Kaikki valo maailmassa

(7 tuotearviota)

25,90  (sis. alv)

Kaikki valo maailmassa on Risto Kuulasmaan holistinen filosofinen katsaus ihmisyyteen.

Kirjassa käsitellään monia elämän osa-alueita, kuten viisautta, taidetta, rahaa, uskontoja ja kuolemaa. Kaikki valo maailmassa tarjoaa näkökulman kasvuun ja laajentumiseen ihmisenä.

 

Varastossa

Kuvaus

Kaikki valo maailmassa

”Timanttinen kiteytys, valonlähde.” – Esa Saarinen

Media-alan yrittäjä ja valmentaja Risto Kuulasmaa kutsuu sinut lähtemään uteliaasti mukaan pohtimaan ihmisyyden peruskysymyksiä. Mikä yhdistää henkisiä ja filosofisia perinteitä? Mitä on tietoisuus? Kuinka voimme vapautua kärsimyksestä matkalla kohti kestävää rauhaa ja onnellisuutta?

Kirjassa käsitellään monia elämän osa-alueita, kuten viisautta, taidetta, rahaa, uskontoja ja kuolemaa. Kaikki valo maailmassa tarjoaa näkökulman kasvuun ja laajentumiseen ihmisenä. Se auttaa hahmottamaan itseä kokonaisuuden osana, rakkauden ja erillisyyden kokemusten välimaastossa.

 

Tämä kirja on sinulle, joka…

…olet avoin inspiraatiolle, laajentumiselle ja kasvulle

…koet haasteita elämässä

…olet kiinnostunut kestävästä onnellisuudesta

…olet kiinnostunut spiritualiteetista ja henkisyydestä

…olet utelias vasta-alkaja tai pidemmälle ehtinyt henkisen polun kulkija

…haluat valaistua

 

Risto Kuulasmaan Kaikki valo maailmassa aloittaa uuden Hidasta viisautta -sarjan, jossa tutkitaan maailmaa ja ihmisenä olemista elämänfilosofisella otteella.

Kirjassa 448 sivua.

Lataa kirjan lukunäyte tästä.

Kustantaja: Bazar & He-kirjaperhe

 

Risto Kuulasmaa on kestävän kasvun yrittäjä ja valmentaja, jota kiinnostavat merkitys, muutos ja laajentuminen. Hän on työskennellyt tuottajana, ohjaajana ja strategina muun muassa Duudsonien ja Docventuresin taustalla sekä Ylen television ja Areenan julkaisupäällikkönä. Lisäksi hän on osaperustanut tubettajatapahtuma Tubeconin sekä Finnish Flow’n, joka järjestää ohjelmaa Davosin talousfoorumin yhteydessä. Kuulasmaa perheineen asuu Amsterdamissa.

7 arviota tuotteelle Kaikki valo maailmassa

 1. Manu

  Kaikki valo maailmassa on teos, jonka luettuasi et ole enää sama ihminen kuin ennen lukukokemusta. Teos muistuttaa sinua siitä, kuka syvimmiltäsi olet, ytimestäsi. Tämä on hengestä lähtöisin olevaa, sielua syvästi ravitsevaa tekstiä. Kirja on maanläheisesti, kirkkaasti ja luovasti kirjoitettu, ja se lahjoittaa oivalluksia tietoisuuden eri kerroksille. Teoksen energia on mullistava, suorastaan mykistävä.
  – Manuela Bosco

 2. Tunna

  Suurin osa tämän kirjan tekstistä on syntynyt tilassa, jossa kirjoittajan analyyttinen mieli on ikään kuin lakannut ja tilalle virrannut kollektiivista tietoa – Intuitiivista viisautta. Ehkä juuri siksi ”Kaikki valo maailmassa” pääsee koskettelemaan niin poikkeuksellisella tavalla olemassaolon puhdasta ydintä.
  – Tunna Milonoff

 3. Esa

  Timanttinen kiteytys, valonlähde.
  – Esa Saarinen

 4. Riitta Salke (varmistettu kirjoittaja)

  Ravistelee ajatuksia hyvällä tavalla!

 5. Petteri Kuisma (varmistettu kirjoittaja)

  Tuhti annos olemisesta oravanpyörän ulkopuolelta. Ihmettelisin mikäli tätä ei käännettäisi useammalle kielelle.

 6. Marjo Mäntykivi (varmistettu kirjoittaja)

  Valoa loistava kirja jota yritän ahmia hitaasti. Työpaikalla, päihdetoipujien yhteisössä kirja aiheutti lukujonon. Herättävä lukukokemus

 7. Siiri T. (varmistettu kirjoittaja)

  Ei ollut kirja minun makuuni.
  Turruin täysin äärimmäisen yksinkertaisiin, itseään toistaviin lauserakenteisiin ja ilmauksen puutteeseen. Teoksen aihe ja sanoma ovat toki hienot, jopa ylhäiset, mutta todella “tajunnanvirtainen” ja ontuva toteutus eivät anna näille teemoille niiden ansaitsemaa kunniaa.

  • Roosa Järventausta

   Hei Siiri,

   Harmillista kuulla, ettei teos ollut kokonaisuudessaan sinun makuusi 🙁

   Ystävällisin terveisin,
   Roosa / Hidasta elämää

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...