Lempeyden kirja

(2 tuotearviota)

Kirja myötätunnon voimasta! Lempeyden kirja pureutuu arkisiin kokemuksiin, jotka saavat meidät kuohahtamaan ja käyttäytymään toisin kuin haluaisimme. ​

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa. Jos sinulla ei vielä ole äänikirjapalvelua, saat BookBeatin käyttöösi 45 päiväksi maksutta.

Kuvaus

LEMPEYDEN KIRJA

Myötätunto itseä ja muita kohtaan tuo elämään keveyttä, lämpöä ja vahvuutta​.

Tämä kirja on Sinulle, joka…
…vaadit usein itseltäsi liikaa
…olet lempeä toisille, mutta ilkeä itsellesi
…haluaisit oppia ymmärtämään itseäsi ja muita ihmisiä paremmin
…etsit mielenrauhaa ja keinoja ottaa elämä vastaan sellaisena kuin se tulee.

Lempeyttä kehittämällä on helpompi kohdata lannistava sisäinen puhe ja ärsyttävät ihmiset, kirjoittaa somessa ja meileissä empaattisesti, asettaa omat rajat ja lisätä elämäniloa.​

Lempeyden kirja pureutuu arkisiin kokemuksiin, jotka saavat meidät kuohahtamaan ja käyttäytymään toisin kuin haluaisimme. ​

Kirja sisältää helppoja 5 minuutin, 50 sekunnin ja 5 sekunnin lempeysharjoituksia, jotka voi ottaa käyttöön missä ja milloin vaan. Kirjan opit perustuvat mindfulnessin periaatteisiin.

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Sannalta on aiemmin julkaistu kirjat Hyvän elämän reseptitUnelmakarttakirjaTsemppikirja ja Lasten oppeja äideille (toim.) Reija Könönen työskentelee mm. NLP-kouluttajana ja ratkaisukeskeisenä työnohjaajana. Lempeämmin -nimistä blogia Hidasta elämää -sivustolle hän on kirjoittanut vuodesta 2016 lähtien.

 

Palautteita kirjasta: 

“Kiitos aivan upeasta kirjasta. Kirja tuli kuin tilauksesta juuri tämän hetkiseen elämäntilanteeseen. Koen ihan mieletöntä apua suruni käsittelyyn. Kuuntelen tällä hetkellä Storytellista kirjaa jo toistamiseen. Ja hain myös paperiversion Suomalaisesta.Kiitos, kiitos, kiitos!”

“Paras kirja. Todennäköisesti elämäni paras kirja.”

“Kirjoittajien suuri sydämen viisaus välittyy lukijalle esimerkkien ja mukaansa tempaavien tehtävien välityksellä. Isosti ajattelemisen aihetta.”

2 arviota tuotteelle Lempeyden kirja

  1. Kirsimaria (varmistettu kirjoittaja)

    Todella kaunis, lempeä kirja. Erityisesti ulkoasu miellytti. Tekstissä jonkin verran itseäni häiritsi ‘kielenkäyttö’ joka ei mielestäni sovi tällaiseen teokseen.

  2. Anu Lampenius (varmistettu kirjoittaja)

    Ihana ja aito! Erityisesti pidin siitä että sain lukea omakohtaista tarinaa. 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...