Ale!

Angstin purku -kortit

(4 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 26,90 €.Nykyinen hinta on: 18,83 €. (sis. alv)

Angstin purku -kortit auttavat lasta, nuorta ja aikuista käsittelemään angstia, kiukkua ja muita räjähdysherkkiä tunteita rakentavasti.

Kortit sopivat n. 7-vuodesta ylöspäin kaikenikäisille.

Varastossa

Kuvaus

Angstin purku -kortit

Angstin purku -kortit auttavat lasta, nuorta ja aikuista käsittelemään räjähdysherkkiä tunteita, kuten ketutusta ja kiukkua. Kortit sopivat n. 7-vuodesta ylöspäin kaikenikäisille.

Pakka sisältää:

 •  31 kokemuskorttia, jotka auttavat kuvaamaan tunnekokemusta.
 • 13 keinokorttia, jotka auttavat käsittelemään kokemusta syvemmin.
 •  1 apukortti tunnetaitojen parantamiseen.

 

Korttien käyttöohjeet:

Korttipakassa on 31 angstikokemukseen liittyvää vaaleanvihreää KOKEMUSKORTTIA. Etsi kokemuskorteista sellaiset, jotka kuvaavat omaa olotilaasi. Kortin toisella puolella on kysymyksiä, jotka auttavat tutkimaan tunnettasi tai olotilaasi tarkemmin. Kysymyksiin voi pohtia vastauksia itsekseen tai jonkun toisen kanssa.

Liilan APUKORTIN avulla voit pysähtyä tutkimaan minkä tahansa kokemuksen voimakkuutta ja ominaisuuksia tarkemmin. Apukortti auttaa parantamaan itsetuntemusta ja tunnetaitoja.

Korttipakassa on myös 13 oranssia KEINOKORTTIA, joiden avulla voi löytää keinoja tulla toimeen tunteiden ja olotilojen kanssa.

 

31 KOKEMUSKORTTIA

Angstin purku -korttipakkaus sisältää 31 kaksipuolista kokemuskorttia: toisella puolella on suositun sarjakuvan Kamala luonnon eläinhahmo ja tunnistettava (tunne)kokemus, toisella puolella on kysymyksiä, jotka auttavat ymmärtämään omaa kokemusta paremmin.

Kokemuskorttien avulla voi opetella tunnistamaan räjähtäviä tai räjähdysherkkiä sisäisiä kokemuksia, kuten angstia, kiukkua tai muita patoutuneita tunteita, jotka voivat purkautuessaan kohdistua itseen tai muihin.

Erityisesti nuoret ja aikuiset ovat jo saattaneet elämänkoulussa oppia, että jotkin tunteet eivät ole kollektiivisesti ok – niiden näyttäminen ei ole suotavaa tai niistä on jopa rangaistu. Näin ollen tunteita on alettu piilottaa ja myös ohittaa. Piilotteleminen voi johtaa tunnekuormaan ja hiljaiseen sisäiseen aggressioon, eli ettei esimerkiksi kuuntele omia tarpeitaan tai puhuu itselleen julmasti.

Joskus angsti on kuitenkin myös muille näkyvää toimintaa. Tunnekokemukset ovat usein monitasoisia: yleensä näkyvän reaktion alla on paljon sellaista, mitä ei aina ymmärretä. Kun oppii jäsentämään omia sisäisiä kokemuksia, on helpompi käsitellä ja puhua omista tunteistaan.

Räjähdykset, angsti ja muu sisäinen paine on purettavissa tunnekokemuksia tutkimalla. Huom! Kipakat ja sinkoilevat sisäiset kokemukset voivat tuntua häpeällisiä: on hyvä normalisoida kaikenlaisia tunteita, etteivät ne jää puristamaan olotilaa.

13 KEINOKORTTIA

Angstin purku -korttipakkaus sisältää myös 13 keinokorttia, joiden avulla voi tehdä toiminnallisia tehtäviä. Tehtävät auttavat käsittelemään erilaisia tunnekokemuksia ja tuovat konkreettisia välineitä oman olotilan parantamiseen.

1 APUKORTTI

Pakkauksesta löytyy myös apukortti, jonka avulla voi parantaa tunnetaitoja tutkimalla kokemuksen voimakkuutta, kehotuntemusta ja siihen liittyviä ajatuksia. Kortti auttaa havainnoimaan myös toimintayllykettä ja tunnekerrostumia, mikä on tärkeää räjähdysherkkien tunnekokemusten äärellä.

 

Angstin purku -korttien lisäksi löydät puodista myös Kamala luonnon kanssa yhteistyössä tehdyt Tunnetaitokortit lapsille. Tunnetaitokortit lapsille auttavat tunnistamaan ja nimeämään tunteita. Korttipakasta löytyy koko tunneskaala 💛

 

Korttien asiantuntijana on toiminut: psykoterapian erikoispsykologi PsL, coach ja tietokirjailija Satu Pihlaja

Korttien kuvituksesta vastaa Suomen sarjakuvamaailman vivahteikkain tunteiden tulkki Kamala luonto.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström

 

#angstinpurkukortit

Korteilla on FSC® –merkki

4 arviota tuotteelle Angstin purku -kortit

 1. Annika (varmistettu kirjoittaja)

  Kortit tuovat huumoria haastaviin tunteisiin ja tekee niiden kohtaamisen helpommaksi. Jäin kaipaamaan koko tunneskaalaa, ehkä näitä tulee lisää

  • Roosa Järventausta

   Moikka, Kiitos palautteestasi! Tunnetaitokortit lapsille -korttipakasta löytyy koko tunneskaala (tehty myös Kamala luonnon kanssa yhteistyössä). Näissä korteisssa on ainoastaan räjähdysherkät tunteen. Ystävällisin terveisin, Roosa / Hidasta elämää

 2. Enni (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä on kaksi aika uhmaikäistä lasta (6 ja 5v) ja tunteet kuohuu välillä aikatavalla. Nää on ollu aivan pelastus niihin hetkiin, kun tilanteita ei meinaa saada millään auki ja jotenkin lapsetkin on rauhoittunut näiden avulla, kuin sormia napauttamalla. Ja jopa, kun illalla käydään aina läpi päivän parhaat ja tylsimmät hetket, niin näiden korttien keskustelutuokiot on päässyt parhaiden hetkien listalle

 3. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huiput. Näitä pystyy kivasti käyttämään työn tukena.

 4. Kirsi (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin “angsti kortit”, mutta en ole ehtinyt testaamaan vielä niitä..

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...