Muuta asenteesi, muuta elämäsi

(2 tuotearviota)

25,90  (sis. alv)

Vapaudu kielteisyyden painolastista.

Muuta asenteesi, muuta elämäsi rohkaisee uudistamaan oman mielen maisemaa niin, että voi olla aito itsensä ja elää elämää, joka tuntuu hyvältä ja omannäköiseltä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): muutaasenteesi Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Muuta asenteesi, muuta elämäsi

Oletko ikinä miettinyt, mitä asenne oikeastaan on tai mihin kaikkeen se itse asiassa vaikuttaa? Se määrittelee, millaiseksi koemme elämämme. Tutkimusten mukaan erittäin myönteisellä asenteella voi päästä huippuonnistumisiin, vaikka lähtökohtaiset taidot olisivat keskinkertaisia!

Kirjassa Muuta asenteesi, muuta elämäsi valmentaja Eija Hinkkala purkaa asenteen osasia paloihin: se koostuu muun muassa ajatuksista, uskomuksista ja tunteista. Koska se muodostuu opituista asioista, on täysin mahdollista oppia uudenlainen asenne! Hinkkala kertoo omista kokemuksistaan, valmennettaviensa kokemuksista sekä tutkimustiedosta. Hän antaa muutokseen työkaluja ja huomioi, mitkä tekijät usein haittaavat sitä. Kun asenne muuttuu myönteiseksi ja kasvuun tukeutuvaksi, syntyy tilaa innostukselle, ilolle ja rohkeudelle olla oma aito itsensä.

 

Tämä kirja on sinulle, joka kaipaat rohkaisua ja työkaluja:

 • omannäköiseen ja hyvältä tuntuvaan elämään aitona itsenäsi
 • itseesi tutustumiseen ja vastuullisuuteen omasta hyvinvoinnistasi
 • haasteisiin ja muutokseen millä tahansa elämäsi osa-alueella
 • unelmiasi ja omaa juttuasi rajoittavista ajatuksista, uskomuksista ja tottumuksista vapautumiseen
 • myönteisyyden ja kasvun asenteen vahvistamiseen

Lataa kirjan lukunäyte tästä.

 

Palautteita ja kokemuksia kirjasta

 • ”Kirja puhutteli suoruudellaan, lempeydellään ja selvärajaisuudellaan. Asennetta käsiteltiin mukavasti maalaisjärjellä, vahvasti tietoon tukeutuen. Teksti motivoi tutkimaan omaa elämää ja pohtimaan omaa asennetta, joka voi olla erilainen eri elämänalueilla. Kirja tarjoilee lukijalle niin rajoja kuin rakkautta omalla asennematkalla. Kirja soveltuisi myös oppikirjaksi selkeytensä ja johdonmukaisuutensa ansiosta.”  – Kati P.
 • ”Kirjaa on helppo ja miellyttävä lukea. Oli ihana saada buustia omaan ajatteluun ja tekemiseen. Kirja nostaa pintaan aivojen sopukoissa piileviä asenneasioita ja laittaa työstämään niitä. Toivon, että ihmiset tarttuvat teokseen löytääkseen kukin omat oivalluksensa.” –Tiia
 • ”Kirjaasi on kuunneltu puhki. Olen saanut uskoa omiin asennejuttuihini, kuten esimerkiksi lapsenomaisen innostukseni oikeutukseen. Kirjassa on muun lisäksi paljon tärkeää asiaa tunteista. Myös tyttäreni 10 v. haluaa kuunnella iltaisin kirjaasi, hän sanoo sen rauhoittavan.” – Minna H.
 • “Hei, Kiitos kirjastasi “Muuta asenteesi, muuta elämäsi”. Tämä ollut mulle äärimmäisen iso tuki ja inspiraation lähde koko kevään, kun kirjasi löysin!” – Jonna H.
 • “Voimakirja, jonka sivuille olen palannut jo useamman kerran ja tulen vielä palaamaan aina, kun negatiivisuuden aalto yrittää pyyhkäistä ylitseni.” – Annika A.

Eija Hinkkala on kokenut asennevalmentaja, kirjailija, intohimoyrittäjä ja sanoittaja. Hän on utelias ja innokas elämisen, ihmisenä olemisen, ihmismielen sekä ihmistenvälisyyden tarkkailija. Eijan missio on rohkaista kanssakulkijoita elämään omannäköistään ja hyvältä tuntuvaa elämää aitona omana itsenään. Yksin ja yhdessä. Eijalta on aiemmin ilmestynyt kirja Sinä olet enemmän.

Kustantaja: Bazar / Hidasta elämää -kirjaperhe

2 arviota tuotteelle Muuta asenteesi, muuta elämäsi

 1. Tuija-Maarit Rinne-Kallionpää (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen opas, helposti ymmärrettäviä neuvoja, hyvin perusteltuna, pitkästä aikaa jotain uutta ja toimivaa opastusta. Kiitos ❤️

 2. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan parasta uupumuksesta toipuvalle! Kuuntelin kirjan ensin äänikirjana ja ostin sen vielä kovakantisena ja luin uudestaan. Todella mielenkiintoista tietoa esim aivojen “uudelleen ohjelmoinnista”. Sai tuntemaan, että toivoa vielä on

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...