Sisäiset muutokset tapahtuvat hiljaisuudessa

Vuoden alussa moni summasi mennyttä ja asetti uusia tavoitteita.

Keskitymme helposti fyysisiin ja ulkoisiin asioihin. Tämä on siinä mielessä luontevaa, että ainakin teoriassa tunnemme kehomme verrattain hyvin, ja konkreettisiin ulkoisiin asioihin, kuten asuntoon, työpaikkaan ja harrastuksiin on äkkiseltään helpompi vaikuttaa kuin omaan sisäiseen maailmaansa.

Ulkoiset muutokset ovat tosin väliaikaisia, jos emme muutu myös sisäisesti. Sisäinen muutos taas saattaa muuttaa ulkoisiakin asioita, lähes huomaamatta.

~ ~ ~ ~

Tänä vuonna voisi olla hyvä hetki kääntyä sisäänpäin ja tutustua aidosti omaan itseensä: korkeimpaan, kauneimpaan ja puhtaimpaan versioon sinusta. Vuosi 2018 nimittäin kantaa numerologisesti 11-energiaa (2+0+1+8=11). Numerot symboloivat energian laatua. 11 on mestarin luku, se värähtelee yhteyttä yksittäisen ihmisen ja Universumin välillä.

(Kyse ei ole ennustuksesta, vaan energian laadusta. Siitä, millaisten vaikeuksien ja siunausten kanssa kollektiivisesti tänä vuonna työskentelemme. Jokainen kokee tämän luonnollisesti omalla tavallaan.)

”The unlikely path is the only path.” Näin opettajani Shiv Charan Singh summasi tulevan vuoden oppeja. Epätodennäköinen polku on ainoa polku.

Kiihkeässä maailmanmenossa, arjen hälinän keskellä, olisi tänä vuonna erityisen viisasta löytää rauhallisia hetkiä, viettää aikaa luonnossa, ottaa vastaan värähtelevän hiljaisuuden hienovaraisia viestejä, luottaa intuitioon ja näkemäänsä, löytää pyhyyttä keskeltä arkea.

Ottamalla kiireestä pieniä taukoja, pysähtymällä havaitsemaan yhteisen linkkimme Ikuisuuteen, pääsemme kohti myötätuntoa, jonka kautta elpyminen, voimistuminen ja paraneminen tapahtuvat.

Meidän sisältämme löytyy koko kosmos, ja tietoisuus voi olla tietoinen itsestään vain yksittäisen ihmisen tietoisuuden kautta. Tätä 11 symboloi: yksittäisen sielun suhdetta Ikuisuuteen. Kumarra oman sydämesi viisaudelle, rohkeasti ja nöyrästi, ja löydät vapauden.

Luottamus siihen, että Universumi kaikessa viisaudessaan osaa hoitaa kaiken parhaalla mahdollisella tavalla, on tulevana vuonna tärkeää. 2017 oli rohkeuden ja äärimmäisyyksien teemavuosi. Jotakin vanhaa on saapunut tai saapuu päätökseensä näillä hetkillä. Jotta jotakin uutta voi alkaa.

2018 voi olla seikkailun ja mysteerien avautumisen vuosi. Se tarjoaa hyvin todennäköisesti uudenlaisia mahdollisuuksia, mutta niihin tarttuminen vaatii aina rohkeutta. Luottamus ja rohkeus ovat avainsanoja.

~ ~ ~ ~

Sisäiset muutokset tapahtuvat hiljaisuudessa, pyhyydessä. Ne alkavat ajatuksen siemenen kylvämisellä. Hentoa itua ruokitaan ja laajennetaan loputtomalla luottamuksella ja halulla tutustua omaan itseen.

Itsensä kohtaaminen tapahtuu sisäisesti, eikä vastauksia voi antaa kukaan toinen. Sinulla itselläsi on valta havaita, mikä tarkoituksesi on, millaisia lahjoja sinulla on ja mikä sinua estää toteuttamasta todellista voimaasi, suuruuttasi, jonka edessä Luoja tuntisi ylpeyttä.

Kun käännyt sisäänpäin, kuljet kohti itseäsi. Se on parasta mitä voit itsellesi tehdä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image