Sinun tarinasi voima

Valjasta tarinasi ja tee siitä voiman lähde! Katri Syvärisen uutuuskirja tarjoaa tukea oman sisäisen maailman ymmärtämiseen sekä tietoa uskomuksista ja niiden muuttamisesta.

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa. Jos sinulla ei vielä ole äänikirjapalvelua, saat BookBeatin käyttöösi 45 päiväksi maksutta.

Tuotetunnus (SKU): sinuntarinasivoima Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SINUN TARINASI VOIMA – Vapaudu vanhasta ja uskalla loistaa

Valjasta tarinasi ja tee siitä voiman lähde

Jokainen meistä on luonut tarinan itsestään ja elämästään. Tarinasi ei ainoastaan kerro, mitä sinulle on tapahtunut, vaan myös sen, miten elämäsi käänteisiin suhtaudut.

Kuormittavat kertomukset ja rajoittavat uskomukset ovat usein syynä riittämättömyyden tunteeseen, ylisuorittamiseen ja uupumiseen. Kirja tarjoaa tukea oman sisäisen maailman ymmärtämiseen sekä tietoa uskomuksista ja niiden muuttamisesta.

Tämä kirja on sinulle, joka…
…olet jumissa vanhassa tarinassa ja vanhoissa ajatuksissa
…tunnet tässä maailmassa olosi usein riittämättömäksi, uupuneeksi ja jotenkin vääränlaiseksi
…kaipaat elämääsi uusia käänteitä ja uusia mahdollisuuksia
…haluat vihdoinkin astua kokonaisvaltaisesti omaan voimaasi.

Kun kirjoitat tarinasi kauniimmaksi, luot elämääsi vapautta ja vaihtoehtoja. Kun vapaudut vanhoista rajoituksista, elämän voima pääsee virtaamaan lävitsesi kuin itsestään.

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joogaohjaaja ja elämässä seikkailija. Vuosien ylisuorittamisen jälkeen Katri uskoo, että elämän taika ei ole tuolla jossain vaan tässä ja nyt, siinä missä kulloinkin olemme. Katrilta on aiemmin ilmestynyt Löydä elämän taika -kirja, Löydä elämän taika -tehtäväkirja, Vuoden paras päivä -kirja ja Taikahetkiä elämään -kortit

Palautteita kirjasta: 

”Inspiroiva, rohkaiseva, silmiä ja sydäntä avaava, elämää muuttava kirja! Kirjan harjoitukset ovat huikeita matkoja sisäiseen maailmaan. Niiden tekeminen todella lisää ymmärrystä itsestä ja elämästä. Tätä kirjaa ei voi lukea saamatta isoja oivalluksia. Lukijaa kannatellaan lempeän päättäväisesti tutkimaan omaa tarinaansa, ja se antaa voimaa ja vapautta omana itsenä elämiseen. Olisinpa lukenut tämän kirjan jo 10 vuotta sitten!” – Sanna Kämäräinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sinun tarinasi voima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...