Elämää voi aina parantaa -kirja

Kirja paranemisesta ja itsensä rakastavasta kohtaamisesta.

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa kuten BookBeatissa.

 

Kuvaus

ELÄMÄÄ VOI AINA PARANTAA 

Karita Palomäen Elämää voi aina parantaa on kirja paranemisesta ja itsensä rakastavasta kohtaamisesta. ❤️ Kirja opastaa katsomaan koko elämää paranemisprosessina. Näin voit irtautua taistelijan tai uhrin roolista ja kääntyä kohti turvan tunnetta omassa kehossa.

Sairastumiseen ei aina voi vaikuttaa, mutta elämään suhtautumistaan voi muuttaa. Sairaus on samaan aikaan sekä jonkin elämänvaiheen loppu että paranemisen alku. Se on aina myös elämänkriisi.

Tämä kirja paranemista ja itsensä rakastavasta kohtaamisesta on sinulle, joka etsit eheytymistä ja tukea sairaudesta toipumiseen.

Karita Palomäki on psykofyysinen fysioterapeutti, työnohjaaja, kouluttaja ja neljän lapsen äiti. Työssään ja elämässä yleensä Karitaa on kiinnostanut humaanin kohtaamisen voima ja miten se jo itsessään eheyttää ja parantaa.

#elämäävoiainaparantaa

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa klikkaamalla alla oleva video käyntiin:

Palautteita kirjasta:

Odotin että tämä kirja olisi hyvä, mutta se on mykistyttävän ja hengästyttävän upea! Kirja värähtelee niin voimakasta energiaa, toivoa, voimaa, herkkyyttä, inhimillisyyttä, , lempeyttä, rakkautta ja kauneutta. Suosittelen lämpimästi.

Kirjassa on paljon ajateltavaa ja näkökulmia, se on kuin lämmin ja viisas ystävä, jonka seurassa tekee oivalluksia. Kirja on myös todella kaunis, kuvat ovat ihan huikeita. Teksti ja asettelu ovat lukemista helpottavia, tekevät lukemisesta kevyttä, vaikka välillä mennäänkin syvissä vesissä.

Kirja huokuu lempeyttä ulkoasultaan ja kuvitus on hoitavaa jo itsessään. Aivan upeita kuvia! Kirjaa lukiessa herää toiveikkaita, tyyniä ajatuksia. Käsiteltävät asiat ovat valtavan suuria tuntuu hyvältä jäsentää niitä mielessään kirjan avulla.

Nyt on kyllä erittäin kauniilla valokuvilla kuvitettu ja sujuvalla kielellä kirjoitettu kirja. Voin vilpittömästi suositella kaikille, jotka haluavat lohtua ja turvaa sairastumiseensa, omien ajattelu-, uskomus- ja toimintamallien lempeää tuuletusta ja toivoa sairastumisesta huolimatta.  Kiitos Karita Palomäki!

Lisätiedot

Paino 0,789 kg (kilogramma)
Mitat 22,6 × 17,5 × 2,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämää voi aina parantaa -kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image