Parisuhteen keskustelukortit

(19 tuotearviota)

26,90  (sis. alv)

Parisuhteen keskustelukortit auttavat teitä tutustumaan toisiinne yhä uudelleen ja syvemmin ❤️

Varastossa

Kuvaus

Parisuhteen keskustelukortit

Yhteyden puute parisuhteessa johtaa usein puhumattomuuteen ja riitoihin – lopulta jopa suhteen päättymiseen. Mutta miten keskustella puolison kanssa suhteesta? Miten saada yhteys puolisoon tai parantaa yhteyttä, joka on päässyt katkeamaan?

Parisuhteen keskustelukortit auttavat rakentamaan yhteyttä uudelleen. Kortit sopivat hyvin sekä tutustumisvaiheeseen että pidempään suhteeseen.  Korttipakka sisältää 45 korttia ja nostattavat esiin teemoja menneisyyden opeista, tästä hetkestä sekä tulevaisuuden toiveista.

 

Nämä kortit ovat Teille, jotka…

…haluatte vaalia suhdettanne

…haluatte tutustua toisiinne yhä uudelleen ja syvemmin

…haluatte ymmärtää toisianne paremmin

 

Korttien käyttöohjeet: 

Ottakaa teille rauhallinen hetki ilman keskeytyksiä, aikaa on hyvä olla ainakin 10-15 min. Voitte joko sekoittaa kortit ja ottaa minkä hyvänsä kortin pakasta tarkemmin teemaa valikoimatta, tai voitte katsella yhdessä kysymysten teemoja ja valita kysymyksen, jonka äärellä tuntuisi arvokkaalta pysähtyä.

Sopikaa, kumpi vastaa ensin kysymykseen. Se, joka vastaa, saa vastata rauhassa, ilman keskeytyksiä. Se, joka kuuntelee, keskittyy rauhassa ja uteliaasti kuuntelemaan. Kun toinen on saanut rauhassa vastata, kiitä kumppania vastauksesta, ja vaihtakaa rooleja. Antakaa keskustelun halutessanne jatkua.

Oliko ajatuksenasi ostaa useampi pakka? Kurkkaa meidän edulliset monipakkaukset, joissa yksi pakkaus sisältää 10 samanlaista korttipakkaa.

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijät:

Eevi Vuoristo (ent. Minkkinen) on pariterapeutti ja kirjailija, joka uskoo parisuhteen olevan kuin heijastinvalo haavoittuvaisiin kohtiimme sekä parhaimmillaan kaunis mahdollisuus tukea eheytymisen polkua. Marika Rosenborg on seksuaaliterapeutti, eroasiantuntija ja kirjailija, joka uskoo tietoisen ja avoimen vuorovaikutuksen voimaan ja uusiin alkuihin.

19 arviota tuotteelle Parisuhteen keskustelukortit

 1. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan parhaat kortit. Hyvät keskustelut kumppanin kanssa❤️

 2. Nina (varmistettu kirjoittaja)

  Paras sijoitus meidän suhteeseemme pitkään aikaan! Elämme ruuhkavuosia ja aikaa toisillemme on yleensä vain iltaisin. Korttien ansiosta keskustelumme pysyvät kehittävinä emmekä enään jauha koko ajan samoista negatiivista asioista ja ongelmista. Kortit ovat auttaneet meitä kertomaan toisillemme sanoin mitä toinen merkitsee ja olemme myös alkaneet huomioida toisiamme paremmin arjessa. Mies oli alussa skeptinen korteista, mutta ensimmäisen kerran jälkeen mieli muuttui 🙂 Suosittelemme kaikille pareille!

 3. Britta (varmistettu kirjoittaja)

  Monipuolisia kysymyksiä yhdessä kumppanin kanssa pohdittavaksi.

 4. Jukka (varmistettu kirjoittaja)

  Ostettiin “joulukalenteriksi”. Hyviä keskustelunavauksia näin ruuhkavuosien keskelle.

 5. Annika Virtanen (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein mielenkiintoiset kortit. Puolisokin innostui niistä.

