Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit

(2 tuotearviota)

25,90  (sis. alv)

Herkkyys on voimaa!

Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit on valloittava satu siitä, miten jokainen voi löytää oman supervoimansa.

Varastossa

Kuvaus

Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit

Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit -kirjasta tuttu Oliver Oranki on kaapattu! Viidakkorumpali kertoo, että karvattomat otukset ovat vieneet hänet kiertävään sirkukseen. Hänet on pelastettava takaisin Paratiisimetsään, joten Pilvi Perhonen ja Milla-Maria Makakiapina panevat pompuksi.

Pelastusretken aikana Pilvi ja Milla-Maria tapaavat ainutlaatuisia eläimiä, joista kukin kamppailee omien epävarmuuksiensa kanssa. He oppivat jokaisesta kohtaamisesta uutta, ja humoristisesta matkasta muodostuu koskettava ja ikimuistoinen.

Johanna Elomaan toinen lastenkirja Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit kantaa voimaannuttavaa viestiä: Herkkyys on voimavara, ja peloista luopumalla voi löytää oman supervoimansa. Kun uskallamme luottaa itseemme, olemme voittamattomia! Satu Kontisen ihastuttavasti kuvittama tarina on suunnattu 6–9-vuotiaille.

 

Tämä kirja on sinulle, joka…

…haluat kertoa lapsellesi herkkyyden voimasta.

…haluat kertoa lapsellesi, että erilaisuus on supervoima.

…koet maailman herkästi.

…haluat ymmärtää ja auttaa lastasi ymmärtämään herkkyyttä.

…haluat auttaa lastasi karistamaan elämästään turhat pelot.

…haluat kertoa lapsellesi, että pelot ovat usein turhia.

…haluat kannustaa lasta pelottomaan elämään.

 

Kustantaja: Bazar & He-kirjaperhe

Palautetta kirjasta:

“Kirja on erinomainen teos hetkiin, jolloin aikuinen haluaa auttaa lapsia voittamaan pelkoja ja ymmärtämään, että jokainen on täydellinen omana itsenään. Kirja opettaa myös löytämään omat vahvuudet ja nauttimaan niistä.

Luin aiemmin Elomaan Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit -kirjan ja rakastuin siihen täysin. Tämä itsenäinen jatko-osa jatkaa samaa erinomaista linjaa. Kirja on koskettava ja laittaa aikuisenkin ajattelemaan pelkoja, vahvuuksia ja hyväksytyksi tulemista. Molemmissa teoksissa rakastan erityisesti sitä, että hahmot ovat hyvin erilaisia, mutta silti heidän kaikkien ajatukset ja toiminta esitetään yhtä arvokkaana ja oikeana ❤️

Niin lapsi kuin aikuinen voi samaistua moniin kirjan eläinhahmoihin, joista löytyy inhimillisiä piirteitä. Joukossamme on erityisherkkiä, vilkkaita, pelokkaita, rauhallisia ja ties millaisia ihmisiä, mutta kohtaamme elämässämme silti samoja asioita; persoonamme, kokemuksemme ja luonteenpiirteemme vaikuttavat siihen, miten niihin suhtaudumme. Juuri tämä on kirjojen rikkaus ja erityinen ansio, koska kirjojen avulla voimme oppia ymmärtämään toisiamme paremmin ❤️ Olemme kaikki samassa myrskyssä erilaisin kulkupelein.” – opettaja

 

Johanna Elomaa on kirjailija ja vapaa toimittaja, joka kirjoittaa pelon voittamisesta, suurista ja pienistä elämän oivalluksista ja vaikeistakin valinnoista. Hän uskoo, että jokainen elämänkokemuksemme vahvistaa sisäistä voimaamme. Johannalta on aiemmin julkaistu kirja Suuria hetkiä sekä Oliver oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit. 

2 arviota tuotteelle Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit

  1. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

    Meidän lapset 8v ja 10v pitivät kirjasta todella paljon. Iltasaduksi luettiin yksi luku joka ilta ja kirja herätti myös kivaa keskustelua.

  2. Heli (varmistettu kirjoittaja)

    Kahdeksan vuotias poikani harmitteli ainoastaan, että kirja on liian lyhyt. Kivojen hahmojen ja tarinan äärellä olisi viihtynyt pidempäänkin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...