Ale!

Ilman sinua ei olisi minua

31,26  (sis. alv)

Tikapuut rakkauteen kirjan kirjoittajan Tara Langen odotettu teos Ilman sinua ei olisi minua – parisuhteen vetovoima kannustaa lähestymään parisuhdetta yhteisen kasvun näkökulmasta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ILMANSINUA Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

ILMAN SINUA EI OLISI MINUA – Parisuhteen vetovoima

Kirja, joka luo tilaa rakkaudelle, ilolle ja tasapainoiselle parisuhteelle.

Haluatko löytää parisuhteeseen tasapainoa ja tavan ylläpitää yhteyttä? Ilman sinua ei olisi minua – parisuhteen vetovoima kannustaa lähestymään parisuhdetta yhteisen kasvun näkökulmasta. Parisuhteessa elää kaksi ihmistä, joilla molemmilla on omat tarpeensa. Parisuhteessa paitsi omien myös puolison keskeisimmät tarpeet ja niitä peilaavat tunteet on tärkeä oppia ymmärtämään.

Kirja tarjoaa sinulle arkea helpottavia, testattuja ja toimivia tapoja ylläpitää yhteyttä parisuhteessa sekä luo tilaa rakkaudelle, ilolle ja tasapainolle.

Lue kirjaan pohjautuvia blogijuttuja:

Tara Lange on kirjailija, valmentaja, podcastaaja ja suosittu luennoitsija. Tara on energinen intuitiivisen elämän ja perheiden henkisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Hän nauttii elämästään englantilaisen aviomiehensä, kolmen oman lapsen, kahden bonuslapsen, maailman suurimman koiran ja kolmen kissan kanssa. Taralta on aiemmin ilmestynyt suositut teokset Tikapuut rakkauteen ja Tikapuut rakkauteen tehtäväkirja

#ilmansinuaeiolisiminua

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Palautteita kirjasta:

”Kaikkien pitäisi lukea tämä kirja.”

”Miesystäväni koki jonkin sortin valaistumisen lukiessaan sinun kirjasi Ilman sinua ei olisi minua.”

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Meidän ihanat muistikirjat, päiväkirjat ja voimavihkot tänä viikonloppuna superalessa -25% ❤ Etu aktivoituu koodilla SYYS25 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 21 saakka.
Tästä puotiin!
close-image