tärkeimpiä sanoja tai harjoituksia. Voit tehdä näistä korteista juuri sinulle sopivat!

Ideoita korttien käyttöön:

-Kirjoita kortteihin omat tekstit ja anna ne lahjaksi
-Tehkää omat kortit pienen porukan käyttöön
-Tee itsellesi omannäköisesi voimakortit, joihin voit keksiä tekstit itse tai etsiä sopivia vaikkapa sosiaalisen median voimakuvista.

Katso lisää ideoita korttien käyttöön täältä.

Korttien tekijä:
Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja, kirjailija, mindfulness-ohjaaja ja kahden lapsen äiti. Sanna on tehnyt myös  Lasten supersankari -kortitLasten omat voimakortitRauhoittumiskortit,  Voimauttavat kysymyksetUnikortit, Unelmakortit ja Stressinhallintakortit.

2 arviota tuotteelle Hyvän elämän reseptejä -kortit (täytettävät)

  1. Katri Laine (varmistettu kirjoittaja)

    Pitkän parisuhteen suola on jatkuva kommunikointi. Näiden korttien kanssa voimme pohtia tärkeitä asioitamme eri näkökulmista ja varmasti taas uudella syvyydellä. Kiitos ideasta.

  2. Iris (varmistettu kirjoittaja)

    Jaoin kortteja ystävänpäivälahjaksi. Pakkaan jäi 4 tyhjää ja 6 lausekorttia edelleen lähetettäviksi. Materiaali olisi voinut olla muu kuin pahvi. Ostan myöhemmin uuden pakan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...