Ale!

Toivu satuttavasta suhteesta

(6 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 25,90 €.Nykyinen hinta on: 20,72 €. (sis. alv)

Mitä jos parisuhde satuttaa?

Kokeneen terapeutin Jenni Kiviniemen tietokirja Toivu satuttavasta suhteesta kertoo epäterveistä parisuhteista ja antaa keinoja sellaisesta toipumiseen.

Varastossa

Kuvaus

Toivu satuttavasta suhteesta

Kaikki suhteet eivät ole hyväksi. Punaisia lippuja eli suhteen varoitusmerkkejä ovat muun muassa kumppanin impulsiivinen ja arvaamaton käyttäytyminen sekä patologinen valehtelu ja vastuun välttely. Myrkylliseksi suhteen voivat tehdä esimerkiksi narsistiset piirteet ja henkinen tai fyysinen lähisuhdeväkivalta. Tällaisesta parisuhteesta irtaantuminen saattaa olla yksi vaikeimmista ja raskaimmista elämänkriiseistä. Suhteesta on voinut tulla riippuvuutta muistuttava kehä, jota ei osata lopettaa, vaikka arki on turvatonta, epävakaata, kuluttavaa, stressaavaa ja jopa uudelleen traumatisoivaa.

Terapeutti Jenni Kiviniemi on jo kymmenen vuoden ajan auttanut epäterveitä suhteita kokeneita ihmisiä. Hän on perehtynyt muun muassa narsististen ihmisten vaikutuspiirissä olleiden auttamiseen. Toivu satuttavasta suhteesta -kirjan itsehoidolliset harjoitukset vahvistavat tervettä itsetuntemusta ja itsetuntoa. Niiden vahvistuminen auttaa irtaantumaan ja lopulta toipumaan satuttavasta suhteesta.

 

Tämä kirja on sinulle, joka…

…olet joutunut kokemaan hyvin satuttavia suhteita.

…olet joutunut kokemaan narsistista kaltoinkohtelua ja lähisuhdeväkivaltaa.

…olet pohtinut miten ja miksi päädyit satuttavaan suhteeseen ja miksi siitä on niin vaikea irtaantua.

…olet hävennyt ja syyllistänyt itseä suhteessa tapahtuneista asioista.

…tarvitset ymmärrystä, lohtua ja tukea.

…tarvitset keinoja irtaantumiseen ja/tai toipumiseen, sekä uuden elämän rakentamiseen satuttavan suhteen jälkeen.

 

Lataa kirjan lukunäyte tästä.

Kustantaja: Bazar & HE-kirjaperhe

 

Jenni Kiviniemi on helsinkiläinen psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Hän on perehtynyt narsististen ihmisten vaikutuspiirissä olleiden auttamiseen ja myös kouluttaa ja luennoi aiheesta. Hänen esikoiskirjansa Hyvästit narsistille on kustantanut Kirjapaja 2020.

6 arviota tuotteelle Toivu satuttavasta suhteesta

 1. Aila Kinnunen (varmistettu kirjoittaja)

  Uskomaton asiantuntemus ja tieto kirjoittajalla vaikeasta asiasta.
  Oli ilo lukea, vaikka itseäni ei olekaan kohdeltu satuttavasti.
  Tuntui jopa, että kuuluu yleissivistykseen tietää tämäkin puoli meistä ihmisistä.

 2. Annika Ismälä (varmistettu kirjoittaja)

  Todella asiantunteva ja ymmärrettävä tapa kirjoittaa. Kirja toi vahvistusta jo ymmärtämiini asioihin ja avasi silmiä kokemuksen suhteen. Erittäin hyvä ostos!

 3. Mari Kallio (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin kirjan läheiselleni joka on toipumassa varsin satuttavasta suhteesta!
  Läheiseni on lukenut kirjan jo kahteen kertaan koska se oli hänen mielestään niin hyvä! Sanoi myös saaneensa vinkkejä toipumiseen! ❤️
  Itseäni lämmittää kovasti, että hän koki saaneensa apua luettuaan kirjan!

 4. Taisto Törmänen (varmistettu kirjoittaja)

  Voi kun kaiken tuon olisi tiennyt jo vuosikymmeniä sitten. Itse olen elänyt satuttavassa ympäristössä elinikäni. Jo pienenä lapsena sain kokea fyysistä sekä henkistä väkivaltaa. Sitten veljeni piti minua hovinaan aina 40 ikävuoteen saskka. Työssä sain esimiehekseni oikean hirmuvaltiaan, joka piti minua liian hyvänä ja ilmoitti tavoitteekseen tuhota minut ja huolehtia siitä etten tule pärjäämään työssäni enkä elämäsdäni. Sitten nuori nainen sai lirkuteltua minut puolisokseen ja naamioiden riisuttua koitti 40 vuoden helvetti. Kaikki nuo vahvasti narsistisia ihmisiä joiden lisäksi ainakin 10 vastaavaa on päässyt piinaamaan elämääni aina haudan partaalle saakka. Oma persoonani oli erityisherkkä ja aivan liian kiltti joten olin kuin tarjottimella narkeille. Tuota kirjaa lukiessani tuli kuin omaelämänkertaa lukisi. Selväksi tuli syyt ja seuraamukset.. en ole ainoa..enkä syyllinen tapahtumiin. Nyt jo muutaman vuoden erossa olleena uudella paikkakunnalla kipuilen edelleenkin painajaisteni kanssa. Mutta selviän. Kaikenkaikkiaan täyden kympin kirja luetutan sen muutamalla ystävällänikin.

 5. Riitta Vartiainen (varmistettu kirjoittaja)

  Kirjasta löytyi elettyä elämää kertovia asioita. Sain opastusta, rohkaisua tulevaan. Sai oieasti myös ymmärtämään, miten paha minun oli ollut jo kauan olla narsistin kanssa alistavassa ja lopussa myös pelottavassa kodissa, jota ei edes voinut kutsua kodiksi enää 3 vuoteen. Asuin hiljaa nurkassa, nukkuen sohavalla tai lattialla. Toivon tulevan käyntini siellä olevan viimeinen ja sitten sanoa hyvästi. Toipumiseni on kesken, mutta haluan parantua. Uusi ihmissuhde alkanut, ja entisten kokemusten varjot kyllä muistuttelee, varoittelee, mutta hiljalleen ja minunkin rajoja kunnioittaen on edetty. Ehkä aurinko paistaa. Kirjaa lainaan uudelle kumppanilleni, sekä siskolleni, jotka kokeneet satuttavan suhteen.

 6. Terhi

  Voimaannuttava lukukokemus. Vaikeita ja kipeitä asioita on osattu kirjoittaa kuitenkin lempeästi ja armollisesti. Oleellisen tärkeä kirja minulle, joka juuri olen toipumassa vaikeasta narsistisuhteesta. Sain paljon lisää ymmärrystä itselleni. Helposti luettava kirja, vaikka ei paljoa voimavaroja olisikaan. Lämmin lukusuositus!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...