Ale!

Minun unelmakarttakirjani

(1 tuotearvio)

Alkuperäinen hinta oli: 22,90 €.Nykyinen hinta on: 18,32 €. (sis. alv)

Sanna Wikströmin kirjoittama Minun unelmakarttakirjani on 6-12 -vuotiaiden lasten oma voimakirja!

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): minununelmakarttakirjani Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Minun unelmakarttakirjani

Minun unelmakarttakirjani, lasten oma unelmakarttakirja, vie lapsen hänen omien erityisyyksien äärelle. Kirjassa on pieniä tarinoita ja hauskoja harjoituksia lapselle. Alle kouluikäinen voi lukea ja tehdä harjoituksia yhdessä aikuisen kanssa. Kouluikäinen saattaa tykätä pohtia asioita itsekseen tai kaverin kanssa.

Unski

Kirjan Unski-hahmo johdattaa lapsen vahvistamaan itsetuntoa ja uskoa itseen. Omasta ainutlaatuisuudesta kumpuaa elämänpolku, jossa unelmien löytäminen ja toteuttaminen on mahdollista. Kirja on suunnattu noin 6-12-vuotiaille.

Kirjan teemoja: lapsen itsetunto ja itsetunnon vahvistaminen, tunteet ja tunnetaidot, luovuus, läsnäolo ja tietoisuustaidot, unelmat.

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Sannan aikuisten Unelmakarttakirja on Hidasta elämää -kirjaperheen myydyin kirja yli 20 000 kpl:n myynnillä. Sannan muita teoksia ovat Tsemppikirja, Lasten oppeja äideille (toim.) ja Hyvän elämän reseptit.

#minununelmakarttakirjani

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Lue lisää kirjasta täältä.

Palautteita kirjasta:

“Unelmakarttakirja on ihana ja lapsikin on ollut aivan innoissaan. Ihana nähdä se viisaus, joka asuu jo lapsessani. Vastaukset on vaan niin hyviä välillä.” -Tiina-Emilia

“Meillä luettiin kirjaa iltasaduksi, ja lapsi ehti lukea sitä jo puoleenväliin asti itsekseen, ja hän oli aivan innoissaan siitä. Miten hienon kirjan olet kirjoittanut.” -lukijan äiti

“Pakko laittaa tällainen KIITOS/’asiakaspalaute’. Poikani, 8, on paljon kipuillut itsetunnon, hyväksynnän ja riittävyyden kanssa jo pitkään. Pari viikkoa sitten illalla, tilanne oli aivan eskaloitunut. Itku-potku-tärinä-paniikki -huutoa ja ahdistusta siitä, että hänen täytyy aloittaa sama harrastus kuin serkun (vaikka ei haluaisi), jotta osaisi samat asiat eikä olisi huonompi. Siinä sitten illan mittaan yritettiin jutella ja selvittää sitä, että kaikki ollaan erilaisia ja yhtä hyviä. Kaikilla omat osaamiset ja harrastukset, jne. Mutta ei vaan mene perille, ja pojan ahdistus pahenee. Itselläkin alkoi ahdistaa ja tulla suru ja viha siitä, että hän ei näe omaa hienouttaan. Siinäpä kaiken keskellä mieleeni tuli Minun Unelmakarttakirjani. Olimme hiukan tehneet sitä, mutta se oli ollut unohduksissa. Sanoin pojalle: ”Ehkä sun pitäis lukea vähän tätä.” Poika otti kirjan käteen, aukaisi sisällysluettelon ja ALLE MINUUTTI (!!!) ja kaveri hiljentyi sadasta zeniin! Sanoi täysin rauhallisena, että ”äiti nyt mä tajuan”.  Meikäläinen ihmeissään, mietin, että huh, huh, nyt on toimiva kirja! Nyt poika on kuljettanut kirjaa yökyläreissuihin, ja hänen tämän hetken unelma on, että maataan yhdessä sohvalla viltin alla ja luetaan Minun Unelmakarttakirjaa yhdessä. Että näin! Piti vaan laittaa viestiä, että KIITOS siitä, miten hyvän kirjan olet kirjoittanut! Toki tilanteita tulee vielä (paljon vähemmän kylläkin), mutta nyt on enemmän työkaluja. Ja mikä parasta, poika on saanut oivalluksia ja hyvää oloa siitä, kuka on. ️ Olen hyvin kiitollinen siitä, että tuo kirja on olemassa! ️ Kiitos, kiitos, kiitos!” – 8-vuotiaan pojan äiti

“Seitsemän-vuotias tyttäreni luki ääneen koko Minun unelma karttakirjani-kirjansa, ja nauhoitti sen!” – lukijan äiti

Lisätiedot

Paino 0,468 kg (kilogramma)
Mitat 22,6 × 17,6 × 1,5 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Minun unelmakarttakirjani

  1. Mira Sassi/Eloa Herkkyydellä (varmistettu kirjoittaja)

    Ihana kirja! Vuosien varrella ostettu neljälle lapselle joulupakettiin. Askartelun iloa oivallusten kera. Vähän isommat koululaiset puuhastelivat itsenäisesti kirjan parissa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...