Ale!

Oliver Oranki -lastenkirja

Alkuperäinen hinta oli: 22,90 €.Nykyinen hinta on: 18,32 €. (sis. alv)

Oliver Oranki kertoo ainutlaatuisuuden tuomista vahvuuksista ja siitä, mitä erilaisista ominaisuuksista ja tunteista voi oppia. Jokainen on erilainen ja siksi täysin ainutlaatuinen. Kirja on suunnattu noin 5-10-vuotiaille lapsille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): oliveroranki Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ihana satu erilaisuuden kohtaamisesta!

Hidasta elämää -perheen ensimmäinen lasten satukirja kertoo ainutlaatuisuuden tuomista vahvuuksista ja siitä, mitä erilaisista ominaisuuksista ja tunteista voi oppia. Jokainen on erilainen ja siksi täysin ainutlaatuinen.

Eräänä aamuna keltaiset kauhukaivajat valtaavat Oliver Orangin kotimetsän. Paetessaan turvaan nuori ja arka Oliver kadottaa äitinsä, mutta löytää yllättävän ystävän: taukoamatta puhuvan Milla-Maria Makakiapinan. Yhdessä he päättävät etsiä Paratiisimetsän, jossa kauhukaivajat eivät uhkaa ja kaikki eläimet voivat elää sovussa. Mutta matkalla saattaa kohdata monia vaaroja – vaikka apinoita syövän pytonin…

Suloisen hauska, hurmaavasti kuvitettu tarina auttaa näkemään jokaisen otuksen ja lapsen erityiset taidot. Kirja auttaa vanhempia keskustelemaan lastensa kanssa tärkeistä elämäntaidoista, kuten myötätunnosta, kärsivällisyyden opettelemisesta, huomioonottamisesta sekä ennakkoluuloista ja epävarmuudesta. Siitä, kuinka jokainen on hyvä omana erityisenä itsenään, ja kuinka yhdessä erilaiset tyypit saavat ihmeitä aikaiseksi.

Kirja on suunnattu noin 5-10-vuotiaille.

Löydät Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit -kirjasta jatkoa uutuuskirjasta Herkkä Pilvi Perhonen ja pelkonsa voittavat sankarit ->  täältä.

Johanna Elomaa on kirjailija ja vapaa toimittaja, joka kirjoittaa pelon voittamisesta, suurista ja pienistä elämän oivalluksista ja vaikeistakin valinnoista. Hän uskoo, että jokainen elämänkokemuksemme vahvistaa sisäistä voimaamme. Johannalta on aiemmin julkaistu kirja Suuria hetkiä. 

Palautteita kirjasta:

“Tykkäsin kirjassa siitä, miten se esittelee esim. ADHD:ta, näkövammaa, masennusta ja ahdistusta pienille lukijoille. Lähes kaikki orangin tapaamat eläimet kertovat Oliverille, miltä tuntuu olla yksinäinen, koska muut eivät hyväksy heitä sellaisina kuin he ovat. Kaiken kaikkiaan kirja antaa opettavaisen lukukokemuksen lapsille ja samaan aikaan sen on täynnä hauskoja seikkailuja. Suosittelen!”

“Oliver Oranki ja metsän ainutlaatuiset sankarit on ihana lastenkirja, jossa yhdistyy ympäristönsuojelun ja moninaisuuden kunnioittamisen aiheet: Keltaiset kauhukaivajat tuhoavat Oliver Orangin kodin, ja myös hänen äitinsä katoaa, joten Oliverin on pärjättävä yksin. Markan varrella Oliver löytää uusia ystäviä, joiden kanssa hän selviytyy kaikenlaisista tilanteista.”

“Kirja sopii isommille lapsille, koska koko 100-sivuinen kirja on yksi tarina. Tarina on jaettu 12 lukuun, joten sitä voi lukea esim. iltasatuna.”

“Nelivuotias erityisherkkä poikani rakastaa Oliver Oranki -kirjaa, ja olemme lukeneet sitä iltasatuna nyt jo kaksi kertaa peräkkäin.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oliver Oranki -lastenkirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...