 6. Jaana (varmistettu kirjoittaja)

  Konkreettiset ja näkökulmia laajentavat kysymykset mahdollistavat arvopohjaisen työskentelyn yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Kortit sopivat soveltaen myös ystävyyssuhteiden rikastamiseen.

 7. TK (varmistettu kirjoittaja)

  Silloin tällöin otamme keskusteluun kortin tai kaksi. Kortit ovat tuoneet hyviä keskustelunavauksia ja hedelmällisempää vuorovaikutusta. Toisinaan yhdestä kortista keskustellaan pitkäänkin tai sitten kortti saattaa johdatella meidät aivan toiseen aiheeseen. 13 vuoden yhdessäolon jälkeenkin toisesta voi oppia uutta. Vahva suositus!

 8. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein mukavat keskustelut saatiin kumppanin kanssa korttien avulla kesä illan ajanvietteeksi. Suosittelen ostamaan ajanvietettä kotiin.

 9. Maarika Berg (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin korttipaketteja jo valmiiksi joululahjoiksi. Tiedän kokemuksesta, että ne ovat hyvä tuki avamaan solmuja ihmissuhteissa.

 10. Minna Nylund (varmistettu kirjoittaja)

  Yllättäen puolisoni suostui vetämään kortteja kahdenkeskisen illanvieton aikana. Koin suurta helpotusta, kun kysymyksen vastuu ei ollut minulla, vaan kortilla. Se ehkä helpotti myös puolison osallistumista vastailuun. Lämmin suositus♥️

 11. Leila Martikainen-Paatsola (varmistettu kirjoittaja)

  Kortit vaikuttivat oikein hyviltä. Omassa kumppanini kanssa en ole vielä päässyt testaamaan. Tilasin kortit myös työkäyttöön ja ovat nyt asiakasperheessä. Heiltä on tullut positiivista palautetta korteista.

 12. Outi (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset, laadukkaat ja kauniit kortit parisuhteen pohdintaan. Näille on käyttöä vuosiksi eteenpäin. Suosittelen!

 13. Anu Alakiuttu (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi kivat kortit ja niillä päästiin aiheisiin joita ei ehkä ole aiemmin tullut keskusteltua

 14. Sini (varmistettu kirjoittaja)

  Kortit tarjoavat monipuolisen valikoiman kysymyksiä ja keskustelunaiheita. Kysymykset ovat rakentavia ja kannustavat molempia osapuolia jakamaan omia ajatuksiaan ja tunteitaan avoimesti.

 15. Falla (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvät kortit ja saimme aikaan hyviä keskusteluja kriisin keskelle. Toivottavasti ei tullut ostettua liian myöhään. Uskon kuitenkin, että nämä ovat hyödyksi jatkossakin, koska avaavat hyviä keskusteluja!

 16. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Pitkä suhde takana, jossa kuvittelee jo tuntevansa kumppanin. Nämä kortit auttavat kuitenkin takaisin parempaan keskusteluyhteyteen.

 17. Sami (varmistettu kirjoittaja)

  Korttien auttavat ymmärtämään toista ja toisen taustaa/näkökulmia asioihin. Hyviä varsinkin tilanteessa, jossa kommunikointi ja vuorovaikutus ei toimi parhaalla tavalla.

 18. Kaija (varmistettu kirjoittaja)

  “Ihan jees. Varmaan isompi apu semmosille jotka ei juttele mistään tai jos toinen aina suuttuu ku kysyy jotain”
  Näin vastasi nuori pari mutta toivon, että elämän arkistuessa löytäisivät nämä ennen kuin tulee suuria solmuja.

 19. Teija (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset kortit jokaiseen parisuhteeseen, ohjaavat/vievät todella syviin ja hyviin keskusteluihin. Ihanat kortit yhteisiin merkityksellisiin hetkiin kumppanin kanssa.❤️
  Tulevat olemaan pitkään käytössä.
  Lämmin ja iso suositus!❤️

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...