Seksuaalisen nautinnon kortit (10 pakkaa)

220,00  (sis. alv)

Edullinen tukkupakkaus, jossa 10 korttipakkaa pahviboksissa, joka toimii tarvittaessa pöytädisplayna.

Seksuaalisen nautinnon kortit auttavat sinua lähemmäksi itseäsi ja nauttimaan kehostasi. Voit käyttää kortteja yksin tai luotettavan kumppanin kanssa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SNK-10 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Seksuaalisen nautinnon kortit

 

Seksuaalisen nautinnon kortit auttavat sinua lähemmäksi itseäsi ja nauttimaan kehostasi. Korttien tarkoitus on antaa pieni hetki sinulle oman seksuaalisuutesi, kehosi ja nautintosi kanssa. Voit käyttää kortteja yksin tai luotettavan kumppanin kanssa.

Seksuaalisen nautinnon kortit -pakka sisältää 44 seksuaalisuuden ja nautinnon harjoitusta. Kortit ovat jaettu neljään osa-alueeseen: intiimi kosketus, avaavat kysymykset, rentoutukset ja pohdittavaa.

Kortit sopivat käytettäväksi myös erilaisten seksivälineiden ja voiteiden kanssa. Lisämaustetta korttien harjoituksiin joko itsenäisesti tai kumppanin kanssa löydät tästä 💜😉

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

…haluat nauttia kehostasi

…haluat päästä lähemmäksi itseäsi

…haluat tutustua syvemmin seksuaalisuuteesi

 

Korttien käyttöohjeet:

Voit valita kortin intuitiivisesti tai osa-alueiden mukaan. Tee pariharjoitukset ainoastaan sellaisen ihmisen kanssa, johon luotat. Luo ensin pohja turvalle, luottamukselle ja yhteydelle. Vasta sen jälkeen keho antaa luvan rentoutua ja kokea, mitä on tarpeellista kokea. Osa harjoituksista voi olla kipeitäkin, niinpä anna harjoituksille aikaa, jotta ne pääsevät eheyttämään omaa suhdettasi kehoosi ja omaan seksuaalisuuteesi. 

Lue lisää korttien käytöstä: hidastaelamaa.fi/snk

 

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijä:

Teemu Syrjälä on mentori, joka työskentelee vahvasti kehollisuuden kautta kohottaakseen ihmisten elinvoimaisuutta luonnollisella tavalla. Teemu on Hidasta elämää -bloggari. Teemulta on ilmestynyt kirjat Elinvoimaisen miehen kirja sekä Miehen vuoro tuntea.

 

Palautteita:

“Nämä kortit olivat iloinen yllätys. Ensimmäiset laadukkaat kotimaiset kortit, mihin ollaan mieheni kanssa törmätty. Harjoitukset olivat hauskoja ja monipuolisia. Myös riittävän rohkeita tehtäviä oli mukana, mikä toi mukavaa vipinää makuuhuoneeseen.”

“Aikamoista vipinää on ollut treffirintamalla ja näillä korteilla on päästy uusien kumppaniehdokkaiden kanssa kivasti juttelemaan ja kokeilemaan intiimejä juttuja. Kiitos korttien tekijälle huolellisesta työstä. Nämä kortit ovat laadullisesti ihan omassa luokassaan. Olen testannut monia, mutta suurin osa on osoittautunut huonosti käännetyiksi halpisversioiksi.”

“Laadukkaat kortit, joissa todella monipuolisia tehtäviä ja harjoituksia. Olemme käyttäneet näitä viikottain ja tuntuu, että jokaisella kerralla löytyy jotain ihan uutta piristämään parsuhteen arkea.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seksuaalisen nautinnon kortit (10 pakkaa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...