Ymmärrä tunteitasi -kortit (10 pakkaa)

240,00  (sis. alv)

Tukkupakkaus sisältää 10 korttipakkaa kätevässä pahviboksissa, jota voi käyttää myös korttien esillepanoon myymälässä tms.

Terapeuttiset tunnetaitokortit auttavat tutustumaan tunteisiin – tuttuihin, toistuviin, vieraileviin ja myös niihin itselle tuntemattomimpiin. Pakka sisältää 45 tunnetta kuvailuineen ja avaavine kysymyksineen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ymmarrakortit10 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ymmärrä tunteitasi – Terapeuttiset tunnetaitokortit

Miten tunnistan tunteeni? Miten syventää yhteyttä tunteisiin? Miten tunnetaitoja voi harjoitella?

Ymmärrä tunteitasi -kortit auttavat tutustumaan ja syventämään yhteyttä tunteisiin – tuttuihin, toistuviin, vieraileviin ja myös niihin itselle tuntemattomimpiin. Korttipakka sisältää 45 tunnetta kuvailuineen ja avaavine kysymyksineen. Korttien avulla voi oppia tutkimaan uteliaasti ihmisen kiehtovia ja joskus rankastikin ravisuttelevia tunteita myötätuntoisin silmin. Tunnetaitokortit sopivat niin aikuisille kuin tunnetaidoista kiinnostuneille nuorille.

Ymmärrä tunteitasi -kortit toimii hyvin yhdessä Ymmärrä itseäsi -korttien kanssa.

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

…haluat olla syvemmin yhteydessä tunteisiisi
…haluat oppia terveitä tunnetaitoja
…haluat lisätä itseymmärrystä ja myötätuntoa niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

Ymmärrä tunteitasi -kortit on suunniteltu hyvinvoinnin tukemiseen. Ne ei korvaa terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa.

 

Näin käytät kortteja

Voit levittää tunnetaitokortit ja valita tunteen nimen mukaan kortin tarkasteltavaksi. Voit esimerkiksi poimia tunteita, jotka ovat ennalta tuttuja, sinun on vaikea kohdata tai välttelet niitä tai sellaisia, joita sinun on vaikea sallia itsellesi.

Voit myös sekoittaa kortipakan ja valita silmät suljettuina sattuman varaisen kortin tutkailtavaksi. Voit tutkia tunteita seuraavin apukysymysten: Onko tunne sinulle ennalta tuttu? Millaisesta tilanteesta tuttu? Millaisia ajatuksia tunne sinussa herättää? Miltä tunne tuntuu kehossasi?

Kortit sopivat myös terapeuttiseen käyttöön asiakkaiden kanssa. Lue lisää korttien käyttötavoista täältä.

 

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijä:

Eevi Vuoristo (ent. Minkkinen) on menestyskirjailija, Hidasta elämää -bloggari ja rakastettu itsetuntemusohjaaja. Eevin muut julkaisut: Ole itsellesi armollinen -kirja , Ole itsellesi armollinen -kortit , Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi -kirja , Ymmärrä itseäsi -kortit sekä Marika Rosenborgin kanssa yhteistyössä syntyneet Parisuhteen keskustelu -kortit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ymmärrä tunteitasi -kortit (10 pakkaa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...