Minun unelmakarttakirjani

17,90  (sis. alv)

Sanna Wikströmin kirjoittama Minun unelmakarttakirjani on 6-12 -vuotiaiden lasten oma voimakirja!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): minununelmakarttakirjani Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Minun unelmakarttakirjani

Minun unelmakarttakirjani, lasten oma unelmakarttakirja, vie lapsen hänen omien erityisyyksien äärelle. Kirjassa on pieniä tarinoita ja hauskoja harjoituksia lapselle. Alle kouluikäinen voi lukea ja tehdä harjoituksia yhdessä aikuisen kanssa. Kouluikäinen saattaa tykätä pohtia asioita itsekseen tai kaverin kanssa.

Unski

Kirjan Unski-hahmo johdattaa lapsen vahvistamaan itsetuntoa ja uskoa itseen. Omasta ainutlaatuisuudesta kumpuaa elämänpolku, jossa unelmien löytäminen ja toteuttaminen on mahdollista. Kirja on suunnattu noin 6-12-vuotiaille.

Kirjan teemoja: lapsen itsetunto ja itsetunnon vahvistaminen, tunteet ja tunnetaidot, luovuus, läsnäolo ja tietoisuustaidot, unelmat.

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Sannan aikuisten Unelmakarttakirja on Hidasta elämää -kirjaperheen myydyin kirja yli 20 000 kpl:n myynnillä. Sannan muita teoksia ovat Tsemppikirja, Lasten oppeja äideille (toim.) ja Hyvän elämän reseptit.

#minununelmakarttakirjani

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Lue lisää kirjasta täältä.

Palautteita kirjasta:

”Unelmakarttakirja on ihana ja lapsikin on ollut aivan innoissaan. Ihana nähdä se viisaus, joka asuu jo lapsessani. Vastaukset on vaan niin hyviä välillä.” -Tiina-Emilia

”Meillä luettiin kirjaa iltasaduksi, ja lapsi ehti lukea sitä jo puoleenväliin asti itsekseen, ja hän oli aivan innoissaan siitä. Miten hienon kirjan olet kirjoittanut.” -lukijan äiti

Lisätiedot

Paino 0.468 kg
Mitat 22.6 × 17.6 × 1.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image