Ale!

Lasten supersankarikortit

(2 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 17,43 €. (sis. alv)

Lasten supersankarikortit auttavat lasta vahvistamaan todellisia supervoimiaan kuten keskittymistä, uteliaisuutta ja ystävällisyyttä.

Varastossa

Kuvaus

Lasten supersankarikortit

Miten opettaa lapselle empatiaa? Miten opettaa lapselle keskittymistä? Kuinka vahvistaa uteliaisuutta? Mm. näitä kysymyksiä pohtiville Lasten supersankarikortit ovat oiva väline puuhailla yhdessä lapsen kanssa ja tuoda esiin lapsen vahvuuksia ja opettaa tärkeitä taitoja.

4–10-vuotiaille sopivat Lasten supersankarikortit auttavat lasta pohtimaan ja lisäämään todellisia supervoimiaan kuten keskittymistä, uteliaisuutta ja ystävällisyyttä. Elämän todelliset supersankarit opettelevat tutkimaan erilaisia tunteita itsessään, huomioimaan kaveria ja esimerkiksi kuuntelemaan supertietoja hiljaisuudesta.

Supersankarikortit -pakka sisältää 42 korttia, joiden avulla voi pohtia, oivaltaa ja opetella tärkeitä supersankaritaitoja. Korteissa on 5 supersankarille tärkeää superteemaa: keskittyminen, uteliaisuus, kannustaminen, ystävällisyys ja salaiset supertaidot. Pakasta löytyy lisäksi erilleen otettavat supersankari-käytöskortit: punainen, keltainen ja vihreä kortti.

Ikäsuositus n. 4-10v.

– 4-7-vuotiaat voivat käyttää kortteja yhdessä aikuisen kanssa.

– 8-10-vuotiaat osaavat jo itse lukea, joten he voivat käyttää kortteja myös itsenäisesti. Toki lapset tykkäävät, kun aikuinenkin osallistuu! Huomioi myös lapsen yksilöllinen taso.

Käyttöohjeet:
Laita näkymätön supersankari viitta yllesi, sekoita pakka ja nosta kortti. Sitten pohdi yksin, kavereiden tai aikuisen kanssa vastauksia tai toteuta supersankari-tekoja.

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijä:
Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja, kirjailija, mindfulness-ohjaaja ja kahden lapsen äiti. Sanna on tehnyt myös Unelmakortit,  Lasten omat voimakortit, Rauhoittumiskortit,  Voimauttavat kysymykset, Unikortit ja Stressinhallintakortit.

“Lapsilla on fiksuja ajatuksia ja pohdintoja, joiden toivon nousevan esiin näiden korttien avulla. Jokaisessa lapsessa asuu sisäinen supersankari, joka saa näkyä ja kuulua!” – Sanna

Palautteita ja kokemuksia korteista

“Mielestäni nämä sopivat vallan mainiosti myös sekä nuorille että aikuisille. Nuorilla korttien nostelu toimii keskustelun avaajana ja omien vahvuuksien tutkailun välineenä. Aikuisten kanssa kortit tuovat naurua, itsemyötätuntoa ja ja syvällisiä reflektioita.”

“Vaikka pakassa lukee ‘lapsille’, mielestäni nämä soveltuvat vallan mainiosti myös sekä nuorille että aikuisille. Nuorten kanssa korttien nostelu toimi keskustelun avaajana ja omien vahvuuksien tutkailun välineenä. Aikuisten kanssa kortit toivat naurua, itsemyötätuntoa ja syvällistä reflektiota. Laitoinpa yhden korteista kotonanikin jääkaapinoveen rohkaisemaan itseäni kuulostelemaan omaa sydänvoimaani ❤️” – Pia, psykologi

2 arviota tuotteelle Lasten supersankarikortit

  1. Niina Leinonen (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan mahtavat kortit lasten kanssa työlskentelyyn sosiaalialalla. Lapset tykkää ja aikuinen tykkää.

  2. Outi (varmistettu kirjoittaja)

    Otin heti töissä käyttöön kuntoutusasiakkaiden kanssa. Lapset lähtivät innokkaasti miettimään supersankareiden voimia, harjoiteltavia taitoja ja pitivät vihreän kortin palkintopisteistä. Kuntouttajana pidän kovasti korttien positiivisesta pedagogiikasta, monipuolisuudesta ja räväkän värikkäästä sarjakuvamaisesta ulkoasusta. Näille tulee olemaan paljon käyttöä. Lisäpointsit uudenlaisista lasten hengitysharjoituksista!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...