Kun tuntuu pahalta – Lohtukortit ahdistuneelle

(20 tuotearviota)

24,90  (sis. alv)

Kun tuntuu pahalta – Lohtukortit ahdistuneelle lohduttavat ja auttavat kohtaamaan hankalia ajatuksia ja tunteita.

Varastossa

Kuvaus

Kun tuntuu pahalta – Lohtukortit ahdistuneelle

Miten päästä ahdistuksesta eroon? Miten hallita stressiä? Miten käsitellä ahdistusta? Miten saada henkinen paha olo pois?

Ahdistus on usein epämääräinen tunne, jonka alla tai sisässä on useita erilaisia kokemuksia ja tunteita, joita saattaa olla vaikea tunnistaa. Kun tuntuu pahalta -kortit auttavat tunnistamaan ahdistuksen tuomia kokemuksia.

Kun tuntuu pahalta -Lohtukortit ahdistuneelle sisältää 44 kaksipuolista korttia: toisella puolella on voima-ajatus ja toisella puolella on siihen liittyvä lempeä mindfulness-harjoitus. Korttien avulla opit käsittelemään vaikeita tunteita, ajatuksia ja kokemuksia.

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…
…haluat kartuttaa tunnetaitoja, itsetuntemustaitoja ja stressinhallintataitoja.
…haluat itseymmärryksen lisäksi harjoittaa uusia mielen taitoja mindfulnessin avulla.
…tunnet olosi hankalaksi, ahdistuneeksi tai muutoin raskaaksi, mutta sinun on vaikea saada kiinni siitä, mistä pahassa olossa on pohjimmiltaan kyse.

– Kortit sopivat sekä aikuisille että nuorille – ilman ennakkotietoa tai -osaamista mindfulnessista.
– Kortit sopivat hyvin myös terapia- ja ryhmäkäyttöön!

 

Korttien käyttöohjeet:

Nosta kortti intuitiivisesti, kun sinulla on vaikeaa. Pohdi kortin sanomaa ja sitten tee kortin harjoitus toiselta puolelta.

Voit levittää kortit eteesi musta-lila kuvapuoli ylöspäin. Tutki ajatuksia ja valitse sellainen kortti, joka puhuttelee sinua tässä hetkessä. Käännä kortti toisinpäin ja tee kortin harjoitus.

Voit myös käyttää kortteja mindfulness-harjoituskortteina eli hyödyntää ainoastaan korttien sinistä harjoituspuolta.

 

Korteilla on FSC® –merkki

Korttien tekijä:
Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja, kirjailija, mindfulness-ohjaaja ja kahden lapsen äiti. Sanna on tehnyt myös Lasten supersankari -kortit, Lasten omat voimakortit, Rauhoittumiskortit, Voimauttavat kysymykset, Unikortit, Unelmakortit, Stressinhallintakortit, Hyvän elämän reseptejä -kortit ja Lasten omat kiitollisuuskortit.

Katso Sannan Mitä tunnetaidot ovat? -haastattelu MTV-Katsomosta klikkaamalla kuvaa:

20 arviota tuotteelle Kun tuntuu pahalta – Lohtukortit ahdistuneelle

 1. Mari Vatanen (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana kortit, joissa on paljon hyviä ajatuksia ja harjoituksia. Olen käyttänyt kortteja itse omien ajatusten selkeyttämiseen, sekä työssäni nuorten parissa. Molemmissa toimivat erinomaisesti.

 2. Maarit Korpela (varmistettu kirjoittaja)

  Kortteja on hyvä käyttää rauhalliseen tahtiin esim. yksi kortti päivässä ja rauhassa miettiä ja pohtia kortissa olevia asioita. Korteissa on hyviä ohjeita/ajatuksia pahaan oloon.

 3. Minna Nylund (varmistettu kirjoittaja)

  Ahdistuksen ja väsymyksen hetkellä nappaan kortin pinosta (yleensä töistä tullessa, autossa). Luen kortin, pohdin, teen kääntöpuolen tehtävänosion. Saatan ottaaa vielä toisen kortin. Kuinka ollakaan, ahdistus helpottaa, aivan kuin olisin saanut kertoa huoleni äidille, joka sitten lohdutti minua. Elämä kantaa taas♥️

 4. Tuula Arminen (varmistettu kirjoittaja)

  Otan satunnaisen kortin joka aamu, luen tekstiin rauhassa ajatuksella. Näin saan hyvän alun päivälleni. Jos on ahdistunut mieli, se auttaa silloinkin.

