Unikortit

22,90  (sis. alv)

Unikortit auttavat sinua suhtautumaan itseesi, elämään ja nukkumaanmenoon levollisemmin.

Varastossa

Kuvaus

Unikortit

Miten nukahtaa nopeasti? Miten nukkua paremmin? Miten rauhoittaa keho ja mieli? Miten saada huolet pois mielestä ennen nukahtamista?

Unikortit ovat nukkumatin tärkein työkalu. Korttipakka sisältää mieltä ja kehoa rauhoittavia harjoituksia. Unikorttien avulla opit suhtautumaan itseesi, elämään ja nukkumaanmenoon levollisemmin.

Unikortit -pakka sisältää 45 harjoituskorttia, jotka auttavat rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa. Kortit jakautuvat kahteen eri korttityyppiin: Vaaleansiniset kortti sisältävät rentoutusharjoituksen, joka auttaa rentoutumaan. Pinkit kortit sisältävät kynäiltävän tehtävän, joka kevätää mielen taakkaa. Korttien harjoitukset ovat välineitä tutkimuksissa löydettyihin yleisimpiin unihaasteisiin. Nämä kortit ovat myös saatavilla englanniksi!

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

…et osaa rauhoittua sängyssä, koska ajatukset juoksevat ja keho käy kierroksilla.

…kaipaat parempaa suhdetta nukkumaanmenotilanteeseen.

…koet, että on vaikea nukahtaa.

 

Korttien käyttöohjeet: 

Sekoita korttipakka, ja nosta kortti. Tee kortin harjoitus haluamassasi mitassa – tai kunnes nukahdat. Voit halutessasi nostaa useamman kortin ja tehdä useamman harjoituksen.

Kauniita unia!

 

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijä:

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja, kirjailija, mindfulness-ohjaaja ja kahden lapsen äiti. Sanna on tehnyt myös Lasten supersankari -kortitLasten omat voimakortitRauhoittumiskortitVoimauttavat kysymyksetUnelmakortitStressinhallintakortitHyvän elämän reseptejä -kortit ja Lasten omat kiitollisuuskortit. Lisäksi Sannalta on ilmestynyt useita kirjoja Hidasta elämää -kirjaperheeseen.

Lisätiedot

Paino 0,158 kg (kilogramma)
Mitat 12,8 × 8,7 × 1,8 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Unikortit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...