Näin otat hetken itsellesi – Viisi minuuttia omaa aikaa onnistuu oravanpyörässäkin

Sinä, joka unohdat huolehtia itsestäsi töiden, perheen, ylitöiden, remontin, harrastusten, lasten harrastusten ja muun oravanpyörän keskellä. NYT on aika ryhtyä laittamaan itsensä etusijalle, edes hetkeksi päivittäin.

Luo kiireiden keskelle uusi tapa: viisi minuuttia itsesi kuuntelemista joka päivä. Bussipysäkillä, ennen palaveria, kun odotat lasta soittotunnilta – ota oma hetkesi.

  1. Pysähdy. Keskity hengitykseesi.
  2. Kysy itseltäsi, mitä oikeastaan tarvitset juuri nyt. Kun vastaus nousee esiin, tarkista, onko se sinulle oikeasti hyväksi vai. Jos tarvitset vaikkapa lasin vettä tai hetken rauhaa, tiedät olevasi oikean asian äärellä. Jos luulet tarvitsevasi uuden käsilaukun tai pullollisen punaviiniä, kysy uudestaan. Mitä tarpeen takaa löytyy? Mitä tunnetta kaipaan? Mitä tarvetta yritän täyttää: hyväksyntää, turvaa, rakkautta?
  3. Anna itsellesi se, mitä kaipaat, siinä muodossa ja mittakaavassa kuin juuri nyt on mahdollista. Hengitä hetki raitista ilmaa, liikuta kehoa, halaa sisäistä lastasi. Aina ei tarvitse tehdä mitään: joskus riittää tietoisuus omasta tarpeesta. Pysyt yhteydessä itseesi etkä katoa kokonaan kiireiden alle. Jos vastauksesi on, että haluat myydä omaisuutesi ja muuttaa maailmalle, sitä ei tarvitse toteuttaa nyt (eikä ehkä koskaan). Mutta jos sama toive nousee esiin viikko ja kuukausi toisensa jälkeen, on aika tehdä asialle jotain. Omien tarpeiden kuuntelusta syntyy hengitys ja päivä kerrallaan omannäköinen elämä. 

Kuva: Vuoden paras päivä -kirjan kuvitusta, Emilia Ikäheimo

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image