 5. Kati Niemi (varmistettu kirjoittaja)

  Kortit ovat helppokäyttöiset ja sopivat käyttöön kun ahdistaa, mutta yhtä hyvin myös hyvään hetkeen mindfulness-harjoitteena. Korttien avulla on helppo keskittyä siihen hetkeen ja ajatukseen, jota juuri käsitellään. Lisäksi näitä voi kätevästi käyttää silloin kun ei ole aikaa riittävästi tarttua kirjaan. Suosittelen lämpimästi!

 6. Tarja (varmistettu kirjoittaja)

  Helppokäyttöiset kortit. Olen itsekseni lueskellut ja harjoituksia tehnyt. Ystäviänikin näillä ohjeilla/ lauseilla piristänyt. Tykkään. Suosittelen

 7. ritu (varmistettu kirjoittaja)

  Uskon että lohduttivat korttien saajaa. Oli muistaninen

 8. Virpi (varmistettu kirjoittaja)

  Olen rauhoittanut mieltäni kun ahdistus aikoo iskeä ja on ne jotenkin tepsinyt. Pari korttia kerralla.

 9. Miuku (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan parhaimmat! Löysin seasta muutamia tsemppikortteja siskoni järkkyyn pahaan oloon, kuolevan puolisonsa rinnalla. ..

 10. Jaana (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä tietoisuustaitoja kehittävät kortit ohjaavat tähän hetkeen ja helpottavat ryhmäläistemme kertomana ahdistus-, masennus- ja kipuoireissa.

 11. Ria (varmistettu kirjoittaja)

  Halusin tilata kortit helpottamaan ystäväni tilannetta. Toivon todella, että korteista olisi apua hänelle ja hänen perheelleen. Tämä on pieni ele, iso apu.

 12. Tuija Halonen (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä kortit ovat olleet miulle suureksi avuksi ja lohduksi, kun ahdistus ja huolet ovat meinanneet viedä mennessään.

 13. Maarit (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat kortit ja antavat lohtua sekä toivoa ahdistuksen keskelle.. Kiitos paljon

 14. Tuula Loppukaarre-Tikkanen (varmistettu kirjoittaja)

  vaikuttavat mielenkiintoisilta,en ole vielä käyttänyt.Ostin ne ,kun aloitin opiskelun,käyttääkseni siellä sopivalla hetkellä.

 15. Outi (varmistettu kirjoittaja)

  Monipuoliset kortit tietoisuustaitojen harjoitteluun sekä tunteiden käsittelyn ja itsetuntemuksen tueksi muillekin kuin ahdistuneille.

 16. Mari A (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan ok ajatuksia. Harjoitukset keskittyy pitkälti hengittämiseen ja kehon tuntemuksiin.

 17. Sini (varmistettu kirjoittaja)

  Kortit sisältävät viisaita sanoja, voimaannuttavia viestejä ja rauhoittavia harjoituksia, jotka auttavat selviytymään paremmin ahdistuksen kanssa. Jokaisen kortin sanat tuntuvat kuin ystävältä, joka on rinnallasi tukemassa ja kannustamassa.

 18. Sanna Suomi (varmistettu kirjoittaja)

  Olin tyytyväinen, vastasi kuvausta.

 19. Marju (varmistettu kirjoittaja)

  HuoliHetkien tueksi- Toimii hyvin. Käymässäni LyhytTerapiassa terapeuttini lanseerasi minulle HuoliHetken: n. 15-20min HuoliHetkelle pyhitetyssä tuolissa. Käytän useaa korttipakkaa huolen tai huolettomuuden tarpeen mukaan.

 20. Maya (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin kortit ajoittain ahdistuksesta kärsivälle läheiselleni. Itseänikin ne kiinnostavat. En ole vielä ehtinyt antaa kortteja läheiselleni, mutta uskon niiden olevan hyväksi itsehoidossa ja antavan pohdittavaa, vastauksia sekä helpotusta pahaan tai ahdistavaan oloon. Korttien esittelystä sain hyvän mielikuvan korttien sisällöstä. Uskon korttien olevan avuksi läheisen arjessa ja innostavan hoitamaan itseään. Mielenkiinnolla odotan, mitä läheiseni tykkää näistä terapeuttisista korteista.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...