Parisuhteen keskustelukortit

24,90  (sis. alv)

Parisuhteen keskustelukortit auttavat teitä tutustumaan toisiinne yhä uudelleen ja syvemmin ❤️

Tuotetunnus (SKU): parisuhteenkeskustelukortit Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Parisuhteen keskustelukortit

Parisuhteen keskustelukortit sopivat teille, jotka haluatte vaalia suhdettanne ja tutustua toisiinne yhä uudelleen ja syvemmin, kortit sopivat hyvin sekä tutustumisvaiheeseen että pidempään suhteeseen. Kortit nostavat esiin teemoja menneisyyden opeista, tästä hetkestä ja toiveista.

Korttipakka sisältää 45 korttia.

Korttien käyttöohjeet: 

Ottakaa teille rauhallinen hetki ilman keskeytyksiä, aikaa on hyvä olla ainakin 10-15 min.

Voitte joko sekoittaa kortit ja ottaa minkä hyvänsä kortin pakasta tarkemmin teemaa valikoimatta, tai voitte katsella yhdessä kysymysten teemoja ja valita kysymyksen, jonka äärellä tuntuisi arvokkaalta pysähtyä.

Sopikaa, kumpi vastaa ensin kysymykseen. Se, joka vastaa, saa vastata rauhassa, ilman keskeytyksiä. Se, joka kuuntelee, keskittyy rauhassa ja uteliaasti kuuntelemaan.

Kun toinen on saanut rauhassa vastata, kiitä kumppania vastauksesta, ja vaihtakaa rooleja. Antakaa keskustelun halutessanne jatkua.

Korttien tekijät:

Eevi Vuoristo (ent. Minkkinen) on pariterapeutti ja kirjailija, joka uskoo parisuhteen olevan kuin heijastinvalo haavoittuvaisiin kohtiimme sekä parhaimmillaan kaunis mahdollisuus tukea eheytymisen polkua.

Marika Rosenborg on seksuaaliterapeutti, eroasiantuntija ja kirjailija, joka uskoo tietoisen ja avoimen vuorovaikutuksen voimaan ja uusiin alkuihin.

 

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image