Onni asuu jo sinussa

(1 tuotearvio)

Kirja, joka auttaa sinua löytämään ainutlaatuisen tapasi olla onnellinen.

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa. Jos sinulla ei vielä ole äänikirjapalvelua, saat BookBeatin käyttöösi 45 päiväksi maksutta.

Tuotetunnus (SKU): onniasuujosinussa Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

9 tapaa olla onnellinen

Mitä jos onni asuukin jo sinussa? ❤️ Entä jos kaikkien pelkojen ja uskomusten takana sinä olet – juuri tälläkin hetkellä – hyvä ja täydellinen? Avaa ovi onnellisuuteesi. Elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen.

Kirja auttaa sinua löytämään oman persoonallisuustyyppisi ja ainutlaatuisen tapasi olla onnellinen. Ihmiset voidaan jakaa yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin enneagrammin avulla. Jokaisella tyypillä on oma tapansa ajatella, tuntea ja toimia. Tutustumalla omaan persoonallisuustyyppiisi, opit päästämään irti onnellisuuttasi rajoittavista uskomuksista.

FM Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja, joka kirjoittaa myös Auliisti onnellinen -blogia Hidasta elämää -sivustolle ja laatii mielenjumppaharjoitteita verkossa olevalle Ilon ja onnellisuuden kuntosalille. Hän uskoo, että elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen.

#onniasuusinussajo

Kustantaja: Otava/ Hidasta elämää -kirjaperhe

 

Palautteita kirjasta:

“Tunnistin itseni, toimintatapani ja tyyppini heti ja jälkikäteen on ollut tyyni ja onnellinen olo. Aulin jakamalla tiedolla on pitkäkantoisia vaikutuksia onnellisuuteen. Todella lämmin suositus tälle kirjalle.” -Lukija

“Kiitos kun olet kirjoittanut noin hyvän kirjan. Selkeä ja helppo ymmärtää, vaikka ei varmaan helppo kirjoittaa ja jäsennellä paperille. Olet onnistunut.” -Lukija

“Aulilla on sana hallussa ja pidän eritoten hänen tavasta käyttää vertauskuvia. Kiitos! Suosittelen, jos haluat ymmärtää syvemmin itseäsi ja muita ja vapautua omista muureistasi.” -Lukija

“18-vuotias poika oli löytänyt tyttöystävänsä kanssa äitinsä pöydältä tämän kirjan. He olivat ottaneet sen mukaan bileisiin, jossa olivat isolla porukalla lukeneet eri persoonallisuustyyppejä ja miettineet, mikä tyyppi kukakin on! – Aikamoiset bileet!”

1 arvio tuotteelle Onni asuu jo sinussa

  1. Helena Halonen (varmistettu kirjoittaja)

    Onni asuu jo sinussa.
    Tähän kirjaan piti keskittyä ja sen jälkeen hyväksyä itsessä olevat kaikki hyvä, vaikka ei aina ole tuntunut siltä. Suosittelen lämpimästi tämän kirjan lukemista kaikille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...