Kuhiseva mieli – nainen ja ADHD

(4 tuotearviota)

25,90  (sis. alv)

 

Sisäisesti liian vilkas.

Kuhiseva mieli – nainen ja ADHD kuvaa, millaisia piilossa olleita haasteita on ADHD-tyyppisesti oireilevilla naisilla, ja antaa välineitä oireiden tasapainottamiseen.

Varastossa

Kuvaus

Kuhiseva mieli – nainen ja ADHD

Kuhiseva mieli – nainen ja ADHD antaa syvempää ymmärrystä naisten ADHD:sta.

Oletko miettinyt, että sinulla voisi olla ADHD, tunnistatko itsessäsi ADHD-piirteitä tai oletko juuri saanut ADHD/ADD-diagnoosin?

Tyttöjen ja naisten ADHD:ta ei tunnisteta yhtä hyvin kuin poikien. Monet peittelevät erilaisuuttaan, ja elämää leimaavat monenlaiset sisäiset ja ulkoiset kaaokset. Miten sitten voi tunnistaa itsessään piirteet, joiden syy on ADHD eli aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö tai kenties ADT eli aikuisiässä syntynyt keskittymishäiriö?

Kuhiseva mieli – nainen ja ADHD paneutuu nimenomaan naisten kokemuksiin. Se selittää, miten hermosto synnynnäisesti toimii ADHD-piirteisillä. Kun ymmärtää, miten juuri minun aivoissani ja hermostossani piirteet ilmenevät, voi kirjan avulla löytää konkreettisia keinoja, joilla omaan toimintaansa voi vaikuttaa.

Ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt fysioterapeutti Karita Palomäki sai itse viisikymppisenä ADHD-/ADD-diagnoosin. Hänen myötätuntoinen ja vertaistuellinen otteensa rohkaisee lukijaa olemaan itselleen armollinen, ymmärtämään kuhisevaa mieltään ja hyväksymään piirteensä. Kirjan kokemustarinat ja valaisevat esimerkit johdattavat kulkemaan kohti tasapainoisempaa elämää.

 

Tämä on kirja sinulle, joka kaipaat lisää tietoa, ymmärrystä, oivallusta ja vertaistukea ADHD-piirteiden kanssa elämisestä.

Kirja sopii myös ADHD-naisen läheisille sekä ADHD-ihmisiä työssään kohtaaville eri alojen ammattilaisille.

 

Kustantaja: Bazar & HE-kirjaperhe

 

Karita Palomäki on Tuusulassa asuva psykofyysinen fysioterapeutti, keho-orientoitunut työnohjaaja sekä psykofyysisen kivunhoidon ja traumainformoidun työotteen kouluttaja. Hän on perehtynyt erityisesti hermoston vireystilojen säätelyyn sekä siihen, miten tunteilla on yhteys terveyteen. Hänen aiempia kirjojaan ovat muun muassa Elämää voi aina parantaa sekä Kehon viisaat viestit, jonka hän kirjoitti yhdessä Juha Siiran kanssa.

4 arviota tuotteelle Kuhiseva mieli – nainen ja ADHD

 1. Kokemusasiantuntija (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä aihe, josta on kirjoitettu aiemmin vain vähän. Kirja perustui pitkälti kirjailijan omiin kokemuksiin ja lisäksi niihin yhdisteltiin psykofyysisiä harjoituksia. Ihan hyvää Perustietoa niille, ketkä eivät adhd:stä juuri tiedä, mutta kannattaa kuitenkin huomioida, että kyseessä olivat pitkälti kirjailijan omat kokemukset ja havainnot aiheesta. Nopea ja mielenkiintoinen lukea, mutta kirjan tekstiasettelu ja nostot tekstistä olivat keskittymisvaikeuksista kärsivälle haastavasti tehtyjä.

 2. Pike 78 (varmistettu kirjoittaja)

  Jälkipolvissani on todettu ADHD:ta. Ahmin kirjaa liikuttuneena, useat kokemukset kuulostivat omiltani. Onko minullakin ADHD? Puolentoista vuoden kuluttua täytän kahdeksankymmentä. Ajattelen, että on jo syytäkin ymmärtää itseään myös tässä valossa. Kiitos kirjasta, jonka aion antaa tyttäreni luettavaksi.

 3. Marjut Ikola (varmistettu kirjoittaja)

  Kirjan luin melkein yhdeltä istumalta. Selkeät näkemykset sekä kirjailijan omakohtaiset kokemukset toivat kirjaan kokonaisuuden, johon lukijan on helppo samastua. Monipuolisesti tietoa ja elämää avaava teos. Suosittelen.

 4. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos tästä kirjasta. Se oli kirjoitettu lempeästi ja sitä lukiessa monet omatkin piirteet saivat selityksen. Kirja on selkeä ja helppolukuinen, joten sitä voi suositella, vaikka itselle lukeminen olisi haastavaa. Hyvää oli myös autonomisen hermoston käsittely, neuromoninaisuus ja harjoitukset.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...