Hyvän mielen villasukat

(3 tuotearviota)

27,90  (sis. alv)

Kietoudu hyviin ajatuksiin neulomalla. Kirjasta saat inspiraatiota hyvän mielen neulomiseen, värien valintaan ja hyvien tunteiden ja ajatusten välittämiseen.

Varastossa

Kuvaus

Hyvän mielen villasukat

Kirja, joka saa mielen pysähtymään ja puikot heilumaan!

Nyt sukkiin neulotaan mukaan lempeyttä, unelmia, rohkeutta, rakkautta, iloa, tsemppiä ja paljon hyviä ajatuksia. Kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle, jalkaansa voi vetää esimerkiksi Huolettomuus-villasukat. Kirjasta saa inspiraatiota hyvän mielen neulomiseen, värien valintaan ja hyvien tunteiden ja ajatusten välittämiseen.

Kirja sisältää 12 ihanaa sukkamallia. Jokaisesta mallista löydät ihanan inspiraatiotekstin ja ohjeet, miten valitset värit ja sanat juuri saajalleen sopivaksi. Kirja sisältää myös viestejä, joita voit liittää mukaan sukkien saajalle.

Maailmassa, joka on täynnä tavaraa, itseneulotut hyvän mielen sukat on parasta, mitä toiselle voi antaa. Jokainen silmukka on ladattu kaikella sillä hyvällä, mitä itselle tai toiselle haluat välittää.

Huom! Kirja sopii hyvin myös aloittelijoille! Ei tarvitse osata. Tarvitsee vain istua alas ja tehdä parhaansa <3 Se riittää <3

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Sannalta on aiemmin julkaistu kirjat Hyvän elämän reseptit, Unelmakarttakirja, Tsemppikirja ja Lasten oppeja äideille (toim.).  Mia Sumell on suositun SullaVikat-blogin perustaja, intohimoinen neuloja ja suunittelija. 

#hyvänmielenvillasukat

Kustantaja: Otava/ Hidasta elämää -kirjaperhe

Palautteita kirjasta:

“Kiitos molemmille itkettävän ihanasta Hyvän mielen villasukat kirjasta. Kirja oli täydellinen kaikin puolin. Tippa linssis luin ja katselin kauniita villasukkia miettien mistä aloittais… Varmaankin kiitollisuussukista.”

“Kirja puhuu puolestaan. Se on vain niin ihana.”

“Ihanin ja koskettavin sukkakirja ikinä!”

“On kyllä todella hyvän mielen kirja. Aivan ihana!”

3 arviota tuotteelle Hyvän mielen villasukat

  1. Tintti (varmistettu kirjoittaja)

    Ihanaa antaa tämä kirja ihmiselle lahjaksi, joka rakastaa villasukkien tekoa! Ja varsinkin kun hän niitä ajatuksilla toisille tykkää kutoa!

  2. Minna-Kaisa (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihania hyvänmielen sukkaohjeita! Selkeitä ohjeita kutoa!

  3. Armi Ronimus-Nieminen

    Hienoja sukkia olen ahkera neuloja, kiva saada erilaisia ohjeita.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...