Lasten omat voimakortit

(3 tuotearviota)

21,90  (sis. alv)

Lasten omat voimakortit johdattelevat lapsen omien vahvuuksien äärelle.

Varastossa

Kuvaus

Lasten omat voimakortit

Miten opettaa lapselle tunnetaitoja? Miten lapsen itsetuntoa voi vahvistaa? Mm. näitä kysymyksiä pohtiville Lasten omat voimakortit ovat oiva väline lasten tunnetaitojen opettamiseen ja lapsen kanssa puuhailuun.

Loistava väline lisätä lasten sisäistä ja ulkoista voimaantumista hauskalla tavalla! Nämä vahvuuskortit auttavat lasta löytämään sisäisiä vahvuuksia ja yhdistämään niitä liikkeisiin – lapsi saa supervoimat käyttöönsä ja oppii jo pienenä, millaisia vahvuuksia hänestä löytyy!

Korttipakka sisältää 45 kehon ja sisäisen voiman korttia. Korteissa on 7 eri väriteemaa: Oranssi = Itsetunto, vihreä= itsemyötätunto, sininen = lepo, punainen = vahva keho, lila = tunteet, keltainen = hassuttelu ja pinkki = unelmat.

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

…haluat opettaa lapsille parempaa itsetuntoa, itsemyötätuntoa, kykyä levätä, vahvan kehon tuntemusta, tunnetaitoja, hassuttelua ja uskoa unelmiin.

…olet lapsi.

…olet lapsenmielinen.

 

Korttien käyttöohjeet:

Sekoita pakka ja nosta kortti. Tee kortin voimistava harjoitus – yksin tai yhdessä muiden kanssa. Yhdessä saa aina pikkuruisesti enemmän ja ihanammin seikkailuja aikaiseksi. Voit myös järjestää kortit värien mukaan ja valita sieltä omat suosikki kortit.

Kortteja voidaan käyttää ryhmässä, kuten päiväkodissa, koulussa, kerhossa tai muissa lasten ryhmissä. Kotona lapsi voi käyttää kortteja yksin tai aikuisen kanssa – harjoitukset ovat myös aikuiselle hauskoja! Kortit ovat saatavilla myös englanniksi!

Lue lisää Lasten omista voimakorteista täältä.

Korteilla on FSC® -merkki

 

Lasten mukana voimakorteissa seikkailee Poppa Kattila, veikeä ja utelias kissa.

 

Korttien tekijä:
Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja, kirjailija, mindfulness-ohjaaja ja kahden lapsen äiti. Sanna on tehnyt myös Lasten supersankari -kortitRauhoittumiskortitVoimauttavat kysymyksetUnikortitUnelmakortitStressinhallintakortitHyvän elämän reseptejä -kortit ja Lasten omat kiitollisuuskortit ja Kun tuntuu pahalta -Lohtukortit ahdistuneelle. 

Palautetta korteista:

”Mulla on nää kortit käytössä fysioterapiassa lasten kanssa. Ovat olleet aivan mahtavat ja toimivat. Lapset ja nuoret ovat innostuneet korteista ja niiden tehtävistä. Kiitos”.

Lisätiedot

Paino 0,156 kg
Mitat 12,8 × 8,7 × 1,8 cm

3 arviota tuotteelle Lasten omat voimakortit

 1. Meri (varmistettu ostaja)

  Hyvin toimivat! Ostin nämä pienelle lapselle 4 v, joka ei osaa vielä lukea, ja kaikkien muiden toivelelujen joukosta hän poimi ensin nämä kortit. Siinä selitin lapsen tavalla miten näytä käytetään, ja ”peliä” piti sitten pelata monen monta kertaa vierailuni aikana.
  Sitä ennen suuttuessa oli sytytyslanka lyhyt, niin lyhyt ettei aikuinen ehtinyt yhtään reagoida ja niin lensivät kaikki tavarat pöydältä vauhdilla lattialle.
  Nyt sanotaan vain ”Poppa Kattila”, ja käsi pysähtyy. Uskomatonta!
  Sitten kun on rauhoituttu, voidaan taas käydä kortteja läpi ja jutella asioista, ja miettiä lapsen kanssa yhdessä miten muuten voisi toimia kun oikein nousee hattuun tai muita tunteita käsitellä.
  Samalla saa helpon alun vaikeasta aiheesta puhumiseen lapsen kanssa ja ratkaisujen löytämiseen – ennen kuin kattila kiehahtaa yli.
  Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat tekemisissä tutun lapsen kanssa, jolla helposti kiehahtaa yli tai muuten tunneilmaisu on vähän jumissa.
  Kiitos Sanna näistä korteista!

 2. Kirsikka (varmistettu ostaja)

  Ostin lahjaksi pian 3v lapselle ja tykkäsi todella paljon. Vaikka ei vielä osaa lukea niin halusi käydä kortteja läpi ja jaksoi keskittyä tekemään kortissa olleita leikkejä ja tehtäviä.

 3. Kirsi (varmistettu ostaja)

  Uskon, että nämä ovat todella hyvät ja ihanat. En avannut pakkausta, koska menivät joululahjaksi rakkaalle lapsiperheelle. Lahjan saajat näyttivät tyytyväisiltä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image