Shakti Pad -bloggari: ”Jos suinkin mahdollista, nukun päiväunet”

Shakti Pad -bloggari Noora Lintukangas vastaa Hidasta elämää -sivuston perinteisiin kysmyksiin.

Kuka olet, mistä tulet ja mihin olet menossa?

”Olen Noora, kahden pienen tytön äiti, jogini, yrittäjä ja joogaopettaja. Olen naimisissa supermiehen kanssa, ja asumme Loviisassa parisataavuotiaassa hirsitalossa, jossa on hyvä hengittää. Tulen sieltä sun täältä ja olen matkalla kohti valoa.

Sain ensi kosketuksen kundaliinijoogaan 2006 aavikolla Egyptissä: brittiläinen opettaja veti täydenkuun aikaan myöhäisillan joogatunteja tähtitaivaan alla. Tunnin jälkeen syötiin ja nukuttiin beduiinimatoilla, aamuviideltä herättiin joogaamaan.

Olin mukana vain kerran, mutta kokemus oli erityinen ja jätti minuun pysyvän jäljen; jonkinlaisen kaipauksen kohti jotakin määrittelemätöntä.

Maisemat ja joogalajit vaihtuivat moneen kertaan ennen kuin päädyin kundaliinijoogan opettajakurssille. Jotakin loksahti kohdalleen. Olen hyvin sitoutunut joogaharjoitusten ja meditaation viitoittamaan polkuuni ja hyvin iloinen siitä, miten paljon tietoisuutta, kärsivällisyyttä, kiitollisuutta, pyyteettömyyttä, armoa ja onnea se on elämääni jo nyt tuonut.”

Millainen on tavallinen päiväsi?

”Herään tyttärieni kanssa, syömme puuroa, käymme puistossa, kirjastossa tai kaupassa. Lounaan jälkeen laitan lapset nukkumaan. Iltapäivällä touhu jatkuu ja teemme normaaleja lapsiperheiden askareita pyykinpesusta askarteluun ja ruoanlaittoon. Syömme yhdessä isän tultua kotiin. Jossakin välissä joogaan ja teen tietokoneen ääreen painottuvat työni. Ja jos suinkin mahdollista, nukun päiväunet.”

Miten hidastat arjessa?

”Lasten kanssa päivät ovat samaan aikaan hektisiä ja hitaita. Jos tuntuu siltä, että menee liian lujaa, hengitän pitkään ja syvään.”

Mottosi?

”Real happiness lies in that which never comes or goes but simply is. (Yogi Bhajan)”

 

Millaisia aiheita saamme blogistasi tulevaisuudessa lukea?

”Kirjoitan arkielämän joogasta, sillä suurimmat joogaharjoitukset tapahtuvat joogamaton ulkopuolella. Tämä liittyy tietoisuuteen omasta itsestä, motiiveista, tunteista ja toimintatavoista, ennen kaikkea vuorovaikutustilanteissa.

Blogin nimi Shakti Pad on Pohjois-Intian ikivanhaa gurbanin kieltä ja tarkoittaa henkisellä polulla eteen tulevia koettelemuksia. Blogi on minun Shakti Padini, jonka kautta jäsennän omaa suhdettani joogafilosofiaan ja joka auttaa minua sitoutumaan. Enkä pane lainkaan pahakseni, jos joku muukin saa siitä omassa Shakti Padissaan voimaa ja toivoa.”

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image