Valot & varjot minussa -kortit (10 pakkaa)

260,00  (sis. alv)

Edullinen tukkupakkaus, jossa 10 korttipakkaa pahviboksissa, joka toimii tarvittaessa pöytädisplayna.

Hyväksy itsesi kokonaisena ❤️

Jokaisessa meissä on sekä valoa että varjoja.
Tutustu eri puoliisi piirrekorttien avulla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): valotjavarjotminussa-10 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valot & varjot minussa -kortit

Miksi joku ärsyttää tai ihastuttaa – ja mitä se kertoo sinusta? Mitä kiellät itseltäsi mutta sallit muille? Tai toisinpäin?

 

Tutustu itseesi syvemmin ❤️

Jokaisessa meissä on sekä valoa että varjoja. Tutustu eri puoliisi piirrekorttien avulla.

Pakka sisältää 40 kaksipuolista piirrekorttia ja 10 erilaista peliä, joiden avulla voit lisätä itsetuntemustasi.

Tutkimalla eri piirteitäsi ja niiden vastakohtia opit näkemään itsessäsi ja muissa uusia puolia: Miksi joku ärsyttää tai ihastuttaa – ja mitä se kertoo sinusta? Mitä kiellät itseltäsi mutta sallit muille? Tai toisinpäin?

Valot ja varjot minussa -kortit on tarkoitettu itsetuntemuksesi lisäämiseen. Voit tarkastella omia piirteitäsi ja niiden vastakohtia sekä merkityksiä, joita sinä niille annat. Voit korttien avulla tulla tietoiseksi, miksi jotkut ihmiset kenties aiheuttavat sinussa epämukavia tunteita ja miksi tunnet vetoa toisiin.

Meidän jokaisen minuus koostuu lukuisista erilaisista piirteistä. Piirteet ovat osa persoonallisuuttamme, ja siihen vaikuttavat muun muassa kasvatuksemme ja ympäristö, jossa elämme.

Jokaisella piirteellä on myös vastakohtansa, polariteettinsa. Ei ole hidasta ilman nopeaa, ei iloista ilman vakavaa.

Mikään piirre ei ole absoluuttisesti hyvä tai paha, sillä me itse annamme niille merkityksen. Merkityksiin vaikuttaa kasvatuksemme ja esimerkiksi kulttuuri, jossa elämme:  tietyt piirteet koetaan hyveiksi ja niiden vastakohtia ei näin ollen aina sallita. Mutta jokaisella piirteellämme on joissain tilanteissa hyötyjä ja haittoja. Kun tunnistamme ja hyväksymme piirteemme ja niiden vastakohdat, meillä on enemmän valintoja elämässä ja näin elämämme voi olla antoisampaa, ei kaventunutta.

 

Nämä kortit ovat sinulle, joka… 

…koet olevasi jotenkin vääränlainen ja haluat piilottaa piirteitä, joita pidät heikkouksina tai “huonoina puolina”

…haluat hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet ja tutustua itseesi syvemmin: myös niihin puoliin, joita et aiemmin ole tullut ajatelleeksi

…haluat ymmärtää, miten kasvatus ja ympäristö ovat vaikuttaneet niihin piirteisiin, jotka koet itsessäsi ”hyvinä” tai ”huonoina”

…haluat pohtia omien tai toisen ”huonojen puolien” positiivisia merkityksiä siten, että se lisää ymmärrystä ja hyväksyntää eikä tuomitsemista

…haluat ymmärtää tuomitsevaa sisäistä puhettasi ja/tai yllättäviä tunnereaktioita joitain ihmisiä kohtaan

…haluat syventää ymmärrystä ja hyväksymistä parisuhteessasi – haluat ymmärtää niitäkin puolia itsessäsi, joita sinun on vaikea paljastaa itsellesi ja muille, mutta ne tuovat sisäistä taakkaa

…huomaat, että sinun on vaikea sietää tietyntyyppisiä ihmisiä,  esim töissä tai harrastuksissa

…havaitset ärsyyntyväsi jonkin perheenjäsenen tai ystävän luonteenpiirteestä, jota sinun on vaikea hyväksyä

…haluat oppia näkemään omien vanhempien vaikutuksen asenteisiisi ja merkityksiin, joita annat eri piirteille.

…haluat oppia näkemään syitä konfliktin tai riidan syntymiselle ja oppia löytämään rakentavia siltoja riidan osapuolten välille.

…haluat oppia näkemään elämäsi roolien piirteitä, jotka ehkä ovat käyneet sinulle taakaksi.

…haluat oppia lisää tiimisi tai harrastusporukan jäsenistä ja kehittää parempaa yhteistyötä heidän kanssaan.

 

Korttien käyttöohjeet:

Korttipakassa on 40 polariteettikorttia. Jokaisessa kortissa on yhdellä puolella lista samankaltaisista piirteistä. Toisella puolella on piirteiden vastakohdat eli polariteetit.

Yhdessä kortissa on listattu ylhäältä alas: negatiivinen, neutraali ja positiivinen piirre, jotka muodostavat piirrejatkumon. Kortin toisella puolella on piirteiden vastakohdat. Huom! Omat merkityksesi voivat olla erilaiset korttien merkityksistä.

Jatkumon tavoitteena on aktivoida sinua tiedostamaan sinun merkityksesi eri piirteille. Toiselle laiskuus voi olla negatiivinen piirre, jollekin neutraali ja jollekin toisella taas positiivinen. Yhdelle se merkitsee saamattomuutta, toiselle palautumista. Jokaisen piirrekortin toisella puolella on niiden polariteetti eli vastakohta.

Korttipakassa on myös 10 peliä, jotka ohjaavat korttien käyttöön eri teemojen kautta. Halutessasi voit myös nostaa satunnaisia kortteja ja pohtia piirteiden aiheuttamia tunteita. Mitä tunteita eri piirteet sinussa herättävät?

 

Ammattilainen voi käyttää kortteja asiakkaan kanssa tutkien asiakkaan suhdetta eri piirteisiin ja niiden vastakohtiin.

 

Lue lisää polariteettien periaatteesta ja taustoista:
hidastaelamaa.fi/valotjavarjotminussa

 

Korteilla on FSC® –merkki

 

Korttien tekijä:

Julle Takanen on hahmoterapeutti ja kouluttaja, joka kirjoittaa Hidasta elämää -sivustolla Tietoisia kohtaamisia -blogia. ”Meissä jokaisessa on lukuisia piirteitä, osa tiedossa ja osa piilossa. Tullaksemme kokonaisemmaksi meidän on hyvä tutustua piirteisiimme ja niiden vastakohtiin. Kun tunnistamme ja hyväksymme nuo piirteet itsessämme, on meillä enemmän valintoja elämässämme. Ollakseen ahkera, on hyvä tunnistaa ja hyväksyä laiskuus itsessään. Näin voi palautua, jotta jaksaa taas.”

Jullen ajatuksia:
IG: @jullet
julletakanen.com

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valot & varjot minussa -kortit (10 pakkaa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...