Ale!

Te selviätte kyllä – Mahdollisuuksien parisuhde

21,76  (sis. alv)

Parisuhdekriisi on mahdollisuus uuteen alkuun. Parisuhdevalmentaja Marika Rosenborgin uutuuskirja Te selviätte kyllä käy läpi parisuhteiden tyypillisimmät kriisit ja pohtii niihin ratkaisuja. Mukana myös useita oivaltavia harjoituksia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): teselviatte Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

TE SELVIÄTTE KYLLÄ – Mahdollisuuksien parisuhde

Tämä kirja on Teille, jotka…
…olette vasta aloittamassa yhteistä matkaa
…haluatte oppia ymmärtämään itseänne ja toisianne paremmin
…käytte parhaimmillaan läpi parisuhdekriisiä
… haluatte päivittää parisuhdettanne
…olette sitoutuneet yhteiseen kasvuun.

Parisuhteen kriisi on mahdollisuus uuteen alkuun. Keskellä ahdistavaa elämäntilannetta on houkutus tehdä nopeita päätöksiä, mutta aina ahdistus ei ole merkki siitä, ettei mitään olisi enää tehtävissä. ​

Kirja kutsuu pareja kehittämään itsetuntemusta ja läsnäolevan kuuntelemisen taitoa. Siinä käydään läpi parisuhteiden tyypillisimmät kriisit ja pohditaan niihin ratkaisuja. Mukana on useita oivaltavia harjoituksia.

Marika Rosenborg on seksuaaliterapeutti ja tietokirjailija, joka on kiinnostunut ihmisistä, muutoksesta, erityisherkkyydestä ja henkisestä kasvusta. Marika on ohjannut vetänyt eroseminaareja ja työskennellyt eronneiden kanssa vuodesta 2003 alkaen. Marikalta on aiemmin ilmestynyt Sinä selviät kyllä – Erovuoden matkaopas.

Katso kirjan esittelyvideo:

 

Palautteita kirjasta: 

”Te selviätte kyllä -kirjassa oli mahtavia oivalluksia, suoraa puhetta ja ennen kaikkea toivoa vaikeisiin tilanteisiin. Kiitos, aivan upeaa tekstiä.”

”Hieno kirja, eilen ostin, ja luin kerralla. Ei tarvitse olla ”kriisiä päällä”, kirja antaa silti paljon. Marikan tyyli kirjoittaa on ihanan raikasta ja suoraa. Upeaa työtä taas kerran.”

 

Lue myös kirjaan perustuvat tekstit:

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image