Ale!

Unelmakarttakirja

11,92  (sis. alv)

Oman voiman tehtäväkirja unelmia herättelemään.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNELMAKIRJA Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

UNELMAKARTTAKIRJA – Sydän löytää tien

HUOM. Kovan kysynnän vuoksi varaudu normaalia pidempään toimitusaikaan. 

Oman voiman tehtäväkirja herättelee uskallusta omien unelmien äärelle, poistaa esteitä unelmien toteuttamisen tieltä sekä lisää luovuutta ja mielikuvitusta.

Tehtäväkirja kutkuttelee hyviä tunteita tässä hetkessä ja auttaa sallimaan sen, että elämällä on omat tapansa tuoda unelmat todeksi. Tehtäväkirjan avulla jokainen voi luoda oman voimakirjan, joka vahvistaa nyt ja tulevaisuudessa. Kirja koostuu lyhyistä teksteistä sekä tyhjistä sivuista, joihin voi itse kirjoitella, leikkailla, liimailla, maalailla ja piirtää ohjeistuksen mukaan. Unelmakarttakirja tunnetaan suosittuna verkkokurssina, jonka avulla jo yli 3 500 ihmistä on luonut oman voimakirjansa. Se on Hidasta elämää -kirjaperheen kaikkien aikojen myydyin yli 22 000 kirjan myynnillä.

Tämä kirja on Sinulle, joka kaipaat uskoa itseesi, omiin mahdollisuuksiisi ja kipinää unelmiesi toteuttamiseen.

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Hänen muita teoksiaan ovat  Hyvän elämän reseptit ,joka oli vuoden 2016 myydyimpiä hyvinvointikirjoja Suomessa, Minun unelmakarttakirjani, Lasten oppeja äideille (toim.), Tsemppikirja ja Hyvän mielen villasukat.

#unelmakarttakirja

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa videolta:

Palautteita kirjasta:

Unelmakarttakirja! ❤️ Rauhallista musiikkia, kynttilä, puhelin kiinni. Näin luki ohjeistuksessa! Mihin tunteisiin se minut veikään hetkessä! Oma voimakirja, aikuisten tehtäväkirja, joka todellakin herättelee omien unelmien äärelle ❤️

Lisätiedot

Paino 0.517 kg
Mitat 22.6 × 17.6 × 1.8 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...