Rakkauden etsijän keskustelukortit (16 pakkaa)

340,00  (sis. alv)

Edullisempi tukkupakkaus sisältää 16 kpl samaa korttipakkaa kätevässä pahviboksissa, joka toimii myös pöytädisplayna.

 

Löydä yhteys uuden tuttavuuden, oman kumppanisi, ystävän tai itsesi kanssa.

Nosta kortti ja anna keskustelun avautua. Rakkauden etsijän keskustelukorteissa on 60 ajatuksia herättävää tekstiä ja yli 120 kysymystä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KP24REKK16MP Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Rakkauden etsijän keskustelukortit

Löydä yhteys uuden tuttavuuden, oman kumppanisi, ystävän tai itsesi kanssa.

Nosta kortti ja anna keskustelun avautua. Rakkauden etsijän keskustelukorteissa on 60 ajatuksia herättävää tekstiä ja yli 120 kysymystä.

Kortit sopivat kaikenlaisille rakkauden etsijöille: esim. keskustelun avaamiseen, tutustumiseen ja myös yksin käytettäviksi itsetuntemuksen syventämiseen. Kortit paljastavat, miten suhtaudumme itseemme, toisiimme ja elämään. Ne voivat avata uusia näkökulmia, lisätä ymmärrystä ja tuoda keskustelijat lähemmäksi toisiaan.

Voit käyttää kortteja esimerkiksi kiinnostavan uuden ihmisen kanssa, oman tutun kumppanin kanssa, ystävien kesken tai itseksesi.

Sinkuille puolison etsimiseen, treffiviihdykkeeksi. Kortit antavat luvan jutella syvempiäkin asioita vaikka jo ekoilla treffeillä – jos ei uskalla tai osaa itse kysyä, kortit kysyvät puolestasi!

Rakkauden etsijän keskustelukortit luovat keskustelijoiden välille läheisyyttä, kun kysymykset johdattelevat kertomaan omista kokemuksista ja jakamaan ajatuksia ja tunteita itselle tärkeistä asioista. Korttien avulla opit itsestäsi ja keskustelukumppanista asioita, jotka ovat tärkeitä myös parisuhteessa.

Voit nostaa kortit esiin milloin vain, kun haluat saada aikaan merkityksellisiä ja syvempiä keskusteluja toisten ihmisten kanssa. Muista siis pitää kortit aina mukanasi!

Pienet keskustelukorttipakat mahtuvat hyvin taskuun tai laukkuun, joten voit pitää niitä aina mukana ja avata innostavia, syvällisiä ja hauskojakin keskusteluita uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa.Korttipakassa on yhteensä 60 korttia.

 

Korttien käyttöohjeet:

Peliohje:

Sekoita pakka, nosta kortti ja avaa keskustelu – sekä sydämesi. Esittäkää kysymykset vuorollaan toisillenne ja kuunnelkaa toistenne vastaukset rauhassa keskeyttämättä. Kun olette käyneet kaikkien pelaajien vastaukset läpi, nostakaa uusi kortti.

Kortteja voi käyttää myös yksin ja reflektoida omia ajatuksia. Voit nostaa niin monta korttia kerralla kuin haluat.

Vastausohje:

Aina ei ole helppo löytää sanoja tai vastausta, mutta muista, että kortit ovat mahdollisuus avautua toista ihmistä tai itseäsi kohti. Joskus oma kokemus alkaa hahmottua vasta, kun siitä kertoo toiselle. Vältä ”en tiedä”, ”en osaa vastata” tai muita ohittavia ilmauksia. Riittää, että yrität sanoittaa omaa näkemystäsi.

 

Korttien tekstien ja kysymysten laatija: Hidasta elämää -sivuston tuottaja ja kirjoittaja Maaria Tommila.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström

#rakkaudenetsijänkortit

 

Korttipakan koko: 9,3 cm x 6,5 cm (2cm paksu)

Korttipakka sisältää 60 korttia.

Korteilla on FSC® –merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakkauden etsijän keskustelukortit (16 pakkaa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...