Ale!

Seksuaalisen nautinnon kortit

15,33  (sis. alv)

Seksuaalisen nautinnon kortit auttavat sinua lähemmäksi itseäsi ja nauttimaan kehostasi. Voit käyttää kortteja yksin tai luotettavan kumppanin kanssa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SNK Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Seksuaalisen nautinnon kortit

Elinvoimaisen miehen kirjan kirjoittajan Teemu Syrjälän Seksuaalisen nautinnon kortit auttavat sinua lähemmäksi itseäsi ja nauttimaan kehostasi.

Voit käyttää kortteja yksin tai luotettavan kumppanin kanssa. Tee pariharjoitukset ainoastaan sellaisen ihmisen kanssa, johon luotat. Luo ensin pohja turvalle, luottamukselle ja yhteydelle. Vasta sen jälkeen keho antaa luvan rentoutua ja kokea, mitä on tarpeellista kokea. Osa harjoituksista voi olla kipeitäkin, niinpä anna harjoituksille aikaa, jotta ne pääsevät eheyttämään omaa suhdettasi kehoosi ja omaan seksuaalisuuteesi. 

Korttien osa-alueet:

  • intiimi kosketus 
  • avaavat kysymykset 
  • rentoutukset 
  • pohdittavaa 

Voit valita kortin sattumalta tai osa-alueiden värien mukaan.

Lue lisää korttien käytöstä:

hidastaelamaa.fi/snk

 

Korttien tekijä:

Teemu Syrjälä on mentori, joka työskentelee vahvasti kehollisuuden kautta kohottaakseen ihmisten elinvoimaisuutta luonnollisella tavalla. Teemu on Hidasta elämää -bloggari.

 

Palautteita:

”Nämä kortit olivat iloinen yllätys. Ensimmäiset laadukkaat kotimaiset kortit, mihin ollaan mieheni kanssa törmätty. Harjoitukset olivat hauskoja ja monipuolisia. Myös riittävän rohkeita tehtäviä oli mukana, mikä toi mukavaa vipinää makuuhuoneeseen.”

”Aikamoista vipinää on ollut treffirintamalla ja näillä korteilla on päästy uusien kumppaniehdokkaiden kanssa kivasti juttelemaan ja kokeilemaan intiimejä juttuja. Kiitos korttien tekijälle huolellisesta työstä. Nämä kortit ovat laadullisesti ihan omassa luokassaan. Olen testannut monia, mutta suurin osa on osoittautunut huonosti käännetyiksi halpisversioiksi.”

”Laadukkaat kortit, joissa todella monipuolisia tehtäviä ja harjoituksia. Olemme käyttäneet näitä viikottain ja tuntuu, että jokaisella kerralla löytyy jotain ihan uutta piristämään parsuhteen arkea.”

Saatat myös pitää...